Ben turk kahvesini cok sevmiyorum bu hafta filtre kahve icmeye basladim tavsiye ederim hem icini cok keyifli hem de icmek serbestKizlar neskafe 2si 1 arada bugun 4.buna acil care bulmam lazim
Aksam az yemissin bence dilmadan 3 4 tane yeseydin acikmazdin tabi sporunda etkisi var ozellikle yuruyus.Kızlar çok acıkıyorum ben akşamları ya şuan midem kazınıyor.Sizde acıkıyor musunuz akşamları.Yemekten önce yarım saat yemekten sonra 1 saat yürüyüş ve spor yapıyorum omu eritiyor acaba?
Haklısın canım.Halbuki çok tok kalkıyorum sofradan ama midede delik var sanırımAksam az yemissin bence dilmadan 3 4 tane yeseydin acikmazdin tabi sporunda etkisi var ozellikle yuruyus.
Afiyet olsun canım. Dolmanın tarifini isteyecektim başka bir arkadaşa anlatmissin okudum. Bende yapayım inşallah.Kahvaltım:
Çörek otlu bol peynir
2 bardak sütlü kahve
3 mürdüm eriği
Bir avuç yer fıstığı
Akşam yemeğim:
Az bir tabak yoğurtlu pazı yemeği
Az bir tabak ciğer sote
1 tane pirinç siz ve bulgursuz kuru patlıcan dolması
3 mürdüm eriği
3 yer fıstığı
1 sütlü kahve
Dolma harikaydı tavsiye ederim.Ciğerden tiksindim bir daha yiyebileceğimi sanmıyorum.Yarından itibaren farklı şeyler deniyeceğim.
Serbest olması çok iyi çünkü peyniri cooook severim.Serbest canım doyuncaya kadar yiyebilirsin
Bende biraz daha kilo verebilirsem 1 poğaça yemek istiyorum. Poğaça yemeyi özledim.Toplamda 10 kilo verirsem 1 ödül yemegi yiyecegim.sanirim o da şehriyeli pilav olacak.bayilirim ohh miss
Canım spor yaptığın icon acıkıyorsundur. Spordan sonra 1 bardak ayran iç. Tok tutuyor.Kızlar çok acıkıyorum ben akşamları ya şuan midem kazınıyor.Sizde acıkıyor musunuz akşamları.Yemekten önce yarım saat yemekten sonra 1 saat yürüyüş ve spor yapıyorum omu eritiyor acaba?
tesekkur ederım cnm. Dolma aşerıyorum resmen. Dayanamam dıyede Yapmıyorum.mutlaka deneyecegım :)Canım pirincini eklemeden önce kendime kıyma harcından doldurup tencerenin köşesine koydum.Kıyma -soğan-maydonoz-nane-karabiber falan yani..Çok lezzetliydi.
Ben bı tane yedım ama patlıcanlar büyüktü.:) tekrar afıyet olsun cnm.Aksam yemeginde pişti olmusuz ayiptir soylemesi 3 tane yedim rekorumu kirdim:)))
Afıyet olsun cnm. Balık sezonuda kapanıyor artık, degerlendırmek Lazım :)Akşam
Balık
Salata
Bol su
Helva yememek için sütlü kahve İçtim iyi geldi
Acaba azim yıyorsun. Bende acıkma olmuyor. Yeşil cay içsen belkı işe yarar.:)Kızlar çok acıkıyorum ben akşamları ya şuan midem kazınıyor.Sizde acıkıyor musunuz akşamları.Yemekten önce yarım saat yemekten sonra 1 saat yürüyüş ve spor yapıyorum omu eritiyor acaba?
