Canim ayni benim gibisin bende icemezdim hatta bol kremali tercih ederdim...sütsüz ya da süt tozu olmadan içemiyorum maşesef
Kizlar cok sukur bu aksami kacamaksiz atlattim.servis yapmaktan birsey yiyemedim
Bu arada zayiflamissin dediler oysaki sadece 3 kg verdim.demekki yağdan gidiyor belli oluyormus zayifladigim
Herkese iyi geceler ...
Afiyet olsun canım bugün son gün herhalde çok merak ediyorum kaç kilo verdiğini.Günaydın
Kahvaltım
Yulaf kepekli süt
1 incir
T Tandem felix pul biberli yoğurt senin fikrindi herhalde Allah razı olsun ya çok iyi .
Afiyet olsun canım.Günaydın kızlar.
Herkese kaçamaksız günler bana da tabi.
Dün akşam yemek gayet iyiydi yeşil mercimek kavurmuştum yanında da bir bardak ayran.Sonrasında bir bunalım anı mıdır bilemedim 1 kase çiğ kabak çekirdeği , 1 avuç kabuklu kavrulmuş fıstık aşırdım kızlar. Pişman mıyım bilmiyorum.
Sabah kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta , 1 büyük bardak süt , biraz dereotu yedim kuruyemiş yemedim çünkü öğleyin ıspanak böreği yiyeceğim .
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.Gece kizim hastalandi.saat 4 ten beri hastanedeydik.cok şukur iyi simdi işe geldim.tabi kahvalti yapamadim.çeyrek simit yedim.ama olsun kizim iyi olsun da önemli değil hicbirsey.aklim evde şuan.karataya öglen kaldigim yerden devam edecegim
Desteğin için çok teşekkürler canım.İnşallah hepimizin azmi daim olur ve yüzlerimiz güler.Kaçamakla belki biraz yavaşlıyor ama kendimizi suçlu hissetmessek psikolojik olarak insanın gerginliği azalıyor. Çünkü diyite başlamadan hamur işlirini götürüp yemeklerden sonra abur cubur tüketen biri için kesinlikle kilo vermenin devam edeceğini düşünüyorum.Aferin kızlar siz yaparsınızbencede izinli şeylerden yiyin o hatayı ben yaptim izinli şeyleri çok kistim,bu sefer de kaçamaklara başladım,kilom durdu ama hatamı anladım aman sizde yapmayın artık izinli haftalık bulgurumuzu lahmacunumuzu yiyelimki diyet sıkıcı olmasın kacamaga yonelmeyelim
Tsk ederim cnmÇok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.
3.günüm bugün canım.pazara kadar dayanmayı düşünüyorum 6 gün.Afiyet olsun canım bugün son gün herhalde çok merak ediyorum kaç kilo verdiğini.
Çok geçmiş olsun canım , Allahım şifa versin tüm yavrularımıza.Gece kizim hastalandi.saat 4 ten beri hastanedeydik.cok şukur iyi simdi işe geldim.tabi kahvalti yapamadim.çeyrek simit yedim.ama olsun kizim iyi olsun da önemli değil hicbirsey.aklim evde şuan.karataya öglen kaldigim yerden devam edecegim
Börek yemeGünaydın kızlar.
Herkese kaçamaksız günler bana da tabi.
Dün akşam yemek gayet iyiydi yeşil mercimek kavurmuştum yanında da bir bardak ayran.Sonrasında bir bunalım anı mıdır bilemedim 1 kase çiğ kabak çekirdeği , 1 avuç kabuklu kavrulmuş fıstık aşırdım kızlar. Pişman mıyım bilmiyorum.
Sabah kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta , 1 büyük bardak süt , biraz dereotu yedim kuruyemiş yemedim çünkü öğleyin ıspanak böreği yiyeceğim .
geçmiş olsun canımGece kizim hastalandi.saat 4 ten beri hastanedeydik.cok şukur iyi simdi işe geldim.tabi kahvalti yapamadim.çeyrek simit yedim.ama olsun kizim iyi olsun da önemli değil hicbirsey.aklim evde şuan.karataya öglen kaldigim yerden devam edecegim
Yaaa var yaaaaKaratay diyetindeki 6. haftamı bitirdim bugün.66300 Gr ile başladığım haftayı 64800 Gr ile bitirdim.1500gr vermişim.6 haftada toplam 8400gr vermişim.
Anammmm essah mı diyon. Ama izinliden yedim akşam sadece saati biraz kaydı .Azıcık yiyeyim 1 hafta önceden programlamıştım.Börek yeme
Dün kaçamak bugün kaçamak nooooo
Cok tsk ederim sagol cnmÇok geçmiş olsun canım , Allahım şifa versin tüm yavrularımıza.
Çeyrek simit hiçbirşey değil canım merak etme biraz acıkırsın o kadar öğlendevgüzelce yemeğini yersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?