- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
Nescafe istahini kesiyordur ama amasi selulittt yaparKızlar ben bu leptin saatlerine uyamıyorum..sırf neskafe derdinden..içmeden duramıyorum..hiç kacamagım olmamasına rağmen leptin göçük
Menüm
Sabah yogurt yunurta peynir neakafe
Öğle 1kase tarhana corbası 1kase yogurt
Akşam balık salata
3litre su
Malesef öğün araları neskafe..bugun 3kupa oldu
Afiyet olsun canimKizlar aksam doyana kadar yiyor musunuz bugun ilk gunum sayilir
Aksam
az tarhana az nohut yemegi 5-6 kofte bol salata biraz abartmis miyim
Hayir canimarkadaşlar leptin saati dediğiniz nedir akşam 8 den sabah 8 e kadar bişey yememek mi
Hayir canimarkadaşlar leptin saati dediğiniz nedir akşam 8 den sabah 8 e kadar bişey yememek mi
Hayir canim
Sabah kahvaltidan 4 saat sonra calismaya baslayan hormon.
Ben 10 da kahvalti yapiyorum 5 de yemek yesem 7 saat arada 3 saat leptin calisiyo:)
Yesilcay sekersiz sutsuz turk kahvesi ve filtre k. Diger bitki caylariKızlar pektin için su dışında herhangi bişey içemiyor muyuz? Yeşilçay vs
İcebilirsin:))Yesilcay sekersiz sutsuz turk kahvesi ve filtre k. Diger bitki caylari
Afiyet olsun canim
Abartmamissin ama nohut ayda 1 kez yeniyor yani birdaha tuketme digerleri cok guzel doyana kadar yemelisin zaten
tesekkurler cevabin icinAfiyet olsun canim
Abartmamissin ama nohut ayda 1 kez yeniyor yani birdaha tuketme digerleri cok guzel doyana kadar yemelisin zaten
Şekersiz ve sütsüz olursa sakıncası yok diye biliyorum.ama karatay filtre kahveyi onaylıyor.ben kızların sayesinde başladım.nescafeyi hiç aramıyorum.bide burda tarçınlı türk kahvesi okumuştum onu içiyorum.süper tok tutuyorKızlar ben bu leptin saatlerine uyamıyorum..sırf neskafe derdinden..içmeden duramıyorum..hiç kacamagım olmamasına rağmen leptin göçük
Menüm
Akşam balık salata
3litre su
Çok tesekkurle4Yesilcay sekersiz sutsuz turk kahvesi ve filtre k. Diger bitki caylari
afıyet olsun cnm. Hıc abartı bısey yok. Saat 8 den önce yedıgın sürece doyana kadar ye aksam yemegını.Kizlar aksam doyana kadar yiyor musunuz bugun ilk gunum sayilir
Aksam
az tarhana az nohut yemegi 5-6 kofte bol salata biraz abartmis miyim
Afıyet olsun cnm. Yavaş yavaş azalt . Sütsüz ıcebılsen leptıne zararı olmaz . Sade Türk kahvesi denesen, içemezmısın veya fılıtre kahve.Kızlar ben bu leptin saatlerine uyamıyorum..sırf neskafe derdinden..içmeden duramıyorum..hiç kacamagım olmamasına rağmen leptin göçük
Menüm
Akşam balık salata
3litre su
onları çok takmıyorum :)Nescafe istahini kesiyordur ama amasi selulittt yapar
sütsüz ya da süt tozu olmadan içemiyorum maşesefŞekersiz ve sütsüz olursa sakıncası yok diye biliyorum.ama karatay filtre kahveyi onaylıyor.ben kızların sayesinde başladım.nescafeyi hiç aramıyorum.bide burda tarçınlı türk kahvesi okumuştum onu içiyorum.süper tok tutuyor
evet en azından azaltayımafıyet olsun cnm. Hıc abartı bısey yok. Saat 8 den önce yedıgın sürece doyana kadar ye aksam yemegını.
Afıyet olsun cnm. Yavaş yavaş azalt . Sütsüz ıcebılsen leptıne zararı olmaz . Sade Türk kahvesi denesen, içemezmısın veya fılıtre kahve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?