Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Amiiiinnnn inşallah , çok azimli gidiyor sun maşallah. Sen pulbiberli yoğurdu hangi saatte yiyorsun Freyza__ ?
Akşam yemeğimdeki yoğurdun içine koyuyorum canım.Ama benimki market biberi değil Kv imin yaptığı doğal biber.Bağırsaklarımı çok iyi çalıştırdı tavsiye ederim.Zaten tartıdaki geç düşmelerin sebebi lavabo.Geçen hafta lahmacun dan sonra hiç çıkamadım.O hafta sadece 500 Gr verdim.Yani tartıda öyle gözüktü.

Tamam canım yapacağım inşallah.Allah gücümü arttırsın hesaba gerek var mı sence şöyleeeee şehrin etrafında bir tur atsam anca olur diye tahmin ediyorum.
anca

Şaka bi yana nasıl zor dimi ya 1 dilim kek için 45 dk tempolu yürüyüş gerekiyor

Aminnn
Şansıma en yoğun haftama denk geldi.şuan gözüm dönse bile bi yudum yiyecek bulamayacak yerdeyim
Benim midem bulandı canım 3. Gün otobüste hamile bayana yer verdim sonra ters koltuğa oturunca midem kötü oldu hadi bakalım belki önümüzdeki hafta tekrar denerim yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı birde kabız yapıyor Zaten kabızdım iyice kabız etti beni bol bol su iç senden sonra ben yapayım tekrar

Nasıl süper bi haber bu tebrik ederim canım darısı başımıza.
Şu an benim hedef kilomdasın biliyor musun

Rica ederim yakında sana ve Ausencia aşkımı ilan edicem ikinizi takip ediyorum gizliden

canım bende ilgini , isteğini ... bu işe gönül koymanı yakından takip ediyorum ...

Pat diye girdim ama Tüm Karataycılara selam olsun güzeller ...

Chess bende aşkımı itiraf edeyim mi sana

Bakalım güzel sonuç alırsam bende sana eşlik ederim

Tamam canım bende öyle yapayım evde öğütülmemiş kuru süs biberi var ondan kullanayım ben en iyisi.Bu akşamdan itibaren yapmaya başlayayım.Bir de pul biberin yanında kekik kullananlar varmış. Freyza__ 500 gr bile devamlı olduğı sürece bence çok iyi .Az zamanın kaldı.Bu arada jübile yapacan demek,uğrarsın gene de buraya.

anca

Şaka bi yana nasıl zor dimi ya 1 dilim kek için 45 dk tempolu yürüyüş gerekiyor
Kek ev keki kakaolu di mi?Uzun zamandır yemedim.Çok da canım çekmiyor diye düşünsem de bir an şöyle sıcak fırından çıkmış kek kokusu geldi burnuma.

canım bende ilgini , isteğini ... bu işe gönül koymanı yakından takip ediyorum ...

Pat diye girdim ama Tüm Karataycılara selam olsun güzeller ...

Chess bende aşkımı itiraf edeyim mi sana
Utandırdın beni senin gibi Nirvana yapmış güzel insandan bunları duymak çok mutlu etti beni iyi ki kk var değil mi iyiki sizlerde varsınız

yenidencan çarşamba yı 66300 le kapatmıştım sonraki günler
67000
66000(tandemfelix kürü verdikten sonra)
66000
65600
65300
65200
64800(bugünkü kilom)
Aynı yemek aynı spor tek fark hergün rahat rahat lavaboya çıkmam.Yani vermiyor gibi görünüyor ama herşey içimizde saklıKekik çok faydalı istiyorsan kullan canım.Birde ben artık dışarda yürüyüş yapmayı bıraktım.Evde koşu bandında yürüyüş yapıyorum acayip terliyorum.Onuda tavsiye ederim.

ooooo Bu rakamlar süper ya.Deneyeceğim bakalım bugünden itibaren inşallah.Benim hormonlar yavaş çalışıyor ama sonuçtan haberdar ederim .Evde yürüyüş bandım var ama kaldırdım.Çünkü küçük uyuduktan sonra pilim bitmiş oluyor anca bulaşıkları makineye koyuyorum sonra güm yatak.Öğle araları eve gitmememiz benim için bir şans oldu aslında.1,5 saate çıkınca yürüyüş biter belki bakalım hayırlısı.

Günaydınlar
Ben dün katıldım hedefim 18 mayısa kadar 3 kilo vermek inşallah sizinle motive olur veririm .
Geçen hafta ayagimi sakatladim 10 gündür yatıyorum ve uzun süre spor yapamayacağım bu da kilo vermemi olumsuz etkileyecek

süper gerçekten de! akşam yemeğinde biberli yoğurt yeme kürü mü bu? geçen hafta yoktum ya kaçırdım benim için de size zahmet olucak lütfen yazar mısınız tekrar? yenidencan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…