- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin bende zeytinyağında bekletiyorum ve ona banarak yiyorumevt canım kaç gündür kuru incir yediğim için hiç tatlı krizi yaşamadım
tebrik ederim cok iyi vermissinSüpersin bende zeytinyağında bekletiyorum ve ona banarak yiyorum
tatlim zaten diyet icerisinde iken bunu yaptigin için sen o ödem atanlar gibi bir haftada 2 kilo gormessin canım benim zaten karatay yapiyordun odemin yoktu ve giden yağ oldu 400gr yağ vermek çok güzel canım ve duraklamaya girmiştik zaten bunu yapmasan belki 50gr bile gitmiycelti biliyorsun bende son iki hacta gr oynamadı ve bende dukan yaptigim hafta zaten güzel verdim ona ragmen ayim doldugumda giden tam 3 kiloydu aynı yani canım yapmasak 2 yada 2.5 gitmiş olacaktı 3 yine iyiGünaydın
Evet hepiniz bekliyorsunuz,tartıldım.
69.3 geldim yani 6 günde sadece 400 gr.
Ne yazayım onu bile bilmiyorum.dukanı allah bildiği gibi yapsın.diyeti miyeti bırakasım var yeminle.
Bugün tam 1 ay doldu.giden sadece 2.900 gr
tatlim zaten diyet icerisinde iken bunu yaptigin için sen o ödem atanlar gibi bir haftada 2 kilo gormessin canım benim zaten karatay yapiyordun odemin yoktu ve giden yağ oldu 400gr yağ vermek çok güzel canım ve duraklamaya girmiştik zaten bunu yapmasan belki 50gr bile gitmiycelti biliyorsun bende son iki hacta gr oynamadı ve bende dukan yaptigim hafta zaten güzel verdim ona ragmen ayim doldugumda giden tam 3 kiloydu aynı yani canım yapmasak 2 yada 2.5 gitmiş olacaktı 3 yine iyiGünaydın
Ne yazayım onu bile bilmiyorum.dukanı allah bildiği gibi yapsın.diyeti miyeti bırakasım var yeminle.
çok çok iyi vermissin tebrikler canim3 haftada 4.800 gitti..sizlerle acayip gaza geliyorum ve hickacamak yapmiyorum..hedef 60 kaldi geriye 5kg :)
Ben de dün d vitamini kırıp içmiştim onun etkisi olabilir bak midemin öyle kazandığını hissetmedim hiç şimdiye kadar .Bende Demir ilacı alınca açıkıyorum arkasından kuruyemiş yiyorum belkide Demir ilacının iştahı beni aynı kiloda sayıyor
Süpersin ya seni örnek olarak çevreme söylüyorum . Irade olunca mide ameliyatına suna buna hiç gerek yokKızlar tartıldım zaten başka bir topikte cumalarıda tartılıyoruz geçen hafta 74.1 kg Cuma günün:73.300 bugün 73 kg çıktım toplam -1.100 gr
Neden moralini bozuyorsun 1 ayda 3 kilo bence coo güzel hiç yapmasaydın o kilolar seninle olacakti.Günaydın
tesekkurler canim...çok çok iyi vermissin tebrikler canim
tartinin bpzuk olma ihtimali var mi sence..ya da diyetinde farklilik mi istiyor vucut..ya da kuruyemisi mi kessen..porsiyonlarin nasil doyana kadar mi yiyorsundiyete pazartesi başlamıştım diye genelde pazartesi bildirim yapıyordum kilom git gelde zaten regleyimde oofff yine yarın tartilip tekrar bildiricem olacak iş değil 37 gün oldu hala verdiğim 3 kilo da kaldım
Sağol Canım benim inşallah 66 kg yakalarım bayramdaSüpersin ya seni örnek olarak çevreme söylüyorum . Irade olunca mide ameliyatına suna buna hiç gerek yok
canım ben normalde bir kaç ceviz sabahlari yiyorum onun disinda diyet boyunca kuru yemiş yememeye çalıştım gecen hafta ogunlerde bir kac kez badem fıstık yedigim oldu tabi bu hafta da regle oldum reglede ben çok tatlı krizi yasiyorum onun için 3 gündür kahvaltimi 2-3 incir ve ceviz ile yapiyorum ama normalde hep klasik kahvalti ve 3 ceviz yerim sabah baska da kuruyemis yemem canım reglem bitince yine öyle yapicamtartinin bpzuk olma ihtimali var mi sence..ya da diyetinde farklilik mi istiyor vucut..ya da kuruyemisi mi kessen..porsiyonlarin nasil doyana kadar mi yiyorsun
doyana kadar ama burda yazanlara bakinca herkesden az yiyorum ama ben normaldede porsiyonlari ufak yiyen ve yemeklerin yaninda ekmek yemeyen ve iceceklere şeker kullanmayan biriydim onun için sanırım bende büyük etki olmadı sen 3 haftadır spor yapiyormusun canım birde hiç kacamak yaptığın oldumutartinin bpzuk olma ihtimali var mi sence..ya da diyetinde farklilik mi istiyor vucut..ya da kuruyemisi mi kessen..porsiyonlarin nasil doyana kadar mi yiyorsun
Tebrik ederim canım çok güzel vermissin.senin sporlardan benim de yaglarim eridi maşallah sanaKızlar tartıldım zaten başka bir topikte cumalarıda tartılıyoruz geçen hafta 74.1 kg Cuma günün:73.300 bugün 73 kg çıktım toplam -1.100 gr
Nasıl yani zeytinyaginda bekletmek bağırsakları da çalıştırır. Tarif edebilir misin?Süpersin bende zeytinyağında bekletiyorum ve ona banarak yiyorum