- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canım kayınvaldem aradığında diyete uygun pek bişey yok bugunluk bozarsin falan dedi bide mantı yapıyorlarmış unhelvasi çokda güzel yapar oofff daha neler ya bunları duyunca çok düşündüm yok yok bu riske giremem ya eşimde bence gitme dedi bende arayıp işim çıktı gelemiyorum dedimZaten bu davetlerde hayır dersin bir de ısrar ederler. İnşallah yememeyi basarirsin. Dün yaptın bugün de uygun şeyler yemeye çalış istersen.
Öğlen yemegim
Tereyaginda 3 yumurta
8 zeytin
Peynir
Çay
3 ceviz
Kahvaltiyi öğlen yemeğine almam iyi oldu.
Haftasonu diyet bir şaşıyor yiyip yememe arasında kalıyor insan. Herkes yufka ekmek yedi ben baktim. Herkese sabır diliyorum.
Çok iyi yapmışsın canımcanım kayınvaldem aradığında diyete uygun pek bişey yok bugunluk bozarsin falan dedi bide mantı yapıyorlarmış unhelvasi çokda güzel yapar oofff daha neler ya bunları duyunca çok düşündüm yok yok bu riske giremem ya eşimde bence gitme dedi bende arayıp işim çıktı gelemiyorum dedimdünden bir sürü diyete uygun yemegim arttı zaten onları yerim gitmek yok
Ben regli dönemimin son günlerinde 1400gr gibi yüksek bir düşüş görmüştüm canım.Ondan öndeki hafta hiç vermedim.Ama diyetime ve sporuma ara vermemiştim hiç.Herkese gunaydin...kizlar regli donemi ne kadar farkediyor..suan regliyim..fazla cikarsam moralim bozulur diye korkuyorum
su an basindayim yuksek cikacagi kesin ozaman..neyse moral bozmak yok diyete devam edeyimBen regli dönemimin son günlerinde 1400gr gibi yüksek bir düşüş görmüştüm canım.Ondan öndeki hafta hiç vermedim.Ama diyetime ve sporuma ara vermemiştim hiç.
Evet canım ben baktırdım d vit 20 idi şuan 50 oldu ,b12 diplerde Oda 169Günaydın fistiklar aranızda yakinzamanda D vitamini B12 gibi değerlerine baktiran yada gıda alerji tesrti yaptıran varmı kilo takılmaları bundan olabiliyormus biliyorsunuz canan hoca çok önemli diyor
Kitap şuan yanımda değil hatırladığım kadarıyla yoktu canımKaratay ın kitabında haşhaş ezmesi ile ilgili bilgi varmı arkadaşlar?Canım çok çekti araştırdım birşey bulamadım.
Harikasın canım maşallahDün bizim evde de küçük kızımın doğum günü partisi vardı.Pastalar,kekler kurabiyeler cips ve içecekler havalarda uçuştu.Ben hiç dokunmadım Allah a şükür.Ve bugün emeğimin karşılığı mı gördüm sizlere yetiştim sanırım kızlar.
evet canim çok düşük ya benimde kesin öyle çıkacak karatay Dvit-80 b12-800 olsun diyorEvet canım ben baktırdım d vit 20 idi şuan 50 oldu ,b12 diplerde Oda 169demir seviyem 26 çok çok düşük
Harikasın canım ya bende de bu azim bu gözü karalik olur inslh ben genelde kaçarak kurtuluyorumDün bizim evde de küçük kızımın doğum günü partisi vardı.Pastalar,kekler kurabiyeler cips ve içecekler havalarda uçuştu.Ben hiç dokunmadım Allah a şükür.Ve bugün emeğimin karşılığı mı gördüm sizlere yetiştim sanırım kızlar.
