• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kararlı fistiklar :KK36:çok şükür bugün kan değerleri aldılar.her şeyde bir hayır var demişler siz tiroidleri aklıma getirince bugün alırlarken tiroidleri de ekletdim bakalım haftaya sonuç ne çıkacak.tartı 2 haftadır hala düşüş yok ve bugün 300 gr fazla çıkıyorum 69.500 çıktım ama morelimi bozmuyorum çünkü yarın regle günüm ona bağlıyorum:bicak:inslh öyledir ve regle bitişi iyi bir düşüş yaşarım
Günaydın canım iyi yapmışsın umarım herşey yolunda çıkar kesin reglinin artısıdır o canım merak etme

Günaydın herkese
Akşam yemeğim
1 tabak pırasa yemeği (bu sefer bicerememişim tadı hoşuma gitmedi ama gene de yedim.)
Yeşil mercimek yemeği
Yoğurt kürü (biberlerim çok acıymış yandım yandım azıcık da kekik koydum.)
2 avuç badem çağlası.

Sabah kahvaltısı
Peynir
Zeytin 12 13 tane
1 avuç fıstık
4 tane çilek
Tereyagında yumurta
:KK200::nazar:

Günaydın herkese
Akşam yemeğim
1 tabak pırasa yemeği (bu sefer bicerememişim tadı hoşuma gitmedi ama gene de yedim.)
Yeşil mercimek yemeği
2 avuç badem çağlası.

Sabah kahvaltısı
Peynir
Zeytin 12 13 tane
1 avuç fıstık
4 tane çilek
Tereyagında yumurta
Afiyet olsun güzel menü

Çok sağol canım, inşallah ben de senin kilona düşerim şuan senin ilk başladığın kilo civarındayım 98 :KK200::nazar:
Canım ben önce 110 kg idim güç bela 98 kg düştüm sağlıklı beslenmeye tamamen karar verdiğim kilo 98 kg olduğu için hep onu kabul ediyorum daha doğrusu kendime 110 üçlü rakamı yakıştıramıyorum

Günaydinnnn
Bugunku kahvaltim peynirli omlet ve yesil cay
Dünkü lahmacun faciasindan sonra bugun kararli bir sekilde devam edecegim
Hepinize güzel bir gün dilerim:KK49:
Afiyet olsun canım , lahmacunu hiç facia olarak görme sağlıklı ve izinli bir yemek.:KK200::nazar:

Canım ben önce 110 kg idim güç bela 98 kg düştüm sağlıklı beslenmeye tamamen karar verdiğim kilo 98 kg olduğu için hep onu kabul ediyorum daha doğrusu kendime 110 üçlü rakamı yakıştıramıyorum
Ne kadar güzel canım,çok mutlu oluyor insan kilolar ghittikçe.Ben de gördüm 2 li rakamları inşallah 7li rakamları da sağlıcakla görürüm.:KK200:

İnşallah en kısa zamanda düşersin ben düşeceğine inanıyorum senin canım maşallah iyi gidiyorsun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Teşekkür ederim desteğin için, İnşallah canım İnşallah.Arada içime korku giriyor yolum uzun ya :KK200::nazar:

Ne kadar güzel canım,çok mutlu oluyor insan kilolar ghittikçe.Ben de gördüm 2 li rakamları inşallah 7li rakamları da sağlıcakla görürüm.:KK200:

Teşekkür ederim desteğin için, İnşallah canım İnşallah.Arada içime korku giriyor yolum uzun ya :KK200::nazar:
Benimde uzundu bak hangi rakamlara geldim aç kalmıyoruz ,sağlığımızdan olmuyoruz üstüne kilo veriyor ve sağlığımıza kavuşuyoruz canım düşünme bence

Günaydinnnn
Canım benim afiyet kendini boşuna suçluyorsun çünkü o hem sağlıklı hem bize serbest Canan hocanında dediği gibi yerli fast food

İncirin içine koy cevizi,midye dolmayı hayal et ve ye :rolleyes:

Süper fikir :KK45:

Bugun 6da kalktım..acayip uykum var..ama iş beni bekler...öğleye kadar kahve yok şimdiden telkinde bulunuyrm kendime...öğle elma ve kahve düşünüyprum :) okulda kantin var ve hep ekmek arası bir şeyler var onlaro yemektense elma kahve iyidir..bir ara kendim bir seyler götüeüyordm şimdi üşeniyorum..herkese hayırlı günler
Aaa ne güzel, ben gözlerimi bile açamıyorum ve çok başım ağrıyor içmeyince.. Sanırım sen dayanacaksın :nazar:

Hiç yemediğim birşey tadı nasıl :eek:oluyor ki sana ona göre cevap vereyim canım :KK54:
Canım ya, sen turizm ile ilgili bir iş yapıyorum demiştin.. Midye dolma olmayan ve yenmeyen turizm bölgesi neresi acaba :KK47: şaka bir yana bir yiyen bir de yemeyen pişman dedikleri türden :KK200:

Yoga ve yürüyüş de yakılmıştır onlar canım yogayı kursa mı gidiyorsun evde sen kendin mi yapıyorsun
Yogayı evde yapıyorum, Zeynep Çelen eşliğinde.. Serbest stil gibi ama zorlayıcı ama can yakmadan ama derinden :sus:
nasıl bir anlatımsa artık, çok zevk alarak yapıyorum:KK55:.. Tavsiye ederim..

Günaydın arkadaşlar :KK200:
Güzel bir kkk ile başladım güne..
Hedefim bugün 0 kaçamak.. Reglim bitti, su miktarını arttırdım, tekrar spora başladım öğün aralarını da uzattım açlık hissetmeden ama tartım sabitledi kendini.. Bakalım kim inatçı çıkacak..
Grupta kaçamakları çantalayan da olmayınca :KK11: ben de meydanı boş buldum :kızgın:
Hergün bir kaçamak :skandal:
Hepimize kolay gelsin..

