- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Öyle mi demek 40 derece o zaman tutmaz peki mayaya birşey olur mu sence?Maya aldığım kişi soğuk sütle de mayalanır demişti.Gerilme canım biz çok güzel bir grubuz.Hepimiz çoluk çocuk sahibi yetişkin insanlarız.Hepimizin karakteri farklı, farklı sesler çıkması çok normal.Bu arada kefir bulmana sevindim.Ama yoğurt gibi 40 derece sıcaklıkta mayalaman gerekli canım.Afiyet olsun.
Kesinlikle çok değil canım.Benim yediğim miktarları bir görsen.hafta sonu mesela bulgur işi yedim ve içim rahattı canım. İzinli şeylerden haftalık yiyelim ki sürekliliğimiz devam edip diyetimiz sıkıcı ve bıktırıcı olmasın.Senle benim yolumuz uzun.Çok mu olmuşyenidencan ne dersin??
Olmaz mayana birşey canım.Biz ılık sütle mayalıyoruz.Veren kişi öyle dediğine göre bir bildiği vardır mutlaka.Öyle mi demek 40 derece o zaman tutmaz peki mayaya birşey olur mu sence?Maya aldığım kişi soğuk sütle de mayalanır demişti.
İnşallah olmaz teşekkür ederim canım.Olmaz mayana birşey canım.Biz ılık sütle mayalıyoruz.Veren kişi öyle dediğine göre bir bildiği vardır mutlaka.
Normal Canım afiyet olsunÖğlen çok acıktım
Yediklerim
Bu kase salata
Yarım kepçe tarhana
Az patlıcan yemegi
Az soğan talazlama
Bir de 3 tane çiğköfte
Çok mu olmuş acaba bilemedin
Afiyet olsun Harika bir menübugün yediklerim:
sabah
çay, yeşil su, iki adet yumurta beyazı
öğle yemeği
dana sote,
yoğurtlu havuç,
mercimek çorba,
azıcık zeytinyağlı pırasa
Canım arkadasim benimKesinlikle çok değil canım.Benim yediğim miktarları bir görsen.hafta sonu mesela bulgur işi yedim ve içim rahattı canım. İzinli şeylerden haftalık yiyelim ki sürekliliğimiz devam edip diyetimiz sıkıcı ve bıktırıcı olmasın.Senle benim yolumuz uzun.
lastrose6 Yediklerin çok iyi canım afiyet olsun.
Afiyet olsun kolay gelsin canımMerhaba bugün
Sabah 1 elma 1 bardak süt ve kahve
Öğle 2 lahmacun 1 ayran (aklımda kalacağına midemde olsun dedim)
Aksam salata baharatli tavuk yoğurtlu karnibahar belki birde saksuka
Bugün eve bir çeki düzen verip çamaşır falan yikiciiim.
Sevgiler
İnşallah canım inşallah.Beraberiz inşallah.Canım arkadasim benim
İnşallah bu yıl kurtulacağız bu kilolardan hafifleyecegiz.yol arkadaşım
Olmaz canım sağlıklı yağ çünküben de karatay yapıyorum aralarda acıktıgım için sabah yemem gereken bedem veya cevizi aralarda yiyorum bişey olur muki
hani 2-3 ögün şartı var ya onun için cnmOlmaz canım sağlıklı yağ çünkü
Şunu unutma her Zaman leptinin önemli 4-5 saat geçerse sıkıntı Yokhani 2-3 ögün şartı var ya onun için cnm
Çok değil afiyet olsun:)Öğlen çok acıktım
Yediklerim
Bu kase salata
Yarım kepçe tarhana
Az patlıcan yemegi
Az soğan talazlama
Bir de 3 tane çiğköfte
Çok mu olmuş acaba bilemedin
Yemek yedikten 4 saat sonra Leptin salgilanmaya basliyor bu hormon da yağları yakıyo en az 5 saat ara verirsen yiyebilirsin daha fazla ara verirsen daha iyi tabi. Kuruyemisi kahvaltida yersen daha tok tutar seni ve doyana kadar ye özgur seylerden o zaman acikmazsin:)ben de karatay yapıyorum aralarda acıktıgım için sabah yemem gereken bedem veya cevizi aralarda yiyorum bişey olur muki
Aferin kızlar siz yaparsınızCanım arkadasim benim
İnşallah bu yıl kurtulacağız bu kilolardan hafifleyecegiz.yol arkadaşım
Hoşgeldin canım inşallah formuna kovuşana kadar sürerKaratay denemeye karar verdim bakalım ne kadar surecek
evet canım karatayin en önemli kuralı bu 5 saatten önce yememelisin bunun için kahvaltini çok iyi yap tikabasa doy canım arada sadece şekersiz kremasiz sade kahve,çay,bitki çayları icebiliyorsun yada çok acikorsan ayran var birtekben de karatay yapıyorum aralarda acıktıgım için sabah yemem gereken bedem veya cevizi aralarda yiyorum bişey olur muki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?