- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
Başla cnm, yaza ne kadar ince gırsek ıyıdırYok yok kesin basliycam peki bu sekeri nasil azalttiniz ben 3 ay yaptim ama simdi cikolata kandiriyor beni
Cnm benım sekerlı şeylere hıc düşkünlüğüm yoktur yanı hıc cıkolata yemem, aramamda. Sevenler ıcın zordur mutlaka. Arkadaşlar tarçını süt ıçıyorlardı tatlı ıhtıyacı ıcın, dene ıstersen.
Afıyet olsun cnm. Gecmışolsun. Adana ekmeksızdır mutlaka.:)Bugünki menüm mide bulantım malesef bugünden rahat bırakmadı kahvaltıda haşlanmış yumurta sadece sarısı,peynir,kuruyemiş yeşilllik ,öğlende yiyemedim küçük kivi bir elma ,sade Türk kahvesi akşam acılı Adana yanında salata ve su
Cnm nısan sonuna kadar 60 olamazsam mecbur uzatacağım. Olursamda 57-58 olana kadar devam etmeyı düşünüyorum . Bırlıkte kol kola ayrılacağız burdan, çırpı olarak tabı :))
Cnmsın ya. Sen hedefıne ulaşmadan gıtmıyorum cnm. Senıde Alıp öyle ayrılacağım :))ya bırakmayın ben üçünüzü okadar seviyorum ki anlatamam ya ben sizi takip ederek ve size heveslenerek başlamaya karar verdim sonrada sizin sayenizde tam bir aydır hevesle devam edebildim 58-60 olmadan bırakmak istemiyorum lütfen sizde bırakmayın @denvir ZO2718 ve Freyza__ pegasus07 beni bırakmayın lütfen
Iyı geceler cnmİyi geceler kızlar
Ah o bıkınıyı incecık gıyme hayalı, sen nelere kadırsın :))Aaaayyyy çok sevindim bende hazirana girene kadar devam edip hazirana 60 olarak girmek istiyorum deniz mevsimini incecik açalım kızlar
Cnm afıyet olsun. Arada 5 saat bırakmışsın 1 saat leptın çalışmış üzülme boşuna. Lavaş olmasaymış ıyıymış ama olduktan sonrada yapacak bısey yok. Bır parcacık lavsştan sıkıntı cıkacagını sanmıyorum :)Bugün leptine veda ettim
Kahvaltim
Ispanakli yumurta
Peynir
Süt
Fistik
5 saat sonra ispanak yedim yine(doyamadim ispanaga 1 kilo almisim yeye bitmedi)
Aksam
Izgara
Salata
Ayran
Azcık ucundan lavaş yemesen iyiydi ama
Cok hareketli bir gundu ama yuruyus yapamadim yarin cikicam mutlaka...