- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Beni de bekleyecek misiniz?
Ben hele ben,bir türlü toparlayamadım kafamda kişileri,bazen karıştırıyorum.Sürekli spor yapıp bisiklet süren bir arkadaş vardı kaç kilo verdi acaba merak ettim.İki arkadaşı birbirine karıştırıyorum.Ne alâka bilmem.
T Tandem felix benimde böyle artılar çıkıyor,ama bence bunlar vücudumuzdaki su tutulumuyla ilgili sanırsam.Hatta geçen hafta 99 u görmeme rağmen birkaçgün 1,5 2 kiloya varan tartı değişimleri gördüm.Ya vermemiştim ya da vücudum su tutmuştu.Kizlar dun aksam yemeginde bezelye yiyince sabah tartida +100 gr gördüm.kilo verecegime 100 gr almisim
bu hafta 2 kg vermek hedefim.
ins basaririm
Bi daha agzima sürmemT Tandem felix benimde böyle artılar çıkıyor,ama bence bunlar vücudumuzdaki su tutulumuyla ilgili sanırsam.Hatta geçen hafta 99 u görmeme rağmen birkaçgün 1,5 2 kiloya varan tartı değişimleri gördüm.Ya vermemiştim ya da vücudum su tutmuştu.
Ama bezelyeyi ölçülü yemekte fayda var tabi.
Niye beğenmedin mi canımBu arada sabah yarım çay bardağı zeytinyağı içtim,birdaha içermiyim bilmiyorum.
Canım ilk kez içiyorsan Türk kahvesi fincanın yarısı kadar iç sonra alışıyorsunBu arada sabah yarım çay bardağı zeytinyağı içtim,birdaha içermiyim bilmiyorum.
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen dün yürüyüş yapmıştın değil mi vücûd spordan sonra şişer çünkü spor salonu hocamız bizleri spordan önce tartar ve ölçü alır birde reglinden 3 gün önce almazBi daha agzima sürmem
Regl olcam yakinda.gecen ay 5 indeydi.ama pko yuzunden bu ay kacinda olur bilmiyorum.belkide ondan ödemim var cnm
Evet canım baya zorlandım. Yağ boğazımdan geçerken öğürme hissi oluşuyor.Niye beğenmedin mi canım
Tavsiyeni deneyeceğim çok teşekürler canım.Canım ilk kez içiyorsan Türk kahvesi fincanın yarısı kadar iç sonra alışıyorsun
Kesinlikle canım sen şöyle düşün su içiyormuş gibi kokuyu duymamaya çalış birde içtiğin soğuk sıkım zeytinyağı olsun hatta dvit düşükse onu onun içine kır ve iç şifa olsunEvet canım baya zorlandım. Yağ boğazımdan geçerken öğürme hissi oluşuyor.
Tavsiyeni deneyeceğim çok teşekürler canım.
Mesajı beğenmeye elim gitmediBu arada sabah yarım çay bardağı zeytinyağı içtim,birdaha içermiyim bilmiyorum.
Evde var d vitamini bugün akşam yapayım canım,aç tok fark eder mi acaba?Kesinlikle canım sen şöyle düşün su içiyormuş gibi kokuyu duymamaya çalış birde içtiğin soğuk sıkım zeytinyağı olsun hatta dvit düşükse onu onun içine kır ve iç şifa olsun
Mesajı beğenmeye elim gitmedi
Şifa olsun.kabızlık için mi içtin?
Eğer öyleyse kefiri öneririm
Canım ben yollayayım sana istersen postahane kargosuyla.Evde var d vitamini bugün akşam yapayım canım,aç tok fark eder mi acaba?
Amin canım inşallah.Evet kabızlık için içtim.Geçen hafta zorlanmadan kaynaklanan kanamam olmuştu 2-3 gün.
Kefir bulmam lazım önceFreyza__ kefir kardeşliğinden bahsetmişti gruba katıldım.Ama vebal vermişler kefiri öldürmemek için,devam ettiremem belki diye istekde bulunmadım.Etrafımdan da araştırma yapmadım var mı diye. tembellik boyut kazandı bende belkide.
Ben de yollardım ama henüz paylaşacak kadar büyümedi benim minnoşCanım ben yollayayım sana istersen postahane kargosuyla.
canım bende seviyorum seniGünaydınlaarrrr
İyi ki varsınız arkadaşlar.güne sizi düşünerek başlıyorum,kahvaltımı sizi düşünerek yapıyorum.kim ne yedi,kim kaç kilo verdi diye.seviyorum sizi
Peynirli omlet
Sütlü kahve
2 gün kurusu
Bugün ceviz almalıyım.bide şu filtre kahve şeysine bakayım :) dün biraz yorum okudum filtre kahve için.tadını alan bi daha nescafe içemez diyolar.çok iddialı
Yok cnm ben yuruyus yapamiyorum.sadece işe gidip gelirken 20 dkCanım yanlış hatırlamıyorsam sen dün yürüyüş yapmıştın değil mi vücûd spordan sonra şişer çünkü spor salonu hocamız bizleri spordan önce tartar ve ölçü alır birde reglinden 3 gün önce almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?