Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yok yok kesin basliycam peki bu sekeri nasil azalttiniz ben 3 ay yaptim ama simdi cikolata kandiriyor beni
Başla cnm, yaza ne kadar ince gırsek ıyıdır
Cnm benım sekerlı şeylere hıc düşkünlüğüm yoktur yanı hıc cıkolata yemem, aramamda. Sevenler ıcın zordur mutlaka. Arkadaşlar tarçını süt ıçıyorlardı tatlı ıhtıyacı ıcın, dene ıstersen.

Afıyet olsun cnm. Gecmışolsun. Adana ekmeksızdır mutlaka.:)

pegasus07 , ZO2718 nisan sonuna kadar istediğimiz kiloya gelemezsek 10 mayısa kadar uzatalım mı diyetimizi.Eşim 60 olana kadar bırakma dedi ya
Cnm nısan sonuna kadar 60 olamazsam mecbur uzatacağım. Olursamda 57-58 olana kadar devam etmeyı düşünüyorum . Bırlıkte kol kola ayrılacağız burdan, çırpı olarak tabı :))

Cnmsın ya. Sen hedefıne ulaşmadan gıtmıyorum cnm. Senıde Alıp öyle ayrılacağım :))

İyi geceler kızlar
Iyı geceler cnm

Aaaayyyy çok sevindim bende hazirana girene kadar devam edip hazirana 60 olarak girmek istiyorum deniz mevsimini incecik açalım kızlar
Ah o bıkınıyı incecık gıyme hayalı, sen nelere kadırsın :))

Cnm afıyet olsun. Arada 5 saat bırakmışsın 1 saat leptın çalışmış üzülme boşuna. Lavaş olmasaymış ıyıymış ama olduktan sonrada yapacak bısey yok. Bır parcacık lavsştan sıkıntı cıkacagını sanmıyorum :)

Haziranda bikini giyicezzzzzz

Günaydın arkadaşlar. Dun çok yoğundum yemekli misafirlerim vardı hic uğrayamadım dünki menümü yazayım.
Sabah 2 haşlanmış yumurta ile yapilmış salata
4 zeytin
Peynir
Salatalik

Öğle minik bir yufka böreği. Bu olmadi biliyorum ama misafirlere ilk defa yaptığımdan nasıl olmuş diyerek tadına baktim

Aksam
Bir kase tavuk çorbası
Etli patlıcan güveç
Salata

Günaydın kızlar.
Akşam yemeğim;akşam yemeğine 7 10 da başladım öğle yemeğim de 13.10 da bitmişti.
Tavuk haşlama
Bol salata
Yemekten 30dk sonra sütlü kahve (kahveyi yaparken hep sen aklıma geliyorsun Freyza__ )

Sabah kahvaltım;kahvaltı 7.30 da bitti
Lorlu yumurtalı omlet
zeytin
2 kayısı
5 tane ceviz
Dereotu

Sabah öğle arası 5,5 saat öğle akşam arası 6 saat oldu .

Kesinlikle canım ekmek ve yanındaki bulguru yemedim

Günaydın aklına gelmek ne güzel

Afiyet olsun canım yufkada boncuğu olsun

Süpersin afiyet olsun

Afiyet olsun
Benim kahvaltim
İki yumurta
Üç zeytin
Bir bardak süt
3 ceviz
Bol çay
3 mürdüm erigi kurusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…