• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aynen bende ekmek pek aramazdım.içecekler zaten şekersiz.ama hergün mutlaka çikolata abur cubur yerdim.ondan mı çabuk veremiyoruz biz :KK43:
evet tatlim aynen benim sorunumda abur cubur çikolata lı herşeyi çok seviyorum biz bi kaç kez kaçamak da yaptık birde düzenli yürüyüş sporda yapamıyoruz bence ondan daha az verdik canım mutlaka tahlil de yaptır benim tahlil sonucu salı bakalım

evet tatlim aynen benim sorunumda abur cubur çikolata lı herşeyi çok seviyorum biz bi kaç kez kaçamak da yaptık birde düzenli yürüyüş sporda yapamıyoruz bence ondan daha az verdik canım mutlaka tahlil de yaptır benim tahlil sonucu salı bakalım
Spor şart dimi :cry:

Miyav_su Miyav_su canım doktora gidip d vitaminime baktırmak istiyorum mu diycem ne diycem?
Eksikse kilo veremez miyiz?
canım sadece D değil kilo vermeye engel olan önemli vitaminlere ve tiroide baktir ben doktorumdan istediklerimi sana yazayım bu listeyi ver
Dvit
B12
Demir
insülin direnci
tiroid TSH,TS3,TS4
şeker(açlık,tokluk)
Hemogram
Ferrittin
bu listeyi aile hekimine sağlık ocağına verebilirsin canım bben öyle yaptım

doyana kadar ama burda yazanlara bakinca herkesden az yiyorum ama ben normaldede porsiyonlari ufak yiyen ve yemeklerin yaninda ekmek yemeyen ve iceceklere şeker kullanmayan biriydim onun için sanırım bende büyük etki olmadı sen 3 haftadır spor yapiyormusun canım birde hiç kacamak yaptığın oldumu
kacamak annemdeyken 1dilim borektionun disinda hic yok..ayrica spor hic yok malesef.yuruyus bile yok..sadece okuldayken ayakta kaliyorum 3gun sadece o var

Canım incirin glisemik endeksi 40 neredeyse nohutla aynı.Nohut sınırlı yeniyor kilo vermeni bu hafta o etkilemiş olabilir.Çünkü çok tatlı.Bu hafta çok güzel beslendin bence başka bir sebebi olamaz.Moralini bozma inşallah haftaya toplu verirsin.
evet canım çok sağol inslh öyle olur reglimin de bugün 3.günü onunda etkisi vardır belki 2 gün sonra regli bitişi vermiş olarak çıkarım diye umut ediyorum

Eki Görüntüle 1983031 Günaydın arkadaşlar. Bu hafta 63,1 geldim. 1,1 kg eksılmışim ve regl oldum etkısı varmı bılmıyorum. Mıyavsu cnm tartı herkese ıyı bana kötü, bı benı fazla çıkarıyor :))
Elalıs cnm üzülme sakın. Mutlaka kıracaksın o ınadı. Karatay candır cnm. Cektıgın ezıyete degmedı. Kızlar öğleden sonra kılomu lısteye eklerım.
cok iyi tebriklwr..boy kac..

Aa öle mi çok uzağım canım 7 çıkmıştı benim doktor ampul verdi 2 tane 1 ay arayla kir iç diye tekrar tahlil yaptiracaktim sağlık ocağı yapmadı yapılmıyor bizde diye. Ayağım toparlarsa bi çözümüne bakicam istanbulda yaisyorim hastaneler malum sıra bulmak imkansız
aaaaa ben hem D vit hemde detayli tüm testlerimi yaptiriyorum sağlık ocağında Allah Allah acaba sağlık ocağına gore degisiyormu bilemedim ama bende hastane sıra filan ugrasmamak için hep sağlık ocağına yaptiriyorum izmirdeyim bende

Canım benim en olmayacak günde geldin ondan :)))
Hoşgeldin.
Bugün sayfa can pazarı.
Şeker isteği karatayla inanılmaz derecede düşüyor.arada tarçınlı kahve gibi içeceklerimiz var.bi günde hepsini toparlayamayız.bi kaç gün takıl sonrası çorap söküğü zaten.

Hosgeldin
Lahmacun ay da 1 tane yenebiliyor fazlasi kaçamak oluyo.
Kahvaltini cok guzel yapmissin afiyet olsun
Ayda 1 yenebilen yiyecekler var buğday nohut bezelye 1 lahmacun veya lavaş
Haftada 1 kez abartmadan bulgur yiyoruz
Hosbuldummm
Kitapta yaziyor bunlar degilmi? Yarin okulda 3 saat boslugum var o arada okuyup bitirmeyi dusunuyorum
Bu arada listeyi kim yapiyor beni de eklese olur mu?

2 ay önce tam kan testi yaptırmıştım.belki içinde d vit de vardır.kısa adı ne ki Miyav_su Miyav_su
Dvit zaten kısa adı canım ama deteyli testlerde bakmiyorlar bunları ayrica yazinca bakiyorlar canım o yazdığım listeyi ver doktora mutlaka ben onu diyetiayen arkadaşımdan aldım

Karatay 100 istiyor canım Buda kilo vermeye engel benim 50 oldu şükür Mayıs sonuna kadar umarım 100 bulur kilo vermem hızlanacak iyi olucak benim için
D vitamini benimde 5 cikti en son kesinlikle dvit kullanman lazim dedi verdi ama midemi bulandirdi yutamadim ben onu

Karatay 100 istiyor canım Buda kilo vermeye engel benim 50 oldu şükür Mayıs sonuna kadar umarım 100 bulur kilo vermem hızlanacak iyi olucak benim için
Aynen dün dinledim . Ya güneş zarrali diye ve cildin hassas en yüksek korumalı güneş kremlerini kullandım geçen yaz. En kısa zamanda batıracağım ilgin için teşekkür ederim:)

aaaaa ben hem D vit hemde detayli tüm testlerimi yaptiriyorum sağlık ocağında Allah Allah acaba sağlık ocağına gore degisiyormu bilemedim ama bende hastane sıra filan ugrasmamak için hep sağlık ocağına yaptiriyorum izmirdeyim bende
Bir daha konuşucam bakalım. Sağlık ocağına eskiden oluyordu artık olmuyor fln demişti 1 ay kadar önce teşekkür ederim. Hastaneye gidersek çıkamayız:)

Back