Başınız sağolsunArkadaşlar en yakın arkadaşımın 1 yaşındaki bebeğini kaybettik.ruh halim berbat.hep onun yanındayım.bikaçgün yazamazsam merak etmeyin.
Başınız sağolssun canım.Çok üzüldüm.Rabbim sabır versin inşallah annesina babasına yakınlarına.Arkadaşlar en yakın arkadaşımın 1 yaşındaki bebeğini kaybettik.ruh halim berbat.hep onun yanındayım.bikaçgün yazamazsam merak etmeyin.
canım okadar uzuldumki anlatamam duymak bile insanı derinden uzuyorken bunu yaşayan sizlere rabbim sabır versin.bebegimize Allah rahmet eylesinArkadaşlar en yakın arkadaşımın 1 yaşındaki bebeğini kaybettik.ruh halim berbat.hep onun yanındayım.bikaçgün yazamazsam merak etmeyin.
Günaydın cnm. Afıyet olsunGunaydin kizlar
Bugun kahvaltida degisiklik yapiyim dedim.2 yumurta haslayip maydonozlu limonlu salatasini yaptim.sikilmistim hep ayni kahvaltidan iyi oldu.
Hepinize guzel bir gün diliyorum
günaydın cnm. Afıyet olsun. Ucuz atlatmışsın yınede :)Günaydın arkadaşlar. Dun çok yoğundum yemekli misafirlerim vardı hic uğrayamadım dünki menümü yazayım.
Sabah 2 haşlanmış yumurta ile yapilmış salata
4 zeytin
Peynir
Salatalik
Öğle minik bir yufka böreği. Bu olmadi biliyorum ama misafirlere ilk defa yaptığımdan nasıl olmuş diyerek tadına baktim
Aksam
Bir kase tavuk çorbası
Etli patlıcan güveç
Salata
Afıyet olsun cnmGünaydın kızlar.
Akşam yemeğim;akşam yemeğine 7 10 da başladım öğle yemeğim de 13.10 da bitmişti.
Tavuk haşlama
Bol salata
Yemekten 30dk sonra sütlü kahve (kahveyi yaparken hep sen aklıma geliyorsunFreyza__ )
Sabah kahvaltım;kahvaltı 7.30 da bitti
Lorlu yumurtalı omlet
zeytin
2 kayısı
5 tane ceviz
Dereotu
Sabah öğle arası 5,5 saat öğle akşam arası 6 saat oldu .
Afıyet olsun cnm. Zeytını istedıgın kadar yıyebılırsın :)Afiyet olsun
Benim kahvaltim
İki yumurta
Üç zeytin
Bir bardak süt
3 ceviz
Bol çay
3 mürdüm erigi kurusu
Günaydın cnmGünaydın kızlar herkese sağlıklı bir gün dilerim
Cok üzüldüm cnm ya. Başınız Sağolsun , Allah aılesıne sabır versinArkadaşlar en yakın arkadaşımın 1 yaşındaki bebeğini kaybettik.ruh halim berbat.hep onun yanındayım.bikaçgün yazamazsam merak etmeyin.
Cok üzüldüm.Allah sabir versinArkadaşlar en yakın arkadaşımın 1 yaşındaki bebeğini kaybettik.ruh halim berbat.hep onun yanındayım.bikaçgün yazamazsam merak etmeyin.
Çok üzüldüm başınız sağolsun canım.Allah annesi ve babası na güç kuvvet versinArkadaşlar en yakın arkadaşımın 1 yaşındaki bebeğini kaybettik.ruh halim berbat.hep onun yanındayım.bikaçgün yazamazsam merak etmeyin.
Arkadaşlar en yakın arkadaşımın 1 yaşındaki bebeğini kaybettik.ruh halim berbat.hep onun yanındayım.bikaçgün yazamazsam merak etmeyin.
Görürsün cnm. Maşallah cok ıyı gıdıyorsun. Az kaldı yakaladın benı :)Nihayet lavaboyu gördüm.Hiç kilo almamışım Allah a şükür.Haftasonu 65500 ü görürüm inşallah.
Canım çok üzüldüm. Allah ailesine bol sabir versin. Bende bir anneyim ve ne kadar aci çektiklerini anlıyorum.Arkadaşlar en yakın arkadaşımın 1 yaşındaki bebeğini kaybettik.ruh halim berbat.hep onun yanındayım.bikaçgün yazamazsam merak etmeyin.
Nihayet lavaboyu gördüm.Hiç kilo almamışım Allah a şükür.Haftasonu 65500 ü görürüm inşallah.
Maşallah kızlar çok iyisiniz.Kefirimi mayaladım kızlar 1 gun sonra bakalım nasıl olacak. Bu arada bu gun tartıldım kızlar çünkü 1 ay oldu bu gun dıyete başlayalı. 5 kg vermişim 1 ayda. Böyle devam edersem 5 Mayıs'ta 59 U görürüm.bu ay hıc kaçamak yapmadan devam edecegım. Artık sıkılıyorum dıyetten. 15 Mayıs'a kadar 58-57 kg hedefim. Tutturmak için elınden geleni yapacagım .:)
Afıyet olsun cnm. Serbest dıye bılıyorum peynırı. Kıtap olan arkadaşlardan daha net bılgı alabılırız :)Merhaba arkadaslar. Kahvaltımı ve öğle yemeğimi yedim hemen yazayım. Aksamda yedikten sonra eklerim.
Sabah
2 yumurta
Peynir
Salatalik
Öğle
Bir kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
Kızlar karatayda peynir ve yoğurt istediğimiz kadar yenebilir mi yoksa sinirli mi. Ben peyniri çok severim ve kahvaltıda biraz fazla yiyorum.
Bende peynir çok severimMerhaba arkadaslar. Kahvaltımı ve öğle yemeğimi yedim hemen yazayım. Aksamda yedikten sonra eklerim.
Sabah
2 yumurta
Peynir
Salatalik
Öğle
Bir kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
Kızlar karatayda peynir ve yoğurt istediğimiz kadar yenebilir mi yoksa sinirli mi. Ben peyniri çok severim ve kahvaltıda biraz fazla yiyorum.
Afıyet olsun cnm. Serbest dıye bılıyorum peynırı. Kıtap olan arkadaşlardan daha net bılgı alabılırız :)
Bende peynir çok severimTaze kaşar, süzme peynir,labne peynir yasak.Olgunlaşmış peynirler serbest canım.
Kızlar çok tesekur ederim.
Tebrik ederim inşallah hep beraber verelim canım.Kefirimi mayaladım kızlar 1 gun sonra bakalım nasıl olacak. Bu arada bu gun tartıldım kızlar çünkü 1 ay oldu bu gun dıyete başlayalı. 5 kg vermişim 1 ayda. Böyle devam edersem 5 Mayıs'ta 59 U görürüm.bu ay hıc kaçamak yapmadan devam edecegım. Artık sıkılıyorum dıyetten. 15 Mayıs'a kadar 58-57 kg hedefim. Tutturmak için elınden geleni yapacagım .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?