Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Supermis iyi fikir yarın evdeyim .deneyim

Çok var hemde canım.İnternette görmüştüm,Karatay lokumu bile var.
canım çok teşekkür ederim netten baktım şimdi bayıldım karatay lokumuna sunumuda çok güzelmiş yarın tatlı olarakda bunu yapacağım acaba kaç tane yiyebiliriz

kizlar madem alternatif tariflerden gidiyoruz acaba karataya uygun bir tatlı tarifi varmı yada diyete uyan alternatif tatlı çözümleri keşfetmiş olanlar tarif bekliyorum
Gün kurusu, mürdüm eriği,fındık yada cevizi rondodan geçirip elde yuvarlak ceviz büyüklüğünde toplar yapıyorlar.Topları hindistan cevizi ,kakao ve fındık ezmelerine bandırıyorlar.3 değişik çesit tatlı oluyor.Hurmada koyuyorlar ama ben yemem şeker oranı çok yüksek.

canım çok teşekkür ederim netten baktım şimdi bayıldım karatay lokumuna sunumuda çok güzelmiş yarın tatlı olarakda bunu yapacağım acaba kaçEki Görüntüle 1978238 tane yiyebiliriz
OOOOO Süper görünüyor.
3-4 günkurusu kayısı yiyebildiğimize göre 3-4 yiyebiliriz diye düşündüm canım ben.Afiyet olsun.Yarın ikramlarını resimle bakıp avucumu yalayacağım

Ah şu tatlilar yok mu aklımızı çeliyor

başka ikramlar yapıp sonrada dayanamayıp biraz kaçamak yapma bozma ihtimalini göze alamadım ondan en azından bu karatay tariflerin yapıp rahat rahat yerim bulfursuz köfte, lokum tatlısı gibi ama artık bu hafta tartıda eksi goremiycem galiba artık tarti günümüzde aynı kalsam buna da şükür inslh daha fazla çıkmam

bunu dene mutlaka canım benim hiç kabızlık problemim olmadi her gün düzenli tuvalete çıkarım fakat bunu migdem kazindiginda bastirsin diye birkaç kez yemistim ve ogunler gunde 2 kez tuvalete çıktım etkisine şaşırdım

ben pul biberini çok bol bol koydum ağzıma yakarak yedim etkisi süper birde türk kahvesi de bağırsakları direk calistiriyormus ve onunda etkisini içer içmez fark ediyorum

kızlar bugün kuruyemisim bitmişti hiç yemedim ve doğru düzgün suda icmedim ondan bu açlık hissetme oldu sanırım bide bu sıralar yoğun spor ve proteine ağırlık vermek beni şeker ve karbonhidrat arayışına soktuçok şükür kahvemi içip kendime geldim.bol su ile migdemi doldurdum kızlar 60li rakamlara yeni varmisken seytana uyamam hemen alışverişe çıkıp bolca sebze çeşitleri ve kuru yemislerimi alıcamdurmak yok

Benimde canim cısssss istedi bugun kalktim mercimegi ocaga koydum:)))) kabak yemegi yaptim yaparken de filtre kahvemi ictim sütsüz hemde gayet lezzetli geldi
Yarim saat yuruyus yapabildim bugun hic yoktan iyidir

Bence eksi çıkacaksın canım vücûd şişiyor iniyor şaşırtıyor bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…