• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar aksam icin firinda patates köfteve pilav yapmistim.tabiki patates ve pilavdan yemedim.4 adet köfte yedim ama zor tuttum kendimi patayes yememek icin.:bicak:
Ay sorma ben de pilav yapmistim karniyarik yanina icim gitti bide tane tane düsürmüsüm :)
Ama bravo bize yemedik mutluyuz

Kızlar bugün pitnik,orman,sahil,mangal çok güzel bir gündü tüm gün dışardaydık oyüzden yeni girebildim :KK200:
Freyza__ Freyza__ pegasus07 pegasus07 tebrikler:KK36:çok iyi gidiyorsunuz:nazar:gelelim bugüne

kahvaltı: peynir,2 rafadan yumurta,5zeytin,2ceviz,çay

öğlen:mangal kuzu pirzola ile biftek,salata

Aksam:sütlü kahve,bir avuç fıstık

çok güzel bir gündü :KK68:

Kizlarr pztden bugune 500 gr vermisim:KK49:
Azimle devam ediyorum.daha da hirslandim.sizleri de gordukce daha da motive oluyorum:KK200::KK200::KK200:
Harıkasın cnm.
Sabah yumurta peynir zeytin kahve

Ogle kofte ayran domates kahve

Aksam balik salata kahve
Afıyet olsun cnm.
Kahvaltim
Kkk
Arada filtre kahve
Aksam icin fırında karniyarik ve cacik yaptim...

5 km yurudum :spor:

:KK54:öpüldünüz şekerler...
Supersın cnm. Afıyet olsun
Kahvaltım:
Çörek otlu bol peynir
2 bardak sütlü kahve
3 mürdüm eriği
Bir avuç yer fıstığı
Akşam yemeğim:
Az bir tabak yoğurtlu pazı yemeği
Az bir tabak ciğer sote
1 tane pirinç siz ve bulgursuz kuru patlıcan dolması
3 mürdüm eriği
3 yer fıstığı
1 sütlü kahve
Dolma harikaydı tavsiye ederim.Ciğerden tiksindim bir daha yiyebileceğimi sanmıyorum.Yarından itibaren farklı şeyler deniyeceğim.
Afıyet olsun cnm. Dolmanın tarıfını alabılırmıyım. :)
Kizlar aksam icin firinda patates köfteve pilav yapmistim.tabiki patates ve pilavdan yemedim.4 adet köfte yedim ama zor tuttum kendimi patayes yememek icin.:bicak:
Tebrıkler cnm. Afıyet olsun

Bugünki menüm kahvaltı :klasik Karatay öğlen ekmeksiz tabakta döner ve sumaklı soğan akşam zeytinyağlı kabak ve yoğurtlu kereviz
Afıyet olsun cnm.

Kızlar bugün pitnik,orman,sahil,mangal çok güzel bir gündü tüm gün dışardaydık oyüzden yeni girebildim :KK200:
Freyza__ Freyza__ pegasus07 pegasus07 tebrikler:KK36:çok iyi gidiyorsunuz:nazar:gelelim bugüne

Teşekkür ederım cnm, sende cok ıyı gıdıyorsun. Afıyet olsun

Ne harika şeyler yemişsin bittim rrsmen:bicak:Acıktım, afiyet olsun canım.Hafta sonu yağmur olmazsa bizde gidicez inşallah:KK6:

Piknik diye buna denir afiyet olsun..
Izgara et sebze serbest diye cok mutluyum

Evet canım haklısın benim için karatay ideal bir diyet.
Şeyda çoşkuna da bir türlü ısınamadım nedense.

Bende ilk kez denedim yenidencan.karatay yapsam da sanırım çok yediğim için kiloveremiyorum.bunu mideyi küçültmek için yapıyorum umarim işe yarar

Harıkasın cnm.

Afıyet olsun cnm.

Supersın cnm. Afıyet olsun

Afıyet olsun cnm. Dolmanın tarıfını alabılırmıyım. :)
Tebrıkler cnm. Afıyet olsun

Afıyet olsun cnm.

Teşekkür ederım cnm, sende cok ıyı gıdıyorsun. Afıyet olsun
Canım pirincini eklemeden önce kendime kıyma harcından doldurup tencerenin köşesine koydum.Kıyma -soğan-maydonoz-nane-karabiber falan yani..Çok lezzetliydi.

Back