• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar kendimden korkmaya basladi bir kase corba ve 1kase yogurtla insanin karni siser mi..catlayacak gibiyim su an..ben ki 1ekmegi yiyip daha doymayanken..bune simdi :) şoka giriyorum 3haftada midem mi kuculdu yani :) inanin patlayacak gibi oluyorum ..

Kizlar kendimden korkmaya basladi bir kase corba ve 1kase yogurtla insanin karni siser mi..catlayacak gibiyim su an..ben ki 1ekmegi yiyip daha doymayanken..bune simdi :) şoka giriyorum 3haftada midem mi kuculdu yani :) inanin patlayacak gibi oluyorum ..
Kesinlikle küçülüyor canım :KK49:
Eskiyi düşününce midemize ne eziyet çektirmişiz dimi :(

Kesinlikle küçülüyor canım :KK49:
Eskiyi düşününce midemize ne eziyet çektirmişiz dimi :KK43:
aahhh hoc sorma ogunde neler yiyip de doyymuyordum..hergun abartmiyorum en az 4-5cikolata..tatli..simdi goruyorumhic tepki yok :) varol karatay :) iste bunu kilo verdikten sonra da korusak devam etsek saglikli beslenmenin tastamam kendiai :)

Size bi itirafta bulunayım mı :oops:
2 gün önce facede bi pasta gördüm.waffle ile yapılıyor.iş çıkışı iki gündür hazır waffle arıyorum.meğer türkiyede yokmuş.eğer bulsaydım dukan ayvayı yemişti :D

Amaaaa vazgeçmedim tabikisi :KK53:
Şimdi hamurunu kendim yapıyorum.o pasta buraya gelicek uleeeyn :deli:
Yarın çatır çatır yicem :kk77:

2 gün önce facede bi pasta gördüm.waffle ile yapılıyor.iş çıkışı iki gündür hazır waffle arıyorum.meğer türkiyede yokmuş.eğer bulsaydım dukan ayvayı yemişti :KK70:

pazartesi misafirim var..arkadaslarim gelecek..malum bir seyler hazirliyacagim..gunu en az hasarla kapatirsam ne mutlu bana :)

O
2 gün önce facede bi pasta gördüm.waffle ile yapılıyor.iş çıkışı iki gündür hazır waffle arıyorum.meğer türkiyede yokmuş.eğer bulsaydım dukan ayvayı yemişti :KK70:

O Pastayı bende gordum cnm :))
Ustundekı sosu sevmıyorum bırde cok kremşantıli.
Waffle makınan varsa evdeki daha güzel olur :)
Şimdiden afıyet olsun cnm.

O

O Pastayı bende gordum cnm :))
Ustundekı sosu sevmıyorum bırde cok kremşantıli.
Waffle makınan varsa evdeki daha güzel olur :)
Şimdiden afıyet olsun cnm.
Gördün dimiiiii :KK57:

Hamile gibi aşerdim pastaya resmen.makinam da yok tavada yaptım :KK51:
Kaçışı yok valla :süslü:

Back