• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar arkadasim yeni gitti anca girebildim bugün bulgur hakkimida kullandım çok güzel bir karatay günüydü

sabah: pastırmalı yumurta,peynir,zeytin ,çay,bir tane incirli ceviz:21:

Akşam:kısır,yoğurtlu semizotu salatası,çay

2 saat yürüdük arkadaşımla:KK36: güzel ve kacamaksiz geçti bugün ve kan testi içinde size katılıyorum yarın olmassa başka yere gideceğim artık

kızlar arkadasim yeni gitti anca girebildim bugün bulgur hakkimida kullandım çok güzel bir karatay günüydü

sabah: pastırmalı yumurta,peynir,zeytin ,çay,bir tane incirli ceviz:21:

Akşam:kısır,yoğurtlu semizotu salatası,çay

2 saat yürüdük arkadaşımla:KK36: güzel ve kacamaksiz geçti bugün ve kan testi içinde size katılıyorum yarın olmassa başka yere gideceğim artık
Afıyet olsun cnm. Çakma mıdye dolma yemişsin sende :))

afıyet olsun cnm. O kadarcık kacamaktan bısey olmaz bence. Nefsını koreltmişsin.:)
Ah cnm keşke bulabılsem yerdım. Ya kendım yapacam kı yaparsam 1 taneyle kalmam, yada düşünüp iç gecırecegim :))

tebrık ederım. Iradene sahıp cıkabılmek cok guzel ve en önemlısı ıçın rahat oluyor yemedıgın zaman :)
Harıkasın cnm.makarna, Çığ kofteyı bıle ekmekle yıyen bırıydım bende. Ekmegi banmadan tat almazdım :)) yemezsen alışıyormuşsun gercekten :))
alışkanlık işte..aynen ben de öyleydimmantıyı ekmekle yerdim..simdi bir dilim bile yemiyorum ya şaşıyorum kendime..bir de her gün tatlı çikolata yerdik yedikçe yiyesim gelirdi.şimdi görüyorum hiçbir sey hissetmiyorum kendisine karşı :)

Bugun 6da kalktım..acayip uykum var..ama iş beni bekler...öğleye kadar kahve yok şimdiden telkinde bulunuyrm kendime...öğle elma ve kahve düşünüyprum :) okulda kantin var ve hep ekmek arası bir şeyler var onlaro yemektense elma kahve iyidir..bir ara kendim bir seyler götüeüyordm şimdi üşeniyorum..herkese hayırlı günler

Bugun 6da kalktım..acayip uykum var..ama iş beni bekler...öğleye kadar kahve yok şimdiden telkinde bulunuyrm kendime...öğle elma ve kahve düşünüyprum :) okulda kantin var ve hep ekmek arası bir şeyler var onlaro yemektense elma kahve iyidir..bir ara kendim bir seyler götüeüyordm şimdi üşeniyorum..herkese hayırlı günler
Hayırlı günler canım :KK200:

Elmanın yanında ayran içebilirsin.hem protein hem de glisemik indenksi düşürürsün.

Sabah 10.00
1 yumurta
Peynir zeytin
Ceviz
Yeşillik
Salatalık domates

Saat 16.30
1 kase tarhana çorbası
Ciğer

Saat 17.30
Çok az şekerli türk kahvesi
İlk güne göre güzel bir menü afiyet olsun kahveyi şekersiz dene gerçekten alışırsın canım yanında olmazsa kuru incir ye

Kizlar bugunku menum
Sabah çeyrek simit (hastanede bunu yiyebildim)
Öglen 1.5 lahmacun ayran yesillik 1 cigkofte(sabah yemeyince öglen kurt gibi acikmistim maalesef)
Ögleden sonra sütsüz kremasiz nescafe
Yaşpasta vardi işyerinde 1 çatal aldim
Aksam zeytinyagli fasulye(bari burdan toparliyim dedim)

Bugun böyle oldu sma yarin yeniden devam karataya:KK49:
Olsun canım hastanede olunca öyle oluyor kızın nasıl iyi mi tekrardan geçmiş olsun

Back