bende öyle yaptım canim salam sosis ve diyet icecek urun falan kullanmadim digerleri kullandim birde salata sebze yok ama sadece maydonoz serbest bilgin olsunTamam 3 gün deneyeyim salam sosis diyet ürünleri normalde de evime sokmuyorum diğerleri ni deneyeyim.
Amin canımMayıs 15 de bu iş tamam inşallah.19 Mayıs doğum günüm.Doğum günümü 38 beden eteğimle kutlayacağım inşallah
Maydanoz sütümü kesiyor çok yiyemiyorum.Halledicem ben alt tarafı 3 gün.İnsallah biran evvel 38 beden olursun canım.Bende diyetten çok sıkıldım samimiyetle söylüyorum ki sizler ,bu ortam olmasaydı bu diyete bukadar istikrarlı devam edemezdim.İyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı seviyorumAmin canımamin inslh ya darısı başımıza oofff bende artık 38 bedenime dönmek istiyorum çok sıkıldım artık diyetten 1 ay oldu artık
Bize biraz anlatsana saat kacta yiyorsun sabah Akşam. Spor olarak ne yapıyorsun. Ben hep okuyorum ama karışıyor birbirine.40 günde 8 gitti bir 4 haftaya daha ihtiyacım var Allah'ın izniyle.. Hepimizin kiloları kuş olsun uçsun inşallah
Geçmiş olsun siz hangi ilacı ve ne kadar kullanıyorsunuzBen bugün hiç spor yapmadım bir miskinlik var üstünde. Sanırım troid ilaçların yine az geldi. Ben sıkıldım bu ilaçların do ayarlama faslından. Troid rahatsızlığı yaşayan arkadaşım acaba sen de mi böyle surekli doz ayarliyorsun ben 11 aydır bebek doğdu dogali bir düzene sokamadim.
Afiyet olsun bende deneyeyim merak ettim ben Türk kahvesinin içine Hindistan cevizi yağı kullanıyorum farklı oluyor tavsiye ederimKizlar aksam yemegim tavuk sote ayran.
Tarcinli kahveli süt iciyorum.ikisini birarada denedim.degisik oldu hosuma gitti
Afiyet olsun canımAkşam yemegim
Tavuk
Salata
Salata biraz.çok oldu bu aksam.
Bende turizm mezunuyum canım iyiki çalışmamaşsın şuan işsizlik olan bir meslekSizi çok iyi anliyorum. Her iş zorlaştı. Artık para kazanabilmek daha meşakkatli. Napalim Allah inşallah rizkimizi artırır. Ben turizm lisesi mezunuyum yabancı dile düşkünüm turizm deyince hayat duruyor bende. Turizm işiyle uğraşmak isterdim ama olmadı. Rabbim yardım eder inşallah işlerimiz kolaylaşır.
Yok doğru biliyorsun ben yemekten 4 saat sonra içerimkızlar teşekkür ederim kahveyi bende sütlü iciyorum ama öğünler de yemek üstüne çünkü süt ile yapıldığı zaman zaten leptini etkiliyor öğün olarak içiliyor diye biliyorum öyle söylemişlerdi yanlismi biliyorum acaba kitapda ne diyor
Yok canım sakıncası düşük glisemik indeksi sıfır çünküakşam yemeğim= 2 bardak kefir,bir peynirli omlet,bir kase çağla badem
canim yemek yemek istemedi atistirmalik gibi böyle yaptim ama akşam tekrar yumurta ve peynir tuketmemizde bir sakınca varmiydi?
Tekrardan başınız sağolsunCanım yaa o kadar kötü ki
Ev kazası diyeyim.
Ev yapımı canım sıkma kendini olur böyle bugünden tekrardan başlaBen aksama cigkofte yedim ya
HarikasınGunaydin kizlar
Evet bugun tartildim ve sonuc 83.4
Yani bu hafta 1100 gr gitmis.16 günde 3.2 kilo gitti böylece
Mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?