- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Mantar serbest canım afiyet olsunKızlar karatay ablamız mantar konusunda ne diyor ben cok seviyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantar serbest canım afiyet olsunKızlar karatay ablamız mantar konusunda ne diyor ben cok seviyorum da
Sağol canım benim Allah razı olsunCok gecmis olsun cnm
Tünaydın canım afiyet olsun ne güzel haftasonun var malesef benim haftasonuda yok kıymetini bilKizlar gunaydinnn
Sabah omletimi yedim yarim saat yürüdum işe geldim.
Bugün bitse biran önce haftasonu tatili başlasa
Çalısmayi hic sevmiyorum.evde olsam hep
Amin canım hiçkimseyi yaşatmasın cümlemize inşallahAmin...
Herseyin başı sağlık rabbim bir daha yaşatmasın
Canım hiç hormon ve vitamin kontrolü yaptırdın mı pekiGünaydın kızlar,
Benim hiç enerjim de hevesim de kalmadı. Artık su mu tutuyorum ne oluyorsa tartı gram oynamıyor aksine utanmasa yükselecek.. Hadi incelme desen ahım şahım birşey de yok.. Bir yerde metabolizma kilit ama nerede. Belki bahar yorgunluğu, belki hayat..
Sabah 3 yumurtalı peynirli dereotlu omlet yedim hindistancevizi yağı ile. Belki yağ değişimi fark ettirir diye.. Bolca zeytin ve çiğ fıstık eşliğinde..
Hadi ay büyüdü, regli olduk, kaçamak yaptık vs. dedik ama 3 haftadır başladığım yerde olmamam gerekiyor.
Bu hafta da birşey olmazsa artık son çare elektrikli testere..
Canım o ilacı başlamanı istemem sana Ümit Aktaş'ın mutluluk kürleri kitabı var okumanı şiddetle tavsiye ederim Carrefour da Bile satılıyorhepimiz depresyondayız merak etme ben de dün psikiyatrdaydım, cymbalta diye bir ilaç yazdı... karar verdim bu sabah kullanmıycam... bak sevgili @denvir depresyon diye birşey yok... canan hocanın diyeti mükemmel ancak tatlısız, tuzlusuz bir hayat baharın da gelmesiyle insanı biraz depresif yapabiliyor... bence kaçamaklara başla... sabah karatay kahvaltısı yerine bir havuçlu kek ye bazen... sonra çık 2 saat yürü.... ama hayattan çok tat aldığın şeyleri terk etme... herşey kararında güzelll
Hayırlı Cumalar Canım oluyor arada sırada böyle insan sıkılıyor afiyet olsunHerkese güzel Cumalar diliyorum
sabah sütlü latte ve fit havuçlu kek yedim... 1 saat 15 dakika yürüdüm... evet karatay kahvaltısı değil ama arada kaçamak da oluyor
şimdi karatay öğle yemeği yemeyi planlıyorum yazarım yediklerimi
Süpersin canım afiyet olsun hava çok güzel birde üstüne yürüyüş yap oh eve gelince birde şekersiz Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi içBugün ise gitmedim
Saat 10.00
1 kayısi kıvamı yumurta
Yeşillik
Ceviz
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Kaçamak iyidir,pişmanlık duymadan ve abartmadan.ya bence iyi yapmışsın asla pişman olma... bazen kaçamak yapmak lazım... sporu artırıp telafi edince problem yok bence
Geçen bende görmüştüm bunu Harika yanlız ben şekerli gıdalardan acayip tiksindim önceleri jelibon olmadan uyumayan ben şuan midem bulanıyor benim reglim yaklaşınca Malesef patates kızartması çekiyor şuan öyle malesefKizlar diyet tatli...tatli krizim tutarsa bundan yapacagim
Birkaç dilim ye,hatta kendin yapma yiyen birinin tabağından otlan en iyisi 3-5 tane.Geçen bende görmüştüm bunu Harika yanlız ben şekerli gıdalardan acayip tiksindim önceleri jelibon olmadan uyumayan ben şuan midem bulanıyor benim reglim yaklaşınca Malesef patates kızartması çekiyor şuan öyle malesef
Kesinlikle ara sıra yapmak lazım şuan okuduğum kitapda doktor zararlı gıdaları 1 ay tüketmemizi daha doğrusu alışkanlığımız olan maddeleri 1 ay kullanmamızı yavaş yavaş bırakmamızı söylüyor kızlar okumak isterseniz şu kitap dr.mıke dow yemek bağımlılığıKaçamak iyidir,pişmanlık duymadan ve abartmadan.
Şu 65 kg göreyim fırında yapıcam kararlıyımBirkaç dilim ye,hatta kendin yapma yiyen birinin tabağından otlan en iyisi 3-5 tane.
Afiyet olsun canım regli dönemi öyle oluyor yanlız yürüyüş Harika sana tavsiyem telefonuna adım sayar indir ben öyle yaptım bana aylık grafik çıkarıyorÖğle yemeğim;
1 tabak yeşil fasülye
1 tabak salata
1 kase yoğurt
Yöresel bir ot (adını bilmiyorum ama bağırsakları çalıştırdığını söylediler bende yedim.)
Yemeğin ardından 35 dk yürüyüş.Ama bugün çok zorlandım,galiba regl dönemimde olduğum için vücudum kütük gibi.
Telefonumda S Health var aktifleştirmem gerekiyor galiba değil mi?Afiyet olsun canım regli dönemi öyle oluyor yanlız yürüyüş Harika sana tavsiyem telefonuna adım sayar indir ben öyle yaptım bana aylık grafik çıkarıyor
Canım ya sorun da ordaya zaten, kesin şu kötüdür diyorum ama bütün vitaminler hormonlar herşey tamam hatta fazla bile.. Bir ara haşimatoyum sanırım diye taktım o da değil. troitler iyi, insülin direnci 5 altı, d vit 110, b 12 900, iyi kolestrol yüksekCanım hiç hormon ve vitamin kontrolü yaptırdın mı peki
Canım bende o program Yok şu varTelefonumda S Health var aktifleştirmem gerekiyor galiba değil mi?
Yanlış anlama canım da ağır bir olay mı yaşadın ben yaşadım da aynı senin gibiydimCanım ya sorun da ordaya zaten, kesin şu kötüdür diyorum ama bütün vitaminler hormonlar herşey tamam hatta fazla bile.. Bir ara haşimatoyum sanırım diye taktım o da değil. troitler iyi, insülin direnci 5 altı, d vit 110, b 12 900, iyi kolestrol yüksek
şeker yok hatta tokluk şekerim daha da düşüyo.. Tıp bana çaresiz..
bu aralar mars mı geri gidiyor artık ne belaysa herkesin modu düşük, herkes olumsuz... o yüzden sabırda devamlı olmanı öneririm... diğer taraftan 3 yumurta bol fıstık zeytin falan tamam ve karataya da uygun ancak kişisel deneyimime dayanarak şunu söylemeliyim ki, porsiyonları küçültmek önemli... nasıl mı?
3 yumurta değil, bir yumurta ve 2 de yumurta beyazı... 10 zeytin 10 badem gibi... abartarak yiyince kilo verdirmiyor bu beslenme... üstelik ters tepip benim gibi kolesterolu tavan da yaptırabiliyor... naçizane tavsiyelerim bunlar