• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar,
Benim hiç enerjim de hevesim de kalmadı. Artık su mu tutuyorum ne oluyorsa tartı gram oynamıyor aksine utanmasa yükselecek.. Hadi incelme desen ahım şahım birşey de yok.. Bir yerde metabolizma kilit ama nerede. Belki bahar yorgunluğu, belki hayat..
Sabah 3 yumurtalı peynirli dereotlu omlet yedim hindistancevizi yağı ile. Belki yağ değişimi fark ettirir diye.. Bolca zeytin ve çiğ fıstık eşliğinde..
Hadi ay büyüdü, regli olduk, kaçamak yaptık vs. dedik ama 3 haftadır başladığım yerde olmamam gerekiyor.
Bu hafta da birşey olmazsa artık son çare elektrikli testere..
Canım hiç hormon ve vitamin kontrolü yaptırdın mı peki

hepimiz depresyondayız merak etme ben de dün psikiyatrdaydım, cymbalta diye bir ilaç yazdı... karar verdim bu sabah kullanmıycam... bak sevgili @denvir depresyon diye birşey yok... canan hocanın diyeti mükemmel ancak tatlısız, tuzlusuz bir hayat baharın da gelmesiyle insanı biraz depresif yapabiliyor... bence kaçamaklara başla... sabah karatay kahvaltısı yerine bir havuçlu kek ye bazen... sonra çık 2 saat yürü.... ama hayattan çok tat aldığın şeyleri terk etme... herşey kararında güzelll :KK200:
Canım o ilacı başlamanı istemem sana Ümit Aktaş'ın mutluluk kürleri kitabı var okumanı şiddetle tavsiye ederim Carrefour da Bile satılıyor

Herkese güzel Cumalar diliyorum :KK200:

sabah sütlü latte ve fit havuçlu kek yedim... 1 saat 15 dakika yürüdüm... evet karatay kahvaltısı değil ama arada kaçamak da oluyor :nazar:

şimdi karatay öğle yemeği yemeyi planlıyorum yazarım yediklerimi :skandal:
Hayırlı Cumalar Canım oluyor arada sırada böyle insan sıkılıyor afiyet olsun

Kizlar diyet tatli...tatli krizim tutarsa bundan yapacagim
Geçen bende görmüştüm bunu Harika :KK53:yanlız ben şekerli gıdalardan acayip tiksindim önceleri jelibon olmadan uyumayan ben şuan midem bulanıyor benim reglim yaklaşınca Malesef patates kızartması çekiyor şuan öyle malesef :KK17:

Öğle yemeğim;
1 tabak yeşil fasülye
1 tabak salata
1 kase yoğurt
Yöresel bir ot (adını bilmiyorum ama bağırsakları çalıştırdığını söylediler bende yedim.)
Yemeğin ardından 35 dk yürüyüş.Ama bugün çok zorlandım,galiba regl dönemimde olduğum için vücudum kütük gibi.:KK200:

Geçen bende görmüştüm bunu Harika :KK53:yanlız ben şekerli gıdalardan acayip tiksindim önceleri jelibon olmadan uyumayan ben şuan midem bulanıyor benim reglim yaklaşınca Malesef patates kızartması çekiyor şuan öyle malesef :KK17:
Birkaç dilim ye,hatta kendin yapma yiyen birinin tabağından otlan en iyisi 3-5 tane.:KK200:

Kaçamak iyidir,pişmanlık duymadan ve abartmadan.:KK200:
Kesinlikle ara sıra yapmak lazım şuan okuduğum kitapda doktor zararlı gıdaları 1 ay tüketmemizi daha doğrusu alışkanlığımız olan maddeleri 1 ay kullanmamızı yavaş yavaş bırakmamızı söylüyor kızlar okumak isterseniz şu kitap dr.mıke dow yemek bağımlılığı

Öğle yemeğim;
1 tabak yeşil fasülye
1 tabak salata
1 kase yoğurt
Yöresel bir ot (adını bilmiyorum ama bağırsakları çalıştırdığını söylediler bende yedim.)
Yemeğin ardından 35 dk yürüyüş.Ama bugün çok zorlandım,galiba regl dönemimde olduğum için vücudum kütük gibi.:KK200:
Afiyet olsun canım regli dönemi öyle oluyor yanlız yürüyüş Harika sana tavsiyem telefonuna adım sayar indir ben öyle yaptım bana aylık grafik çıkarıyor

Canım hiç hormon ve vitamin kontrolü yaptırdın mı peki
Canım ya sorun da ordaya zaten, kesin şu kötüdür diyorum ama bütün vitaminler hormonlar herşey tamam hatta fazla bile.. Bir ara haşimatoyum sanırım diye taktım o da değil. troitler iyi, insülin direnci 5 altı, d vit 110, b 12 900, iyi kolestrol yüksek
şeker yok hatta tokluk şekerim daha da düşüyo.. Tıp bana çaresiz..

IMG_9454.PNG
IMG_9455.PNG
Telefonumda S Health var aktifleştirmem gerekiyor galiba değil mi?
Canım bende o program Yok şu var

Canım ya sorun da ordaya zaten, kesin şu kötüdür diyorum ama bütün vitaminler hormonlar herşey tamam hatta fazla bile.. Bir ara haşimatoyum sanırım diye taktım o da değil. troitler iyi, insülin direnci 5 altı, d vit 110, b 12 900, iyi kolestrol yüksek
şeker yok hatta tokluk şekerim daha da düşüyo.. Tıp bana çaresiz..
Yanlış anlama canım da ağır bir olay mı yaşadın ben yaşadım da aynı senin gibiydim

bu aralar mars mı geri gidiyor artık ne belaysa herkesin modu düşük, herkes olumsuz... o yüzden sabırda devamlı olmanı öneririm... diğer taraftan 3 yumurta bol fıstık zeytin falan tamam ve karataya da uygun ancak kişisel deneyimime dayanarak şunu söylemeliyim ki, porsiyonları küçültmek önemli... nasıl mı?
3 yumurta değil, bir yumurta ve 2 de yumurta beyazı... 10 zeytin 10 badem gibi... abartarak yiyince kilo verdirmiyor bu beslenme... üstelik ters tepip benim gibi kolesterolu tavan da yaptırabiliyor... naçizane tavsiyelerim bunlar :KK200:

Valla sabırla devam ediyorum da keyfim kalmadı, normalde küçük porsiyonlar yiyorum bugün tersini yapayım bakalım nasıl olacak diye fazlalaştırdım. MisFrezya 3 yumurtalı omletle günlük 1 kilo verince, bir de öyle deneyeyim dedim.. Bi ay bi Mars bi dünyaya dönsek de rahatlasak..

Back