Sizi çok iyi anliyorum. Her iş zorlaştı. Artık para kazanabilmek daha meşakkatli. Napalim Allah inşallah rizkimizi artırır. Ben turizm lisesi mezunuyum yabancı dile düşkünüm turizm deyince hayat duruyor bende. Turizm işiyle uğraşmak isterdim ama olmadı. Rabbim yardım eder inşallah işlerimiz kolaylaşır.Bu sıralar zor bir sektör canım malesef
Hoşgeldin canım bebeğin vefat sebebi neydiKızlar ben geldim.sizi çok özledim.
Arkadaşım hala perişanama hayat devam ediyor.evime geldim artık.bu sürede tabi ki diyete uyamadım.karatay dışı bişey yememeye çalıştım.zaten yemek yiyecek halimiz yoktu ama saatlere hiç uyamadım.gecemiz gündüzümüze karıştı
Verdiğimi pek sanmıyorum ama inşallah almamışımdır.
Canım yaa o kadar kötü kiHoşgeldin canım bebeğin vefat sebebi neydi
Bende peynirli omlet yapayım dedim ama saat çok geç canım yemesek daha iyi.malum yarın tartı günüakşam yemeğim= 2 bardak kefir,bir peynirli omlet,bir kase çağla badem
canim yemek yemek istemedi atistirmalik gibi böyle yaptim ama akşam tekrar yumurta ve peynir tuketmemizde bir sakınca varmiydi?
Ben sadece öğünlerde tüketiyorum canım.Bendeki Karatay tablosunda öyle yazıyor.kızlar teşekkür ederim kahveyi bende sütlü iciyorum ama öğünler de yemek üstüne çünkü süt ile yapıldığı zaman zaten leptini etkiliyor öğün olarak içiliyor diye biliyorum öyle söylemişlerdi yanlismi biliyorum acaba kitapda ne diyor
Tekrar başınız sağolsun canımCanım yaa o kadar kötü ki
Ev kazası diyeyim.
Aaa yeni mi geldin?Ben aksama cigkofte yedim ya
Dukan atağı sadece proteinle beslenme demek.herhangi bi saati zamanı yok.patlayana kadar protein yiyebilirsin.hatta gece bile.arada bekleme yok istediğin zaman yiyosun ama yağsız olacak yağ yasak.blonde ambition Dukan atağı nedir kaç günde kaç kilo verdiriyor en önemlisi verilen kilo geri geliyor mu?
4. Gunum bugun hic kacamak falan yoktu ama bugun yedimAaa yeni mi geldin?
Hoşgeldin...
Olsun yaa üzülme.vücudunun ihtiyacı varmış demek ki.4. Gunum bugun hic kacamak falan yoktu ama bugun yedimhosbuldum canim :)
Araştırdım şimdi bizde neredeyse aynı besleniyoruz zaten öğün sayısı ve yağ hariç çok güzel kilolar vermişler ama bence o giden ilk haftadakiler ödem.Karbonhidratı kesince ödem gidiyor.Bide dukanda en önemli husus su tüketimi.böbrekler zarar görmesin diye bol bol su içmek gerekiyor
Ben haftaya tartilirim canim :) daha cok erkenOlsun yaa üzülme.vücudunun ihtiyacı varmış demek ki.
Yarın tartıl,insan kilo vermeye başlayınca yemeye kıyamıyo
biz her hafta pazar pazartesi tartiliyoruz canım zaten pazartesi seninde 6.günün pazartesi tartilip kilonu yazarsin listeye ekleriz her hafta bizle bir degisimi takip edersin istersenBen haftaya tartilirim canim :) daha cok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?