• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yok yok kesin basliycam peki bu sekeri nasil azalttiniz ben 3 ay yaptim ama simdi cikolata kandiriyor beni
ben zaten saglik icin enaz 10 yıldır şeker kullanmiyorum taaa lise yillarimda bırakmıştım çay,kahve,nescafe ne icera iceyim hep sıfır şekerli idi ondan bana hiç bir fark olmadı canım sadece cikolata düşkünlüğüm var ve canım arada bir onu çeker bir ikikez çikolata kaçamağı yaptigm oldu ama onuda bir issirik yaptim ve yinede ogun bol spor bol su ictim yinede

Verme aşamasında nohut yasak sadece kilo verince sınırlı
ben yiyenleri gorunce oyle dusundum demekki canım ama zaten baklagillerin karbonhidrat oranlari çok yüksek hatta karatay kurufasulyeyi karbonhodrat olarak veriyorum der hep eee karbonhidrat zaten kilo sebebi ondan bende bu diyete baslad basliyali hic nohut kurufasulye yemedim canim mercimek corbasini bile sadece bir defa onuda ilk basladigim hafta icmistim okadar. en dogrusu sebze,et,salata,yoğurt zaten

ben yiyenleri gorunce oyle dusundum demekki canım ama zaten baklagillerin karbonhidrat oranlari çok yüksek hatta karatay kurufasulyeyi karbonhodrat olarak veriyorum der hep eee karbonhidrat zaten kilo sebebi ondan bende bu diyete baslad basliyali hic nohut kurufasulye yemedim canim mercimek corbasini bile sadece bir defa onuda ilk basladigim hafta icmistim okadar. en dogrusu sebze,et,salata,yoğurt zaten
Evet öyle canım kitabında ve söyleşilerinde öyle söylüyor

pegasus07 pegasus07 , ZO2718 ZO2718 nisan sonuna kadar istediğimiz kiloya gelemezsek 10 mayısa kadar uzatalım mı diyetimizi.Eşim 60 olana kadar bırakma dedi ya :KK43:
ya bırakmayın ben üçünüzü okadar seviyorum ki anlatamam ya ben sizi takip ederek ve size heveslenerek başlamaya karar verdim:KK19: sonrada sizin sayenizde tam bir aydır hevesle devam edebildim:KK74: 58-60 olmadan bırakmak istemiyorum lütfen sizde bırakmayın denvir denvir ZO2718 ZO2718 ve Freyza__ Freyza__ pegasus07 pegasus07 beni bırakmayın lütfen :KK4::KK200:

pegasus07 pegasus07 , ZO2718 ZO2718 nisan sonuna kadar istediğimiz kiloya gelemezsek 10 mayısa kadar uzatalım mı diyetimizi.Eşim 60 olana kadar bırakma dedi ya :KK43:
Nisan sonu 65 hedefledim 60 ı mayıs sonu gorurum heralde yani hazirana kadar devam edicem.
Mayis 20 de görumcemin dugunu var bakalim ne durumda olucam
Yani buralardayim sekerim:KK50:

ya bırakmayın ben üçünüzü okadar seviyorum ki anlatamam ya ben sizi takip ederek ve size heveslenerek başlamaya karar verdim:KK19: sonrada sizin sayenizde tam bir aydır hevesle devam edebildim:KK74: 58-60 olmadan bırakmak istemiyorum lütfen sizde bırakmayın denvir denvir ZO2718 ZO2718 ve Freyza__ Freyza__ pegasus07 pegasus07 beni bırakmayın lütfen :KK4::KK200:
Denvir demi Nisan sonunda bırakacak bilmiyordum.3 kişiyiz sanıyordum.Buradayız biz canım teşekkür ederim:KK200:

Ayyy çok sagol canim cok mutlu oldum...
Ben buralardayim :)

Nisan sonu 65 hedefledim 60 ı mayıs sonu gorurum heralde yani hazirana kadar devam edicem.
Mayis 20 de görumcemin dugunu var bakalim ne durumda olucam
Yani buralardayim sekerim:KK50:
Aaaayyyy çok sevindim :KK71:bende hazirana girene kadar devam edip hazirana 60 olarak girmek istiyorum :KK73:deniz mevsimini incecik açalım kızlar:KK5:

denvir denvir
Denvir demi Nisan sonunda bırakacak bilmiyordum.3 kişiyiz sanıyordum.Buradayız biz canım teşekkür ederim:KK200:
3 kişisiniz canım ama denvirde benim takiba başladığımdan beri burdaydi onuda takip ediyorm seviyorum ama bu aralar pek görmüyorum onun için yazdim erken birakmasin oda

Bugün leptine veda ettim:(

Kahvaltim
Ispanakli yumurta
Peynir
Süt
Fistik

5 saat sonra ispanak yedim yine(doyamadim ispanaga 1 kilo almisim yeye bitmedi)

Aksam
Izgara
Salata
Ayran
Azcık ucundan lavaş:kızgın: yemesen iyiydi ama o_O
Cok hareketli bir gundu ama yuruyus yapamadim yarin cikicam mutlaka...

Bugün leptine veda ettim:KK43:

Kahvaltim
Ispanakli yumurta
Peynir
Süt
Fistik

5 saat sonra ispanak yedim yine(doyamadim ispanaga 1 kilo almisim yeye bitmedi)

Aksam
Izgara
Salata
Ayran
Azcık ucundan lavaş:kızgın: yemesen iyiydi ama o_O
Cok hareketli bir gundu ama yuruyus yapamadim yarin cikicam mutlaka...
5-6 saatte leptin için yeterli zaten canım ben çoğu zaman 3 öğün yapıyorum afiyet olsun:KK36:

Back