• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İlk güne göre güzel bir menü afiyet olsun kahveyi şekersiz dene gerçekten alışırsın canım yanında olmazsa kuru incir ye
Normalde şekersiz içiyorum da annem yapmıştı 3 kişilik kahveye 1 tane küp şeker koymuş:) bundan sonra tamamen şekersiz
Çok teşekkür ederim. 1 ay boyunca uygulayabilirsem hedefime ulaşırım:) desteğiniz çok güzel

Normalde şekersiz içiyorum da annem yapmıştı 3 kişilik kahveye 1 tane küp şeker koymuş:) bundan sonra tamamen şekersiz
Çok teşekkür ederim. 1 ay boyunca uygulayabilirsem hedefime ulaşırım:) desteğiniz çok güzel
Ben direk ilk önce şekeri bıraktım 3 şekerli içerdim ekmeği zor bıraktım gerçekten ama oluyor

kızlar arkadasim yeni gitti anca girebildim bugün bulgur hakkimida kullandım çok güzel bir karatay günüydü

sabah: pastırmalı yumurta,peynir,zeytin ,çay,bir tane incirli ceviz:21:

Akşam:kısır,yoğurtlu semizotu salatası,çay

2 saat yürüdük arkadaşımla:KK36: güzel ve kacamaksiz geçti bugün ve kan testi içinde size katılıyorum yarın olmassa başka yere gideceğim artık
Kahvaltı yapılmış mutlu bir gün geçirmişsin canım harikasın :KK68:

evt canım öyle olmuş:-)bugün bizim karşıyakanın meşhur bostanlı pazarı vardı çok güzel şeyler aldım yarınki menum şimdiden hazır :KK200:bu hafta kaçamak falan yok artık tatlı isteyince incir dolma malum reglem yaklaştı:halay:
Sen savaş malzemelerini toplamışsın canım ne güzel hadi bakalım inşallah

Bugun 6da kalktım..acayip uykum var..ama iş beni bekler...öğleye kadar kahve yok şimdiden telkinde bulunuyrm kendime...öğle elma ve kahve düşünüyprum :) okulda kantin var ve hep ekmek arası bir şeyler var onlaro yemektense elma kahve iyidir..bir ara kendim bir seyler götüeüyordm şimdi üşeniyorum..herkese hayırlı günler
Bende öyleyim canım haftanın 7 günü sabah 05,00 uyanıyorum ben yanımda getiriyorum mecbur buradaki kantinde öyle lavaş arası olsa yerim de hep ekmekli personel yemeğide mecbur çiçek yağı olunca yemiyorum

Günaydın kararlı fistiklar :KK36:çok şükür bugün kan değerleri aldılar.her şeyde bir hayır var demişler siz tiroidleri aklıma getirince bugün alırlarken tiroidleri de ekletdim bakalım haftaya sonuç ne çıkacak.tartı 2 haftadır hala düşüş yok ve bugün 300 gr fazla çıkıyorum 69.500 çıktım ama morelimi bozmuyorum çünkü yarın regle günüm ona bağlıyorum:bicak:inslh öyledir ve regle bitişi iyi bir düşüş yaşarım

Back