Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım Afyet olsun BuaradaKizlar iyi aksamlar
Kilo verenleri kutluyorum özellikle Freyza__ yenidencan tebrikler
ilk haftasini bitirip harika kilo verenler kutlarim devami gelecek
Eh birde veremeyenler var oda diyetin tuzu biberi yılmak yok toplu gidecek
Haftaya guzel basladim
Kahvaltim
Peynirli omlet
Zeytin
Gunkurusu
Aksam
Ispanak
Iki kasik bulgur pilavi
Yogurt
Havuç salatasi
Arada filtre kahve
Bol su
5 km yuruyuş
Aaa çok iyi bakayım yarınCanım ben onun presini aldım züccaciye satan yerlerden 10 tl Eki Görüntüle 1976838
Ay inşallah canım pek umutlu değilim :)Afiyet olsun bol eksiler olsun
tatlım ben pek yürüyüşe cikamiyorum ama evde her gün kondisyon bisikleti sürüyorumacaba benimi diyorsun yoksa başka bisiklet yapan varmıben bu hafta 700gr mı yoksa 1 kilomu vermiş oldum bilmiyorum gecen hafta tartı günü 69.9 a düşmüştüm liste ye 69.9 yazildim ama ertesi gün tartı 70.2 bi gün sonra 70.3 dedi ve kalan bir kaç gün bisiklete devam ederken sirf protein beslenince bugün listede 69.2 oldumSürekli spor yapıp bisiklet süren bir arkadaş vardı kaç kilo verdi acaba merak ettim.İki arkadaşı birbirine karıştırıyorum.Ne alâka bilmem.
Bir kilo vermişsin canım kutlarımtatlım ben pek yürüyüşe cikamiyorum ama evde her gün kondisyon bisikleti sürüyorumacaba benimi diyorsun yoksa başka bisiklet yapan varmıben bu hafta 700gr mı yoksa 1 kilomu vermiş oldum bilmiyorum gecen hafta tartı günü 69.9 a düşmüştüm liste ye 69.9 yazildim ama ertesi gün tartı 70.2 bi gün sonra 70.3 dedi ve kalan bir kaç gün bisiklete devam ederken sirf protein beslenince bugün listede 69.2 oldum
Teşekkür ederim canım.Süpersin afiyet olsun
Haklisin canım. Kendimizi saldığımız zaman verilen kilolar hoop hemen geri geliyor.kızlar hangi diyeti yaparsanız yapın zaten bırakınca herşeyi kontrolsuzce yemeye baslarsaniz mutlaka hepsini geri alırsınız.önemli olan diyet bitince kontrolü elinizden tekrar bırakmamak zaten
Sen bu azimle yakalar bide sollar gecersin:)
Asıl ben seni kutlarim 1.200 süperya darısı başıma ama ben baya zor veriyorum canım her hafta 1 kilo versem yeter baska bir şey istememtabi bu hafta hiç kacamaksizdim belkide diğer haftalar ufak kacamaklardan dolayı daha az verdimama artık bu haftaki gibi kaçamak yok sana yetişmem lazımBir kilo vermişsin canım kutlarım
aaayyyy canım çok teşekkür ederimyakalamış kadar mutlu oldumSen bu azimle yakalar bide sollar gecersin:)
Darısı bizlerin başına inşallahaaayyyy canım çok teşekkür ederimyakalamış kadar mutlu oldum
Enson mersinde yediğim bir lahmacun vardı içi evde hazırlanan.Bir daha öyle bir lahmacun yiyemedim.Lahmacunun korku filmi
Afiyet olsun canım.Kizlar iyi aksamlar
Kilo verenleri kutluyorum özellikle Freyza__ yenidencan tebrikler
ilk haftasini bitirip harika kilo verenler kutlarim devami gelecek
Eh birde veremeyenler var oda diyetin tuzu biberi yılmak yok toplu gidecek
Haftaya guzel basladim
Kahvaltim
Peynirli omlet
Zeytin
Gunkurusu
Aksam
Ispanak
Iki kasik bulgur pilavi
Yogurt
Havuç salatasi
Arada filtre kahve
Bol su
5 km yuruyuş
Afiyet olsun canım.Biz de seni çok seviyoruz.Böyle heyecanla aşkla diyet yapanlara ihtiyacımız var.Günaydınlaarrrr
İyi ki varsınız arkadaşlar.güne sizi düşünerek başlıyorum,kahvaltımı sizi düşünerek yapıyorum.kim ne yedi,kim kaç kilo verdi diye.seviyorum sizi
Peynirli omlet
Sütlü kahve
2 gün kurusu
Bugün ceviz almalıyım.bide şu filtre kahve şeysine bakayım :) dün biraz yorum okudum filtre kahve için.tadını alan bi daha nescafe içemez diyolar.çok iddialı
Afiyet olsun canım,yaşasın karatay.Kızlar iyi aksamlar. Menümü yazayım.
Sabah
2 yumurta
Peynir
4 zeytin
Domates
Salatalik
Marul
Öğle
2 bardak ayran
Aksam
Kabak yemeği
Biraz kırmızı et