- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
akşam da seni dinleyip sadece salata yerim hatta çok açlık hisaetmessem sadece kefir içerimBen senin yerinde olsam canım 5-6 saati doldurunca kendime büyük bir kase salata hazırlarım.Yada yoğurtlu bir sebze yemeği yerim.Herkesin bünyesi farklı kendini bukadar zorlayıp diyetinden soğutma.Konuyu açan bayan da üç öğün beslenmiş sonuçta bir tabak salata ile kilo almasın.3 öğün beslenerek çok güzel kilolar veren insanlar var.
sutlu neskafe ...denemelisin..en az birkac saat daha dayanabiliyorsun..en azindan bende oyle oluyorkızlar benim gibi acikan varmı acaba ya benim resmen açlıkdan başım dönüyor ve bide karatay açlık hissediyorsaniz beyine kıtlık var msj'ı gider depo etmeye başlar diyor ve ben kahvaltidan 4 saat sonra deli gibi acikiyorum ne yapayım sizce
Türk kahveside tok tutarakşam da seni dinleyip sadece salata yerim hatta çok açlık hisaetmessem sadece kefir içerim
Afiyet olsun canımSabah:
KKK
Akşam:
Haşlanmış tavuk göğsü
Marul salatası
Bir kase yoğurt
3 mürdüm eriği
Sütlü kahveyi birazdan içeceğim.
evet canım atak dönemi dahil turşu,salça,maydonoz,hardal ve diet içecekler serbestblonde ambition canım dukanda turşu vardı sanırım doğru mu
İyi oldu yoksa yiyemezdim İskender'ievet canım atak dönemi dahil turşu,salça,maydonoz,hardal ve diet içecekler serbest
Afiyet olsun.Kizlar aksam yemegim tavuk sote ayran.
Tarcinli kahveli süt iciyorum.ikisini birarada denedim.degisik oldu hosuma gitti
Ne is yapıyorsunuz ?? Allah kolaylik versin.İyi akşamlar kızlar ben yarın malum işe gideceğim herkes kendisine iyi baksın yarına dikkat tartı günü geliyor
Turizm canım hediyelik dükkanım var sağol Allah razı olsunNe is yapıyorsunuz ?? Allah kolaylik versin.
Ooo çok güzelmiş.Turizm canım hediyelik dükkanım var sağol Allah razı olsun
Bu sıralar zor bir sektör canım malesefOoo çok güzelmiş.
Bende hipotroidi var az çalışıyor .Ben bugün hiç spor yapmadım bir miskinlik var üstünde. Sanırım troid ilaçların yine az geldi. Ben sıkıldım bu ilaçların do ayarlama faslından. Troid rahatsızlığı yaşayan arkadaşım acaba sen de mi böyle surekli doz ayarliyorsun ben 11 aydır bebek doğdu dogali bir düzene sokamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?