Canım hamilelikte dikkat etmedin mi mesale Karatay'da hamilelik te beslene biliyoruz dukanda. O yok muydugeri alinmiyor elalisin de yazdigi gibi atak dan sonra birakilirsa aliniyor yani her diette oldugu gibi birakip direk bütün yasak yiyeceklere yonelinirse tabiki geri alinir ama normalde atakdan sonra protein +sebze olarak seyir donemi diyeti devam ettirilip kilo fazlasi bitincede koruma yapilirsa hiç birdaha kilo alinmiyor benim tanidigim çok veren ve almiyan kişiler var bende onlardanim dukanla verip birdahada hamile olana kadar hiç almamıştım canım zaten sende atakdan sonra karatay yapicaksan bu zaten atak sonrası seyir diyetiyle nerdeyse aynı oyuzden almaz vermeyede devam edersin
Al bende de o kadar şu 69 kg bir insem70 ten koşarak uzaklaşmak çooookkk uzaklara gitmek istiyorum
Canım verme aşamasında yemiyoruz yersek insülin direnci başa sarıyor benimde dün ablam çağırdı mercimek köftesi var diyeCanan hoca çiğköfte yiyebilirsiniz demisti
Süpermiş o zaman canımcanım bizim suan yedigimiz kuruyemiş baklagil ve sebzeninde karbonhidrat degerleri yuksek ama sağlıklı fakat dumanın atak döneminde sebze,baklagil,meyve yok vücuda giren karbonhidrat sıfır yani direk saf protein alıyorsun zaten bu yüksek proteini alınca kas kutleni diğer diyetlerdeki gibi kaybetme olasiligin yok ve protein disinda vucada baska birsey giedigi için vucut enerji icin ilk kullanacağı karbonhidrat yerine direk vücut yağını kullaniyor canım uzun vadede yapinca zaten inanilmaz yagdan verdigini aynada bile direk goruyoraun ozelliklede yuruyuade yaptiysan heryerinde geriye sadece resmen kaslar kalmış oluyor yani derin etin sımsıkı oluyor
Benimde aklımdan öyle geçiyordu aslında dukanın kitabını okumak lazım bir ara onuda okuyayım çok daha iyi olur sağol canım bizleri aydınlattıncanim koruma tamamen benimyazdiklarim disinda o bambaska o zaten normal hayatla nerdeyse ayni koruma yapmak istersen o cok zor diil ki ben koruma yapmadim fazlam bitince sadece dikkat edip bidaha almadim ama dukan pierin onerisi şu kilo fazlası kalmayan kişi bunu hep korumak icin her haftanın sadece bir günü saf protein yapsın diyor
Karatay bizim genelsek beslenme yapımıza uygun canım bende o yüzden onu tercih ettimBu anlattıklarına göre Karatay a can kurban dedim yani Karatay en iyisi ya.
Ben salam ,sosis hayAtım boyunca hiç tüketmedim tüketmem de onu yerine ev yapımı sucuk yedim birde pastırma yerimbence sadece 3 gün atak yani saf protein yapip 3 gunde 1 kilo at ben denemistim oldu canım 3 gün sonrasinda gene karataya devam yap
safprotein=peynir,yoğurt,ayran,kefir,süt,salam,tavuk,et,balık,kıyma, bunlari istedigin ogunde istedigin sekilde ve sinirsizca yiyebiliyorsun tabi yine çay kahve serbest
Amin uçsunlar geriye gelmesinler inşallah40 günde 8 gitti bir 4 haftaya daha ihtiyacım var Allah'ın izniyle.. Hepimizin kiloları kuş olsun uçsun inşallah
Ay hadi inşallah canım sen kaç kilo ile başlamıştınMayıs 15 de bu iş tamam inşallah.19 Mayıs doğum günüm.Doğum günümü 38 beden eteğimle kutlayacağım inşallah
Bende sabah peynirle biraz maydonoz yedim yoksa olmuyorbende öyle yaptım canim salam sosis ve diyet icecek urun falan kullanmadim digerleri kullandim birde salata sebze yok ama sadece maydonoz serbest bilgin olsun
Canım sen dvit,Demir ve tiroidlerine baktırdın mı hiçmissfrezya canım sen çok iyi veriyorsun ben niye böyleyim anlamadım ya pazartesi tam bir ayım bitiyor ve verdigim kilo 3 kilo civarı ancamorelim sıfır motivasyonum komple gitti ve artik canım börek çörek cekmeye başladı
Canım sen dvit,Demir ve tiroidlerine baktırdın mı hiçmissfrezya canım sen çok iyi veriyorsun ben niye böyleyim anlamadım ya pazartesi tam bir ayım bitiyor ve verdigim kilo 3 kilo civarı ancamorelim sıfır motivasyonum komple gitti ve artik canım börek çörek cekmeye başladı
Teşekkür ederim. Ben euth... İle başlayan troid ilacını kullanıyorum. Bir gün 100 mg bir gün 125 mg kullaniyorumGeçmiş olsun siz hangi ilacı ve ne kadar kullanıyorsunuz
Gunaydin kizlar
Evet bugun tartildim ve sonuc 83.4
Yani bu hafta 1100 gr gitmis.16 günde 3.2 kilo gitti böylece
Mutluyum
Bende onu kullanıyorum benimki düşük 25 mg senin o zaman çok daha düşük çalışıyorTeşekkür ederim. Ben euth... İle başlayan troid ilacını kullanıyorum. Bir gün 100 mg bir gün 125 mg kullaniyorum
Çok güZel tebrik ederimGunaydin kizlar
Evet bugun tartildim ve sonuc 83.4
Yani bu hafta 1100 gr gitmis.16 günde 3.2 kilo gitti böylece
Mutluyum
Dikkat etmedin mi canım sana öyle geliyordur dikkat ettiysen vermişsindirKizlar ben annemlerdeyim..ancasali gunu tartilirim.tarti yok burda...evime gecince tartilacagim sali sabahi yazarim.zaten pek umudum yok aldim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?