Afıyet olsun cnm.Aksam yediklerim
2 bardak ayran
1 parca tavuk göğsü et
Biraz patlıcan yemeği
Çok doyuyorum ama bilmiyorum canım.Dolma yap vallahi bende bir tane yaptığıma pişman oldum .Önümde bir tencere dolma yediler.3-5 yaprak sarsaydım keşke son pişmanlık fayda etmiyortesekkur ederım cnm. Dolma aşerıyorum resmen. Dayanamam dıyede Yapmıyorum.mutlaka deneyecegım :)
Ben bı tane yedım ama patlıcanlar büyüktü.:) tekrar afıyet olsun cnm.
Afıyet olsun cnm. Balık sezonuda kapanıyor artık, degerlendırmek Lazım :)
Acaba azim yıyorsun. Bende acıkma olmuyor. Yeşil cay içsen belkı işe yarar.:)
Sağol canım içtim daha iyiyimAfiyet olsun canım. Dolmanın tarifini isteyecektim başka bir arkadaşa anlatmissin okudum. Bende yapayım inşallah.
Serbest olması çok iyi çünkü peyniri cooook severim.
Bende biraz daha kilo verebilirsem 1 poğaça yemek istiyorum. Poğaça yemeyi özledim.
Canım spor yaptığın icon acıkıyorsundur. Spordan sonra 1 bardak ayran iç. Tok tutuyor.
Oh mis gibi hava almışsın ne güzel afiyet olsunKızlar bugün pitnik,orman,sahil,mangal çok güzel bir gündü tüm gün dışardaydık oyüzden yeni girebildim
Freyza__ pegasus07 tebrikler çok iyi gidiyorsunuz gelelim bugüne
kahvaltı: peynir,2 rafadan yumurta,5zeytin,2ceviz,çay
öğlen:mangal kuzu pirzola ile biftek,salata
Aksam:sütlü kahve,bir avuç fıstık
çok güzel bir gündü
Sağol canımHarıkasın cnm.
Afıyet olsun cnm.
Supersın cnm. Afıyet olsun
Afıyet olsun cnm. Dolmanın tarıfını alabılırmıyım. :)
Tebrıkler cnm. Afıyet olsun
Afıyet olsun cnm.
Teşekkür ederım cnm, sende cok ıyı gıdıyorsun. Afıyet olsun
Afiyet olsun canımGeleyım bu güne :)
Sabah
Soğanlı yumurta, zeytın, peynır, maydanoz, süt
Aksam
Karnıyarık, cacık, Fırında mantar
2 lt su
Spor yapamadım ama Butun gun ayaktaydım
Yedil cay
Benimde lavabo sorunum halen evam ediyor.Nasıl çözüyorsunNihayet lavaboyu gördüm.Hiç kilo almamışım Allah a şükür.Haftasonu 65500 ü görürüm inşallah.
Afiyet olsun canım.Kuruyemiş yemiyor m usun?Merhaba arkadaslar. Kahvaltımı ve öğle yemeğimi yedim hemen yazayım. Aksamda yedikten sonra eklerim.
Sabah
2 yumurta
Peynir
Salatalik
Öğle
Bir kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
Kızlar karatayda peynir ve yoğurt istediğimiz kadar yenebilir mi yoksa sinirli mi. Ben peyniri çok severim ve kahvaltıda biraz fazla yiyorum.
Canım çok iyi gözün aydın darısı bizlere?Tartıya çıkmaya korkar oldum artık.Kizlarr pztden bugune 500 gr vermisim
Azimle devam ediyorum.daha da hirslandim.sizleri de gordukce daha da motive oluyorum
oooo afiyet olsun canım,karnıyarık olmasa da patlıcan ve cacık ikilisine bayılırım.Bir de dolma cacık.Kahvaltim
Kkk
Arada filtre kahve
Aksam icin fırında karniyarik ve cacik yaptim...
5 km yurudum
öpüldünüz şekerler...
Günaydın canım, dün yarım bardak form çayı içtim.Ondanmı oldu bilmiyorum.Yoğurtlu sebze yemekleri de iyi geliyor.Benimde lavabo sorunum halen evam ediyor.Nasıl çözüyorsunFreyza__
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?