Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Harikasin... İşte karatay farkı...

Çok iyi canım süper tartı daha pazar günü 2 gün var o zaman kadar enaz 300gr daha verirsin inşallah.
Çok Teşekkür ederim kızlar. İnşallah bu şekilde devam ederim çünkü bazen takiliyorum ve hic veremiyorum.

400gr gitmiş gözüküyor.600 daha vermeye çabalıyorum bakalım inşallah canım.
Çok azimlisin arkadaşım, tebrik ederim ..
quark tuzsuz krema kıvamında süzme yoğurt ile labne peyniri karışımı gibi birşeye benziyor.. Sek markası da meyvalı quark çıkardı ama pek benzetemedim ben tadını..

Süzme yoguta benzeyen bi peynir çeşidi cnm
Sen yurtdışında mısın canım?

Hayırlı Cumalar.. Adet olamıyorsan civanperçemi içmeyi denedin mi?

Bebeğini Allah bağışlasın canım, kahve leptini bozmuyor, hatta içine minik bir parça tereyağı ilave ederek içiyorlar, antioksidan değeri yükseliyormuş..

Evet ara uzun.saat 5 te acikiyorum baya.ama isten 18.15 te cikiyorum .mecbur bekliyorumhaftasinu 5 gibi yiyorum cnm
5 gibi bir bardak ayran ya da süt gibi birşeyle açlığını bastır bence, baya acıkıyorsan o aradaki bekleme süresinde vücut kıtlık moduna girmesin.. içtiklerin leptini durdurmaz, yavaşlatır ama kıtlık modundan iyidir.

Ben de kahvaltı çok severim çeşit çeşit ama hazırlayan olursa

4 lahmacun yiyerek zayıflamaya çalışan,Kafasız AzimliTeşekkürler

Bende kahvaltı hiç sevmem, Normalde sadece hafta sonları eşim evdeyken yapardım kahvaltı.Yiyeli iki saat oldu hala midem şiş.Elimden gelse Karatay bitene kadar kahvaltı yapmam o derece tiksindim..
Sevmem derken kahvaltı saatinde birşey yemeyi mi yoksa kahvaltılıklarları mı sevmiyorsun?

Sevmem derken kahvaltı saatinde birşey yemeyi mi yoksa kahvaltılıklarları mı sevmiyorsun?
Tek başıma yemeyi sevmiyorum canım. Karatay yiyeceklerin dende bıktım 6 hafta oldu gına geldi.Öğleye doğru ekmek arası birşeyler yapıp yemeyi seviyordum.

Tek başıma yemeyi sevmiyorum canım. Karatay yiyeceklerin dende bıktım 6 hafta oldu gına geldi.Öğleye doğru ekmek arası birşeyler yapıp yemeyi seviyordum.
Benim gibisin o zaman, ben uyanınca 1 saat içinde yapamıyorum, zorluyorum ama ilk önce kahve içtiğimden hiç yerim kalmıyor hem de acıkmamış oluyorum. Yanlız olursam 1 kase salata malzemesine işte canım ne isterse marul, havuç, tere vb. haşlanmış yumurta, ceviz, zeytin, peyniri bol zeytinyağı ile harmanlayıp acıkınca yiyorum kahvaltı niyetine.. İstersen çorba içebilirsin, füme et-balık, kurufasülye vb. de olabilir der Karatay.. Ama sağlam bir kk metabolizmayı çok iyi çalıştırıyor bu gerçek.. Bir de işte erken yapabilsem

Neresi ki sizin orası merak ettim.. Mayasız hamurdan yaptırırsan lahmacun hakkın yerine yiyebilirsin bence..

Öyle kahvaltı ya can kurban,zaten o hafta sonları yaktı başımızı :)Bizde de hafta sonları özeldir patates, biber kızartmaları, sucuklu yumurtalar, tavada yapılan arası tereyağlı sıcacık ekmekler...Ayyyy 5 kilom kaldı kızlar sabır edelim geçecek bugünler geriye buradaki hoş sohbetlerimiz kalacak inşallah

Peki kızlar tartı günümüz regli dönemine denk gelirse nasıl yapıyoruz.. Benim bugün ya da yarın günüm de tırsıyorum..
Bende geçen ay regliden önceki bir hafta katiyyen veremedim.Yapacak birşey yok ama reglimin son günlerinde toplu bir düşüş görmüştüm inşallah sizinde öyle olur.

Sabah 2 yumurtali omlet beyaz peynir kaşar peynir 2 salatalik 4 zeytin 3 ceviz yedim
Simdi türk kahvesi iciyorum
Sıkıldim cok ama.napiyim zamaninda yemeseydin diye kiziyorum kendime
Hiç sıkılma canım göz açıp kapayana kadar geçer.Zayıf olmak çok güzel bir duygu.. Bende çok sıkıldım ama eski elbiselerimin üstümden düştüğünü görünce helâl olsun sana diyorum kendime.Sende kendine diyeceksin İnşallah..

Dün 6 hafta önce üstümden hiç çıkarmadığım kotumu giydim pazara giderken.4 parmak ileride kalmış pantolonun beli inanamadım ya.. Yüksek bel bir kot fermuar bölgesi bomboş kalmış resmen..Moral olsun size diyetinizden vazgeçmeyin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…