Süper fikir :KK45:

Aaa ne güzel, ben gözlerimi bile açamıyorum ve çok başım ağrıyor içmeyince.. Sanırım sen dayanacaksın :nazar:

Canım ya, sen turizm ile ilgili bir iş yapıyorum demiştin.. Midye dolma olmayan ve yenmeyen turizm bölgesi neresi acaba :KK47: şaka bir yana bir yiyen bir de yemeyen pişman dedikleri türden :KK200:

Yogayı evde yapıyorum, Zeynep Çelen eşliğinde.. Serbest stil gibi ama zorlayıcı ama can yakmadan ama derinden :sus:
nasıl bir anlatımsa artık, çok zevk alarak yapıyorum:KK55:.. Tavsiye ederim..
Biliyorum gördüm ama hiç yemedim içi nasıl bilmiyorum canım o yüzden sordum :KK70:

Günaydın kızlar. Sağlıklı kacamaksız günler :)

Bugun 6da kalktım..acayip uykum var..ama iş beni bekler...öğleye kadar kahve yok şimdiden telkinde bulunuyrm kendime...öğle elma ve kahve düşünüyprum :) okulda kantin var ve hep ekmek arası bir şeyler var onlaro yemektense elma kahve iyidir..bir ara kendim bir seyler götüeüyordm şimdi üşeniyorum..herkese hayırlı günler
Sımdıden afıyet olsun cnm

Günaydın :KK200:

Kahvaltı
İncirli yulaf kepekli süt

4.günüm kızlar.sıkıldım ama durmak yok :KK55:
Günaydın cnm. Gözüm üstünde , cok ıyı gıdıyorsun :)

Midem o kadar küçülmüş ki tavuğu bile yarım bıraktım :)
acıkmıyorsan sorun yok cnm. Tekrar afıyet olsun :)

Afiyet olsun yürüyüş güzel olmuş :nazar::nazar:
Tesekkur ederım canım.

Hiç yemediğim birşey tadı nasıl :eek:oluyor ki sana ona göre cevap vereyim canım :KK54:
Bana gore harıka bırsey:))) iç pilavla yapıldığından yasak karatayda. Bır kac kılo daha verırsem Yaparım belkı :)
Benimde hayalim o 60 rakamları görmek inşallah en kısa zamanda oluruz Canım
Insallah cnm. Bu azımle 5 lı rakamlara bıle düserız bız :)

Günaydın kızlar dün ki menüm :kahvaltıda klasik Karatay akşam ciğer sote ,salata spor olarak 1 saat kardiyo +1 saat ağırlık :halay:
Günaydın cnm. Afıyet olsun. Senın sporlara hayranım gercekten. Hem çalışıyorsun hemde spora zaman ayırıyorsun. Harıkasın .
Günaydın tartımın pili bitmiş.Değiştirince kilomu bildirim kızlar.Reglim yaklaştı değişiklik olacağını sanmam.Kendinize iyi bakın.İyi günler dilerim:KK200:
Günaydın cnm. Merakla beklıyorum pazarı. Benı gectınmı acaba :))

Sağol canım şurada 9 haftam kaldı işte 66 kg görmem lazım
Cnm boyun kaçtı? Mutlaka yazmışsındır da ben unutkan olmuşum :))

Günaydın herkese
Akşam yemeğim
Yeşil mercimek yemeği
2 avuç badem çağlası.

Sabah kahvaltısı
Peynir
Zeytin 12 13 tane
1 avuç fıstık
4 tane çilek
Tereyagında yumurta
Afıyet olsun cnm

Günaydinnnn
Afıyet olsun cnm. Kuzun nasıl oldu

Günaydın
:KK200:

Kahvaltım
Lor peynirli maydonozlu omlet (yumurta beyazıyla yaptım)
bol roka
bir dilim beyz peynir
5-6 fındık

:hamarat:
Günaydın cnm. Afıyet olsun.

Benimde uzundu bak hangi rakamlara geldim aç kalmıyoruz ,sağlığımızdan olmuyoruz üstüne kilo veriyor ve sağlığımıza kavuşuyoruz canım düşünme bence
Evet canım çok haklısın.Üstelik burdayım ve sizlerleyim.Bu benim için çok değerli herkese teşekkür ederim.:KK200::nazar:

Günaydın
:KK200:

Kahvaltım
Lor peynirli maydonozlu omlet (yumurta beyazıyla yaptım)
bol roka
bir dilim beyz peynir
5-6 fındık

:hamarat:
Günaydın canım ,afiyet olsun.:KK200:
Günaydın arkadaşlar :KK200:
Güzel bir kkk ile başladım güne..
Hedefim bugün 0 kaçamak.. Reglim bitti, su miktarını arttırdım, tekrar spora başladım öğün aralarını da uzattım açlık hissetmeden ama tartım sabitledi kendini.. Bakalım kim inatçı çıkacak..
Grupta kaçamakları çantalayan da olmayınca :KK11: ben de meydanı boş buldum :kızgın:
Hergün bir kaçamak :skandal:
Hepimize kolay gelsin..
Afiyet olsun,keçemeksız günler çok huzur veriyor insana.Benim regli haftam vücudumdaki şişliği hissediyorum, henüz olmadım ama bu sefer bakacağım öncesi ve sonrası kiloma, eğer unutmazsam kaç kilo fark edecek.:KK200:

Günaydın kızlar. Sağlıklı kacamaksız günler :)

Günaydın canım,sağol.:KK200:

Back