How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tatlım bendr
Günaydın :KK200:

Evet hepiniz bekliyorsunuz,tartıldım.

69.3 geldim yani 6 günde sadece 400 gr.

Ne yazayım onu bile bilmiyorum.dukanı allah bildiği gibi yapsın.diyeti miyeti bırakasım var yeminle.
Bugün tam 1 ay doldu.giden sadece 2.900 gr
tatlim zaten diyet icerisinde iken bunu yaptigin için sen o ödem atanlar gibi bir haftada 2 kilo gormessin canım benim zaten karatay yapiyordun odemin yoktu ve giden yağ oldu 400gr yağ vermek çok güzel canım ve duraklamaya girmiştik zaten bunu yapmasan belki 50gr bile gitmiycelti biliyorsun bende son iki hacta gr oynamadı ve bende dukan yaptigim hafta zaten güzel verdim ona ragmen ayim doldugumda giden tam 3 kiloydu aynı yani canım yapmasak 2 yada 2.5 gitmiş olacaktı 3 yine iyi

tatlım bendr

Ne yazayım onu bile bilmiyorum.dukanı allah bildiği gibi yapsın.diyeti miyeti bırakasım var yeminle.
tatlim zaten diyet icerisinde iken bunu yaptigin için sen o ödem atanlar gibi bir haftada 2 kilo gormessin canım benim zaten karatay yapiyordun odemin yoktu ve giden yağ oldu 400gr yağ vermek çok güzel canım ve duraklamaya girmiştik zaten bunu yapmasan belki 50gr bile gitmiycelti biliyorsun bende son iki hacta gr oynamadı ve bende dukan yaptigim hafta zaten güzel verdim ona ragmen ayim doldugumda giden tam 3 kiloydu aynı yani canım yapmasak 2 yada 2.5 gitmiş olacaktı 3 yine iyi

Bende Demir ilacı alınca açıkıyorum arkasından kuruyemiş yiyorum belkide Demir ilacının iştahı beni aynı kiloda sayıyor
Ben de dün d vitamini kırıp içmiştim onun etkisi olabilir bak midemin öyle kazandığını hissetmedim hiç şimdiye kadar .

Kızlar tartıldım zaten başka bir topikte cumalarıda tartılıyoruz geçen hafta 74.1 kg Cuma günün:73.300 bugün 73 kg çıktım :KK200::KK200::KK200:toplam -1.100 gr :nazar::nazar::nazar::nazar:
Süpersin ya seni örnek olarak çevreme söylüyorum . Irade olunca mide ameliyatına suna buna hiç gerek yok

tartı benle dalga geçiyor sanırım çıldiracağım 3.hafta olacak hala dejavu yaşıyorum :mad:hafta içi tartiliyorum 68.8 çıkıyorum hafta sonuna daha da gidecek diyorum pazar tartiliyorum 69.2 :KK34:bu tam 3 haftadır böyle devam ediyor ve daha dün yine 68.8 diyen tartı bu sabah 69.2 çıktı artık deliricem:confused::KK53:

Neden moralini bozuyorsun 1 ayda 3 kilo bence coo güzel hiç yapmasaydın o kilolar seninle olacakti.

diyete pazartesi başlamıştım diye genelde pazartesi bildirim yapıyordum kilom git gelde zaten regleyimde oofff yine yarın tartilip tekrar bildiricem olacak iş değil 37 gün oldu hala verdiğim 3 kilo da kaldım:mad:

diyete pazartesi başlamıştım diye genelde pazartesi bildirim yapıyordum kilom git gelde zaten regleyimde oofff yine yarın tartilip tekrar bildiricem olacak iş değil 37 gün oldu hala verdiğim 3 kilo da kaldım:mad:
tartinin bpzuk olma ihtimali var mi sence..ya da diyetinde farklilik mi istiyor vucut..ya da kuruyemisi mi kessen..porsiyonlarin nasil doyana kadar mi yiyorsun

tartinin bpzuk olma ihtimali var mi sence..ya da diyetinde farklilik mi istiyor vucut..ya da kuruyemisi mi kessen..porsiyonlarin nasil doyana kadar mi yiyorsun
canım ben normalde bir kaç ceviz sabahlari yiyorum onun disinda diyet boyunca kuru yemiş yememeye çalıştım gecen hafta ogunlerde bir kac kez badem fıstık yedigim oldu tabi bu hafta da regle oldum reglede ben çok tatlı krizi yasiyorum onun için 3 gündür kahvaltimi 2-3 incir ve ceviz ile yapiyorum ama normalde hep klasik kahvalti ve 3 ceviz yerim sabah baska da kuruyemis yemem canım reglem bitince yine öyle yapicam

doyana kadar ama burda yazanlara bakinca herkesden az yiyorum ama ben normaldede porsiyonlari ufak yiyen ve yemeklerin yaninda ekmek yemeyen ve iceceklere şeker kullanmayan biriydim onun için sanırım bende büyük etki olmadı sen 3 haftadır spor yapiyormusun canım birde hiç kacamak yaptığın oldumu

Gunaydin kizlar
Tartildim 83.8 geldim 400 gr almisim
Oysaki gecen hafta sadece 1 kere lahmacun yemistim bir de bigun 2 kasik bulgur pilavi
Niye boyle oldu
Kuruyemis bile yemiyorum
Olmazsa bir endokrinologa gitmeyi dusunuyorum.zaten pcos var bir de gebelik sekeri vardi hamileyken
Belkide troid sorunum var bilmiyorum
Canim sikildi

Kızlar tartıldım zaten başka bir topikte cumalarıda tartılıyoruz geçen hafta 74.1 kg Cuma günün:73.300 bugün 73 kg çıktım :KK200::KK200::KK200:toplam -1.100 gr :nazar::nazar::nazar::nazar:
Tebrik ederim canım çok güzel vermissin.senin sporlardan benim de yaglarim eridi :KK200::KK200::nazar::nazar:maşallah sana
Süpersin bende zeytinyağında bekletiyorum ve ona banarak yiyorum
Nasıl yani zeytinyaginda bekletmek bağırsakları da çalıştırır. Tarif edebilir misin?

Back