Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Lahmacunların küçük mü oluyor canım.SEn kendi lahmacunlarını bol harçlı yap.
Küçük pasta tabağı büyüklüğünde bol harçlıydı.Bir daha yemiyeceğim ya zaten reglimde yaklaştı ozaman da veremiyorum kafadan iki haftam boşa gitti.

Sen gel ben yaparim en sagliklisindan hemde
Sağol canım,Allah razı olsun.Bir ara geçerken uğrarım Karabükte miydin?

Ahahah sen sorunca oh dedim bir ben bilmiyorum:)

Amin canım hepimizin yavrusuna Allahım hayırlı uzun ömür versin bahtları açık olsun inşallah.Baya var ara 12 saat maşallah iyi dayanıyorsun.Peki sütün nasıl canım.

Ben de sevmiyorum ütü ama ben her şeyi ütülemeye vakit bulamıyorum canım.
Ha o senin ctesi pazar yaptığın şeyleri yerim pişi severim arasına helva koyup yemeye bayılırım daha doğrusu bayılırdım.
Plaketimi de hazırladın de mi?

Küçük pasta tabağı büyüklüğünde bol harçlıydı.Bir daha yemiyeceğim ya zaten reglimde yaklaştı ozaman da veremiyorum kafadan iki haftam boşa gitti.
Olsun canım afiyet olsun.Sağlıksız birşey yemedin sonuçta.Bu işi hayatımıza uyarlayacaksak onları da canımız isteyince yiyeceğiz elbet.Gerçi sizlerin istediğiniz kiloya ulaşma zamanınız bana göre daha kısa hatta çok kısa olacak.
Allahım bana da bu uzun süreçte devamlılık kararlılık ve zayıflamak için bol istek versin.

Bende bulgur hastasıyım. Hele çiğköfte kısır favorim yaz da geldi cesit cesit yesillikle super olurdu. Sabrediyorum kilo vereyim öyle yarim.
Bol etli az bulgurlu ye canım bizim yolumuz biraz uzun,haftada bir canımız çok isterse yiyelim bence.3 4 tane.

Cnm otelde sana en yakınlarını secersın artık.hıc bulaşma tatlıya bence. O kadar emegıne yazık edersın. 5 dk mutlu olacaksın fakat Butun hafta uzuleceksın:))
Evet canım çok haklısın ,genelde gittiğim zamanlarda ızgaraya falan yükleniyorum ama inşalllah hayırlısı kesin gideceğimiz de belli değil.Ama gidecek olursak beni sık sık kontrol edin emi?

yenidencan öyle yazıyor canım.Haftada 3 kaşık tan fazla yenmez diyor.Yazının yalancısıyım canım.
Öyle mi canım.Ben de zaten bu hakkımı hafta sonları kullanıyorum genelde.Annem ve kardeşler toplanınca genelde pasta börekten ziyade bulgur işi yapıyoruz herkes seviyor.Üstüne bir de kek ben kek yemiyorum ama.

Aynen cnm. Dedıkodu yaparak yürümek ayrı Heyecanlı oluyor. :))
Çok iyi canım.Güvenilir arkadaş bulmak çok zor.

Ah o Pazarları nasıl kötü gecıyor bır bılsen:))
Hazır cnm benım herkesın harcı degıl

Ben kaçtım kızlar bu gun işler bıtsın kı haftasonu gezelım

Burcum kova canım

Evet ara uzun.saat 5 te acikiyorum baya.ama isten 18.15 te cikiyorum .mecbur bekliyorumhaftasinu 5 gibi yiyorum cnm

Günaydın güzeller bir sorum var yüzde yüz dana eti olan ve kasapdan doğal hazırlanmış sucuk yasakmi

kahvaltı:sucuk yumurta,peynir,domates,zeytin,çay

kahvaltı sevmiyorum diyen kızlara şaşkınim ya şimdi kahvaltıda çeşit çeşit miss gibi börekler gözlemeler yaninda kipkirmizi bir çay olsa sevmiyormusunuz yada simit yada miss gibi tost yada kizarmis ekmek yaninda serpme kahvaltı hepsine hayranım

Severim sevmez olur muyum.pişi şöyle soslu patates kızartması , patlıcan salatası yanında miss gibi saç böreği olsa 5 6 tane götürürüm.
Ama benim sorun karatay kahvaltısı peynirle aram yok yumurta artık beni zorluyor.Ama gene de pes etmek yok.

Dogal sucuk pastirma serbest cnm .sadece paketli market sucuklari yasak icindeki katki maddelerinden dolayi

Bende yoğurt lu haşlanmış karnabahar yiyeceğim bugün canım.

ben yanlış anladım ozaman demekki canım sende değişik borek gibi omletlerden denesene buraya atmıştım tarif sayfasini cnm içine sucuklar biber falan börek gibi görünüyor çok güzel rulo seklinde olan malzemeler zevkine kalmış o tarz değişiklikler deneye bilirsin yada yumurta yerine arada meyveli kahvaltıda yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…