Bende onları yükseltmeye çalışıyorum canımevet canim çok düşük ya benimde kesin öyle çıkacak karatay Dvit-80 b12-800 olsun diyor
Zaten güzel yemişsin Canım sanmıyorum orada yiyeceklere saldıracağınıkahvaltimeynir,zeytin,dometes,biber,fistik,2rafadan yumurta,çay bugüniyi yedim acikmiyim diye ay insallah öyle olur çünkü kayinvaldam çağırdı misafirleride varmış şimdi ikramlar falan i çok korkuyorum kızlar zaten bu hafta kilom fazla çıkıyor
Evet o ısrarlar Yok hatırım için ye aman bir sefer yemekle birşey olmaz hep böyle diye diye olduk Zaten bende çok severim yufkayı inşallah bayramda yemek istiyorum yufkayıZaten bu davetlerde hayır dersin bir de ısrar ederler. İnşallah yememeyi basarirsin. Dün yaptın bugün de uygun şeyler yemeye çalış istersen.
Öğlen yemegim
Tereyaginda 3 yumurta
8 zeytin
Peynir
Çay
3 ceviz
Kahvaltiyi öğlen yemeğine almam iyi oldu.
Haftasonu diyet bir şaşıyor yiyip yememe arasında kalıyor insan. Herkes yufka ekmek yedi ben baktim. Herkese sabır diliyorum.
Aferin sana süper yapmışsın yoksa emeklerin heba olucaktıcanım kayınvaldem aradığında diyete uygun pek bişey yok bugunluk bozarsin falan dedi bide mantı yapıyorlarmış unhelvasi çokda güzel yapar oofff daha neler ya bunları duyunca çok düşündüm yok yok bu riske giremem ya eşimde bence gitme dedi bende arayıp işim çıktı gelemiyorum dedimdünden bir sürü diyete uygun yemegim arttı zaten onları yerim gitmek yok
Bence önce bir su iç canım bazen susuzluk açlık sinyali olarak veriyorkızlar benim gibi acikan varmı acaba ya benim resmen açlıkdan başım dönüyor ve bide karatay açlık hissediyorsaniz beyine kıtlık var msj'ı gider depo etmeye başlar diyor ve ben kahvaltidan 4 saat sonra deli gibi acikiyorum ne yapayım sizce
Birde kayınvalidenin hazırladığı yiyeceklerden bahsetmişsin ya canım onlarda etki etmiş olabilir psikolojik olarak bence biraz oyalankızlar benim gibi acikan varmı acaba ya benim resmen açlıkdan başım dönüyor ve bide karatay açlık hissediyorsaniz beyine kıtlık var msj'ı gider depo etmeye başlar diyor ve ben kahvaltidan 4 saat sonra deli gibi acikiyorum ne yapayım sizce
Ben senin yerinde olsam canım 5-6 saati doldurunca kendime büyük bir kase salata hazırlarım.Yada yoğurtlu bir sebze yemeği yerim.Herkesin bünyesi farklı kendini bukadar zorlayıp diyetinden soğutma.Konuyu açan bayan da üç öğün beslenmiş sonuçta bir tabak salata ile kilo almasın.3 öğün beslenerek çok güzel kilolar veren insanlar var.kızlar benim gibi acikan varmı acaba ya benim resmen açlıkdan başım dönüyor ve bide karatay açlık hissediyorsaniz beyine kıtlık var msj'ı gider depo etmeye başlar diyor ve ben kahvaltidan 4 saat sonra deli gibi acikiyorum ne yapayım sizce
Sağol canımKitap şuan yanımda değil hatırladığım kadarıyla yoktu canım
sagol canım evt kötü oldum gercekten yedim öğle yemeğimi 4kaşık tavuk sote,biraz kıymalı yoğurtlu kabak, üstüne bir avuç fıstık ve sütlü türk kahvesiBen senin yerinde olsam canım 5-6 saati doldurunca kendime büyük bir kase salata hazırlarım.Yada yoğurtlu bir sebze yemeği yerim.Herkesin bünyesi farklı kendini bukadar zorlayıp diyetinden soğutma.Konuyu açan bayan da üç öğün beslenmiş sonuçta bir tabak salata ile kilo almasın.3 öğün beslenerek çok güzel kilolar veren insanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?