Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar çok acıkıyorum ben akşamları ya şuan midem kazınıyor.Sizde acıkıyor musunuz akşamları.Yemekten önce yarım saat yemekten sonra 1 saat yürüyüş ve spor yapıyorum omu eritiyor acaba?
Aksam az yemissin bence dilmadan 3 4 tane yeseydin acikmazdin tabi sporunda etkisi var ozellikle yuruyus.

Aksam az yemissin bence dilmadan 3 4 tane yeseydin acikmazdin tabi sporunda etkisi var ozellikle yuruyus.
Haklısın canım.Halbuki çok tok kalkıyorum sofradan ama midede delik var sanırım Kefirde mayada ,bir ayran yapıp içeyim bari.

Afiyet olsun canım. Dolmanın tarifini isteyecektim başka bir arkadaşa anlatmissin okudum. Bende yapayım inşallah.
Serbest canım doyuncaya kadar yiyebilirsin
Serbest olması çok iyi çünkü peyniri cooook severim.
Toplamda 10 kilo verirsem 1 ödül yemegi yiyecegim.sanirim o da şehriyeli pilav olacak.bayilirim ohh miss
Bende biraz daha kilo verebilirsem 1 poğaça yemek istiyorum. Poğaça yemeyi özledim.
Kızlar çok acıkıyorum ben akşamları ya şuan midem kazınıyor.Sizde acıkıyor musunuz akşamları.Yemekten önce yarım saat yemekten sonra 1 saat yürüyüş ve spor yapıyorum omu eritiyor acaba?
Canım spor yaptığın icon acıkıyorsundur. Spordan sonra 1 bardak ayran iç. Tok tutuyor.

Canım pirincini eklemeden önce kendime kıyma harcından doldurup tencerenin köşesine koydum.Kıyma -soğan-maydonoz-nane-karabiber falan yani..Çok lezzetliydi.
tesekkur ederım cnm. Dolma aşerıyorum resmen. Dayanamam dıyede Yapmıyorum.mutlaka deneyecegım :)

Aksam yemeginde pişti olmusuz ayiptir soylemesi 3 tane yedim rekorumu kirdim:)))
Ben bı tane yedım ama patlıcanlar büyüktü.:) tekrar afıyet olsun cnm.
Akşam
Balık
Salata
Bol su
Helva yememek için sütlü kahve İçtim iyi geldi
Afıyet olsun cnm. Balık sezonuda kapanıyor artık, degerlendırmek Lazım :)

Acaba azim yıyorsun. Bende acıkma olmuyor. Yeşil cay içsen belkı işe yarar.:)

Çok doyuyorum ama bilmiyorum canım.Dolma yap vallahi bende bir tane yaptığıma pişman oldum .Önümde bir tencere dolma yediler.3-5 yaprak sarsaydım keşke son pişmanlık fayda etmiyorYarında bulgursuz mercimek köftesi yapacağım geçen yaptım kısır istediğimi durdurdu inanılmaz güzel ve doyurucu.Onuda tavsiye ederim.

Sağol canım içtim daha iyiyim

Oh mis gibi hava almışsın ne güzel afiyet olsun

Afiyet olsun canım.Kuruyemiş yemiyor m usun?

Kizlarr pztden bugune 500 gr vermisim
Azimle devam ediyorum.daha da hirslandim.sizleri de gordukce daha da motive oluyorum
Canım çok iyi gözün aydın darısı bizlere?Tartıya çıkmaya korkar oldum artık.
Temmuz ayına 15 -20 kilo veririm düşüncesindeydim biraz zor görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…