Çok geçmiş olsun canımGece kizim hastalandi.saat 4 ten beri hastanedeydik.cok şukur iyi simdi işe geldim.tabi kahvalti yapamadim.çeyrek simit yedim.ama olsun kizim iyi olsun da önemli değil hicbirsey.aklim evde şuan.karataya öglen kaldigim yerden devam edecegim
Tsk ederim cok sagol cnmgeçmiş olsun canım
İnşallah canım inşallah.Allah hepimizin yüzünü her daim güldürsün.Valla daha önce hiç bu kadar azimli diyet yapmamıştım.inşallah pazar günü yüzüm güler :)
Çok iyi olmuş canım , sınrasında zafer kazanmış gibi oldun mu?Diyetteki kararlılık senin için tamamdır o zaman en kısa zamanda verirsin kiloları.Kizlar cok sukur bu aksami kacamaksiz atlattim.servis yapmaktan birsey yiyemedim
Bu arada zayiflamissin dediler oysaki sadece 3 kg verdim.demekki yağdan gidiyor belli oluyormus zayifladigim
Herkese iyi geceler ...
O zaman böreğin kalorisini hesaplayıp o kadar yürüyüş yapıyosunAnammmm essah mı diyon. Ama izinliden yedim akşam sadece saati biraz kaydı .Azıcık yiyeyim 1 hafta önceden programlamıştım.
Sagol cnm tesekkurÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım.. Bir an önce toparlanır inşallah..Gece kizim hastalandi.saat 4 ten beri hastanedeydik.cok şukur iyi simdi işe geldim.tabi kahvalti yapamadim.çeyrek simit yedim.ama olsun kizim iyi olsun da önemli değil hicbirsey.aklim evde şuan.karataya öglen kaldigim yerden devam edecegim
Bağırsakları mı çalıştırıyor yoksa kızlar hangi saatte yiyorsunuz tatlı pul biberde olur mu?Kabızlık sorunum halen devam ediyor.T Tandem felix pul biberli yoğurt senin fikrindi herhalde Allah razı olsun ya çok iyi .
3 günde 1500 süper tebrik ederim canım , darısı bize ve diğer haftalara.Karatay diyetindeki 6. haftamı bitirdim bugün.66300 Gr ile başladığım haftayı 64800 Gr ile bitirdim.1500gr vermişim.6 haftada toplam 8400gr vermişim.
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun canım.
Süper sonuç bu, üstelik kilon azken bu kadar vermen çok iyi.. Tebrik ediyorum.. Allah arttırsın diyorum :)Karatay diyetindeki 6. haftamı bitirdim bugün.66300 Gr ile başladığım haftayı 64800 Gr ile bitirdim.1500gr vermişim.6 haftada toplam 8400gr vermişim.
Canım neskafe yerine çay yAda Türk kahvesi iç şekersiz olmuyor muKızlar ben bu leptin saatlerine uyamıyorum..sırf neskafe derdinden..içmeden duramıyorum..hiç kacamagım olmamasına rağmen leptin göçük
Menüm
Sabah yogurt yunurta peynir neakafe
Öğle 1kase tarhana corbası 1kase yogurt
Akşam balık salata
3litre su
Malesef öğün araları neskafe..bugun 3kupa oldu
Hayır canım çiğnemeden yAni yemekten sonra 4 saat geçmesi öğün araları 4-5 saatti geçerse leptinin hormonu çalışıyorarkadaşlar leptin saati dediğiniz nedir akşam 8 den sabah 8 e kadar bişey yememek mi
Çok güzel bir örnek olmuş canım harikasınHayir canim
Sabah kahvaltidan 4 saat sonra calismaya baslayan hormon.
Ben 10 da kahvalti yapiyorum 5 de yemek yesem 7 saat arada 3 saat leptin calisiyo:)
Cok tsk ederimGeçmiş olsun canım.. Bir an önce toparlanır inşallah..
Süpersin canım emeklerin boşa gitmemiş oldu harikasınKizlar cok sukur bu aksami kacamaksiz atlattim.servis yapmaktan birsey yiyemedim
Bu arada zayiflamissin dediler oysaki sadece 3 kg verdim.demekki yağdan gidiyor belli oluyormus zayifladigim
Herkese iyi geceler ...
Ben de nescafe bağımlısıydım hem de sadeciçerdim , biraz bağımlılık yapıyor nescafe .Bir süre içmeden sabrederseniz canı istemiyor insanın.Canim ayni benim gibisin bende icemezdim hatta bol kremali tercih ederdim...
Disarida filtre kahve ictim ilkkez ictim buarada:) tadi cok yumusak keyifli eve de aldim arada iciyorum bir dene isterse
Afiyet olsun canım dukana devam inşallah istediğin kiloyu verirsin.Günaydın
Kahvaltım
Yulaf kepekli süt
1 incir
Sağol canım teşekkür ederim.Darısı başına.3 gün değil geçen hafta çarşamba dan beri.Ben çarşamba dan çarşamba ya düşüyorum.1 martta başladım çarşamba ya denk gelmişti.Bağırsakları mı çalıştırıyor yoksa kızlar hangi saatte yiyorsunuz tatlı pul biberde olur mu?Kabızlık sorunum halen devam ediyor.
3 günde 1500 süper tebrik ederim canım , darısı bize ve diğer haftalara.
Teşekkür ederim canım.
Aci bagirsaklari calistiriyor.mide rahatsizligim oldugu icin ben yemekle beraber yiyorum pulbiberli yogurdu.yoksa mideme dokunuyorBağırsakları mı çalıştırıyor yoksa kızlar hangi saatte yiyorsunuz tatlı pul biberde olur mu?Kabızlık sorunum halen devam ediyor.
3 günde 1500 süper tebrik ederim canım , darısı bize ve diğer haftalara.
Teşekkür ederim canım.
Ben en çok tchibo nun filtre kahvesini seviyorum tavsiye ederimCanim ayni benim gibisin bende icemezdim hatta bol kremali tercih ederdim...
Disarida filtre kahve ictim ilkkez ictim buarada:) tadi cok yumusak keyifli eve de aldim arada iciyorum bir dene isterse
Günaydın canım pişman olma küçük bir kaçamak olmuş afiyet olsunGünaydın kızlar.
Herkese kaçamaksız günler bana da tabi.
Dün akşam yemek gayet iyiydi yeşil mercimek kavurmuştum yanında da bir bardak ayran.Sonrasında bir bunalım anı mıdır bilemedim 1 kase çiğ kabak çekirdeği , 1 avuç kabuklu kavrulmuş fıstık aşırdım kızlar. Pişman mıyım bilmiyorum.
Sabah kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta , 1 büyük bardak süt , biraz dereotu yedim kuruyemiş yemedim çünkü öğleyin ıspanak böreği yiyeceğim .
Sağol canım darısı hepinizin başına.Çok yoruldum artık keyfim kalmadı biran evvel jübile yapmak istiyorum.Yaaa var yaaaa
İmreniyorum sana.maşallah canım neredeyse 10 kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?