Teşekkür ederım cnm. Inşallah verırız :)Tebrik ederim inşallah hep beraber verelim canım.
avuc ici buyüklugunde peynir hakkin var cnmMerhaba arkadaslar. Kahvaltımı ve öğle yemeğimi yedim hemen yazayım. Aksamda yedikten sonra eklerim.
Sabah
2 yumurta
Peynir
Salatalik
Öğle
Bir kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
Kızlar karatayda peynir ve yoğurt istediğimiz kadar yenebilir mi yoksa sinirli mi. Ben peyniri çok severim ve kahvaltıda biraz fazla yiyorum.
Basınız sagolsunArkadaşlar en yakın arkadaşımın 1 yaşındaki bebeğini kaybettik.ruh halim berbat.hep onun yanındayım.bikaçgün yazamazsam merak etmeyin.
Çok üzüldüm Allâh sabırlar versin ne büyük bir imtihan. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.Basınız sagolsun((( Annesine ailesin sabır diliyorum... çok zor..
Evet canım haklısın benim için karatay ideal bir diyet.Kızlar detoks ta bugün 2 günüm seyda coşkunun şu 3 günde 3 kg detoksu var onu yapiyim dedim. Halim perişan. Arkadaşlar karatay diyetini opup başımıza koyalım. İzinlilerden çok yiyip kaçamak yapmayalım. Cuma günü aranızdayim inş.
Yaşasın Karatay!
Tebrik ederim canım.Kizlarr pztden bugune 500 gr vermisim
Azimle devam ediyorum.daha da hirslandim.sizleri de gordukce daha da motive oluyorum
Afiyet olsun harikasınKahvaltim
Kkk
Arada filtre kahve
Aksam icin fırında karniyarik ve cacik yaptim...
5 km yurudum
öpüldünüz şekerler...
Al benden de o kadar çok itici bir kadınEvet canım haklısın benim için karatay ideal bir diyet.
Şeyda çoşkuna da bir türlü ısınamadım nedense.
İnanırım canım insanın nefsi çekiyor yanlız iyi dayanmışsın tebriklerKizlar aksam icin firinda patates köfteve pilav yapmistim.tabiki patates ve pilavdan yemedim.4 adet köfte yedim ama zor tuttum kendimi patayes yememek icin.
Serbest canım doyuncaya kadar yiyebilirsinMerhaba arkadaslar. Kahvaltımı ve öğle yemeğimi yedim hemen yazayım. Aksamda yedikten sonra eklerim.
Sabah
2 yumurta
Peynir
Salatalik
Öğle
Bir kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
Kızlar karatayda peynir ve yoğurt istediğimiz kadar yenebilir mi yoksa sinirli mi. Ben peyniri çok severim ve kahvaltıda biraz fazla yiyorum.
Görürsün maşallahNihayet lavaboyu gördüm.Hiç kilo almamışım Allah a şükür.Haftasonu 65500 ü görürüm inşallah.
Afiyet olsun canım güzel menüSabah yumurta peynir zeytin kahve
Ogle kofte ayran domates kahve
Aksam balik salata kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?