- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
ins oyledir canim...bugun kendimi zor tuttum tatli yememek icin..tabi yemedimAfiyet olsun canım güzel menü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins oyledir canim...bugun kendimi zor tuttum tatli yememek icin..tabi yemedimAfiyet olsun canım güzel menü
Ay sorma ben de pilav yapmistim karniyarik yanina icim gitti bide tane tane düsürmüsüm :)Kizlar aksam icin firinda patates köfteve pilav yapmistim.tabiki patates ve pilavdan yemedim.4 adet köfte yedim ama zor tuttum kendimi patayes yememek icin.
Bende bugün mynet tesadüfen glütensiz mozaik pasta gördüm bir bak istersen canımins oyledir canim...bugun kendimi zor tuttum tatli yememek icin..tabi yemedim
Tesekkurler canim:)Afiyet olsun harikasın
hemen bakayimBende bugün mynet tesadüfen glütensiz mozaik pasta gördüm bir bak istersen canım
glutensiz biskuvi yenilebilir miBende bugün mynet tesadüfen glütensiz mozaik pasta gördüm bir bak istersen canım
Onu bilmiyorum canım ben bu tarifde kaju,fındık robotta geçiriyorsun sonra muzu içine kakao katıyor karıştırıyor sonrada buzlukta bekletiyorsunglutensiz biskuvi yenilebilir mi
Toplamda 10 kilo verirsem 1 ödül yemegi yiyecegim.sanirim o da şehriyeli pilav olacak.bayilirim ohh missAy sorma ben de pilav yapmistim karniyarik yanina icim gitti bide tane tane düsürmüsüm :)
Ama bravo bize yemedik mutluyuz
Harıkasın cnm.Kizlarr pztden bugune 500 gr vermisim
Azimle devam ediyorum.daha da hirslandim.sizleri de gordukce daha da motive oluyorum
Afıyet olsun cnm.Sabah yumurta peynir zeytin kahve
Ogle kofte ayran domates kahve
Aksam balik salata kahve
Supersın cnm. Afıyet olsunKahvaltim
Kkk
Arada filtre kahve
Aksam icin fırında karniyarik ve cacik yaptim...
5 km yurudum
öpüldünüz şekerler...
Afıyet olsun cnm. Dolmanın tarıfını alabılırmıyım. :)Kahvaltım:
Çörek otlu bol peynir
2 bardak sütlü kahve
3 mürdüm eriği
Bir avuç yer fıstığı
Akşam yemeğim:
Az bir tabak yoğurtlu pazı yemeği
Az bir tabak ciğer sote
1 tane pirinç siz ve bulgursuz kuru patlıcan dolması
3 mürdüm eriği
3 yer fıstığı
1 sütlü kahve
Dolma harikaydı tavsiye ederim.Ciğerden tiksindim bir daha yiyebileceğimi sanmıyorum.Yarından itibaren farklı şeyler deniyeceğim.
Tebrıkler cnm. Afıyet olsunKizlar aksam icin firinda patates köfteve pilav yapmistim.tabiki patates ve pilavdan yemedim.4 adet köfte yedim ama zor tuttum kendimi patayes yememek icin.
Afıyet olsun cnm.Bugünki menüm kahvaltı :klasik Karatay öğlen ekmeksiz tabakta döner ve sumaklı soğan akşam zeytinyağlı kabak ve yoğurtlu kereviz
Teşekkür ederım cnm, sende cok ıyı gıdıyorsun. Afıyet olsunKızlar bugün pitnik,orman,sahil,mangal çok güzel bir gündü tüm gün dışardaydık oyüzden yeni girebildim
Freyza__ pegasus07 tebriklerçok iyi gidiyorsunuzgelelim bugüne
kahvaltı: peynir,2 rafadan yumurta,5zeytin,2ceviz,çay
öğlen:mangal kuzu pirzola ile biftek,salata
Aksam:sütlü kahve,bir avuç fıstık
çok güzel bir gündü
Cnm sade Türk kahvesı denesen, oda tok tutuyorKizlar neskafe 2si 1 arada bugun 4. buna acil care bulmam lazim
Ne harika şeyler yemişsin bittim rrsmenAcıktım, afiyet olsun canım.Hafta sonu yağmur olmazsa bizde gidicez inşallahKızlar bugün pitnik,orman,sahil,mangal çok güzel bir gündü tüm gün dışardaydık oyüzden yeni girebildim
çok güzel bir gündü
Piknik diye buna denir afiyet olsun..Kızlar bugün pitnik,orman,sahil,mangal çok güzel bir gündü tüm gün dışardaydık oyüzden yeni girebildim
çok güzel bir gündü
Evet canım haklısın benim için karatay ideal bir diyet.
Şeyda çoşkuna da bir türlü ısınamadım nedense.
Canım pirincini eklemeden önce kendime kıyma harcından doldurup tencerenin köşesine koydum.Kıyma -soğan-maydonoz-nane-karabiber falan yani..Çok lezzetliydi.Harıkasın cnm.
Afıyet olsun cnm.
Supersın cnm. Afıyet olsun
Afıyet olsun cnm. Dolmanın tarıfını alabılırmıyım. :)
Tebrıkler cnm. Afıyet olsun
Afıyet olsun cnm.
Teşekkür ederım cnm, sende cok ıyı gıdıyorsun. Afıyet olsun
Aksam yemeginde pişti olmusuz ayiptir soylemesi 3 tane yedim rekorumu kirdim:)))Geleyım bu güne :)
Sabah
Soğanlı yumurta, zeytın, peynır, maydanoz, süt
Aksam
Karnıyarık, cacık, Fırında mantar
2 lt su
Spor yapamadım ama Butun gun ayaktaydım
Yedil cay
En azından yanınızda küçük sütler götürüp sütle için ben işte öyle yapıyorum. Ne yazık ki kahve kremasi oldukca yapay ve kalorili.bende filtre kahve sadece evde icebiliyorum.Kizlar neskafe 2si 1 arada bugun 4. buna acil care bulmam lazim
Bende neskafe tiryakisiyim normalde.Sütlü kahve ile geçiriyorum diyetimi.Tavsiye ederim bir dene canım.Kizlar neskafe 2si 1 arada bugun 4. buna acil care bulmam lazim