Supermis iyi fikir yarın evdeyim .deneyimbenimde aklım 2 gündür tost da idi ondan bende bu sabah yumurta,süt,tereyağı ile krep yaptım ona salça sürüp peynir dometes koyup aynı ekmek yiyormuş gibi yedim bütün tost isteğim gitti valla yanında da güzel bir çay ile harikaydı canım dene yarın sende insan ekmek yemiş gibi oluyor
Çok var hemde canım.İnternette görmüştüm,Karatay lokumu bile var.kizlar madem alternatif tariflerden gidiyoruzacaba karataya uygun bir tatlı tarifi varmı yada diyete uyan alternatif tatlı çözümleri keşfetmiş olanlar tarif bekliyorum
canım çok teşekkür ederim netten baktım şimdi bayıldım karatay lokumuna sunumuda çok güzelmiş yarın tatlı olarakda bunu yapacağımÇok var hemde canım.İnternette görmüştüm,Karatay lokumu bile var.
Gün kurusu, mürdüm eriği,fındık yada cevizi rondodan geçirip elde yuvarlak ceviz büyüklüğünde toplar yapıyorlar.Topları hindistan cevizi ,kakao ve fındık ezmelerine bandırıyorlar.3 değişik çesit tatlı oluyor.Hurmada koyuyorlar ama ben yemem şeker oranı çok yüksek.kizlar madem alternatif tariflerden gidiyoruzacaba karataya uygun bir tatlı tarifi varmı yada diyete uyan alternatif tatlı çözümleri keşfetmiş olanlar tarif bekliyorum
OOOOO Süper görünüyor.canım çok teşekkür ederim netten baktım şimdi bayıldım karatay lokumuna sunumuda çok güzelmiş yarın tatlı olarakda bunu yapacağımacaba kaçEki Görüntüle 1978238 tane yiyebiliriz
Yok canım bozmaz herhalde.Şimdiden afiyet olsun canım.
Freyza__ Atmayayım değil mi?İçim gitti zaten çıkan 100ml kaç gündür sağmamama rağmen.Ama az da olsa dökesim yok.Tadına baksam akşam yemeğinden leptin bozulur mu acaba?
Ah şu tatlilar yok mu aklımızı çeliyorGün kurusu, mürdüm eriği,fındık yada cevizi rondodan geçirip elde yuvarlak ceviz büyüklüğünde toplar yapıyorlar.Topları hindistan cevizi ,kakao ve fındık ezmelerine bandırıyorlar.3 değişik çesit tatlı oluyor.Hurmada koyuyorlar ama ben yemem şeker oranı çok yüksek.
Bende bunun tarifi ni verdim görmemiştim canım pardon.canım çok teşekkür ederim netten baktım şimdi bayıldım karatay lokumuna sunumuda çok güzelmiş yarın tatlı olarakda bunu yapacağımacaba kaçEki Görüntüle 1978238 tane yiyebiliriz
bu soruyu geri aldım evet hiç yokkızlar patates hakkı sıfır mı hiç mi yok?
bunu dene mutlaka canım benim hiç kabızlık problemim olmadi her gün düzenli tuvalete çıkarım fakat bunu migdem kazindiginda bastirsin diye birkaç kez yemistim ve ogunler gunde 2 kez tuvalete çıktım etkisine şaşırdımKizlar aci biber kabizliga iyi geliyormus.bi haftadir sikintidayim.aksam bol pulbiberli yogurt yicem bakalim ise yarayacak mi.aslinda kuru kayisi da iyi gelir ama seker orani yuksek oldugundan simdilik yemeyi dusunmuyorum.en azindan tartida 7 li rakamlari gorene kadar
ben pul biberini çok bol bol koydum ağzıma yakarak yedim etkisi süper birde türk kahvesi de bağırsakları direk calistiriyormus ve onunda etkisini içer içmez fark ediyorumKizlar aci biber kabizliga iyi geliyormus.bi haftadir sikintidayim.aksam bol pulbiberli yogurt yicem bakalim ise yarayacak mi.aslinda kuru kayisi da iyi gelir ama seker orani yuksek oldugundan simdilik yemeyi dusunmuyorum.en azindan tartida 7 li rakamlari gorene kadar
Benimde canim cısssss istedi bugun kalktim mercimegi ocaga koydum:)))) kabak yemegi yaptim yaparken de filtre kahvemi ictim sütsüz hemde gayet lezzetli geldikızlar bugün kuruyemisim bitmişti hiç yemedim ve doğru düzgün suda icmedim ondan bu açlık hissetme oldu sanırım bide bu sıralar yoğun spor ve proteine ağırlık vermek beni şeker ve karbonhidrat arayışına soktuçok şükür kahvemi içip kendime geldim.bol su ile migdemi doldurdum kızlar 60li rakamlara yeni varmisken seytana uyamam hemen alışverişe çıkıp bolca sebze çeşitleri ve kuru yemislerimi alıcam durmak yok
Bence eksi çıkacaksın canım vücûd şişiyor iniyor şaşırtıyor bizlerisalı günü 68.8 çıkıp şimdiden 400gr eksideyim 1.bile olabilirim diye ziplarken bugün 69.8 yani tam 1 kilo fazla gördümartık en merakla beklediğim tarti günü bu hafta kaç çıkarım bilmiyorum çok komik
Bende çok severimoooo afiyet olsun canım,karnıyarık olmasa da patlıcan ve cacık ikilisine bayılırım.Bir de dolma cacık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?