How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gördün dimiiiii :KK57:

Hamile gibi aşerdim pastaya resmen.makinam da yok tavada yaptım :KK51:
Kaçışı yok valla :süslü:
Karataya uygun olabilir bir tarifi varsa yap Canım bu arada ben hiç Waffel yemedim tatlıları sevmiyorum artık önceden yemek öncesi yemek sonrası baklava,tulumba yemek sonrası tekrar tatlı yatarken jelibon işte bana şeker hastalığı ve kilo olarak döndü

elimizden bişey kurtulmuyor valla , ben tavayı düşünemezdim:KK70:
Bazen cocuklara yapıyorum Waffle onlardan cok ben yıyorum:confused:

Ay evet cnm ya . Bu hafta vermişimdir umarım yoksa tartıyı balkondan salladıracagım:KK4:

Ins cnm. 2 haftadır gram veremıyorum,100 gr bıle versem sevınecegım o kadar aciz durumdayım :))
Canım eşim tartılsın birde sende başka bir tartı varsa onunla tartıl dene bakalım belki tartı bozuktur

Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim :KK200::KK200::KK200::KK200:
Günaydın canım, herkese günaydın.
İnşallah sağlıklı paftasonlarımız ve günlerimiz olur.:KK200::nazar:
Troid ilacı içildi henüb
z kahvaltıcyapılmadı.Evde çocuklarlayım eşim de yok bugün bakalım birxeyler yapabilcem mi.:KK200:

Kızlar tartıldım zaten başka bir topikte cumalarıda tartılıyoruz geçen hafta 74.1 kg Cuma günün:73.300 bugün 73 kg çıktım :KK200::KK200::KK200:toplam -1.100 gr :nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah ay sonuna kadar 70 kg düşerim :dua::eek::eek:
Çok güzel bir haber canım , gözün aydın.Darısı bizlere hepimize.:KK200::nazar:
İnşallah düşersin canım istediğin kiloya.
Az kaldı zaten. Derler ya yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.

Bencbirkaç ğün tartılmayayım diyorum malum regl dönemi. Gerçi dünçtartıldılm.

Günaydın canım, herkese günaydın.
İnşallah sağlıklı paftasonlarımız ve günlerimiz olur.:KK200::nazar:
Troid ilacı içildi henüb
z kahvaltıcyapılmadı.Evde çocuklarlayım eşim de yok bugün bakalım birxeyler yapabilcem mi.:KK200:
Günaydın canım bende içtim tiroid ilacımı kahvaltı seçim sonrası dükkanda amin inşallah diyelim vatanımız için hayırlı olur o zaman bugün süper bir gün Canım evde birşeyler yapabilirsin

Günaydın canım bende içtim tiroid ilacımı kahvaltı seçim sonrası dükkanda amin inşallah diyelim vatanımız için hayırlı olur o zaman bugün süper bir gün Canım evde birşeyler yapabilirsin
Yalnız olunca wc ye getmek bile sorun oluyor canım oğlum emiklemeye başladı , bir de çok kısa uyuyor o yüzden hiçbirşey yapamıyorum. Şuan beşiğinde hem dnu sallıyor hem sana yazıyorum.

Kız gezmediğim bim kipa migros kalmadı.yok yok yok deli oldum.
Aaaa senin şansına diycem (bulup da yiyemediğin için şanslısın) ama olmamasına çok şaşırdım demek ki birileri daha waffle aşkıyla yanmış :deli:

Kömbe canımcım utanarak, malatyaya özgü esmer undan açılan baya undan ama, tepsinin arasına kıyma ya da et dizilen,bol yağlı baya yağlı ama :KK17: çok cısssss :sopa: bir yiyecek :kızgın: Ne yapalım kader utansın:oops:

Back