• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar dun aksam yemeginde bezelye yiyince sabah tartida +100 gr gördüm.kilo verecegime 100 gr almisim:eek:
bu hafta 2 kg vermek hedefim.
ins basaririm:KK16:
T Tandem felix benimde böyle artılar çıkıyor,ama bence bunlar vücudumuzdaki su tutulumuyla ilgili sanırsam.Hatta geçen hafta 99 u görmeme rağmen birkaçgün 1,5 2 kiloya varan tartı değişimleri gördüm.Ya vermemiştim ya da vücudum su tutmuştu.
Ama bezelyeyi ölçülü yemekte fayda var tabi.:KK200:

T Tandem felix benimde böyle artılar çıkıyor,ama bence bunlar vücudumuzdaki su tutulumuyla ilgili sanırsam.Hatta geçen hafta 99 u görmeme rağmen birkaçgün 1,5 2 kiloya varan tartı değişimleri gördüm.Ya vermemiştim ya da vücudum su tutmuştu.
Ama bezelyeyi ölçülü yemekte fayda var tabi.:KK200:
Bi daha agzima sürmem:KK12:
Regl olcam yakinda.gecen ay 5 indeydi.ama pko yuzunden bu ay kacinda olur bilmiyorum.belkide ondan ödemim var cnm

Bi daha agzima sürmem:KK12:
Regl olcam yakinda.gecen ay 5 indeydi.ama pko yuzunden bu ay kacinda olur bilmiyorum.belkide ondan ödemim var cnm
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen dün yürüyüş yapmıştın değil mi vücûd spordan sonra şişer çünkü spor salonu hocamız bizleri spordan önce tartar ve ölçü alır birde reglinden 3 gün önce almaz

Evet canım baya zorlandım. Yağ boğazımdan geçerken öğürme hissi oluşuyor.

Tavsiyeni deneyeceğim çok teşekürler canım.:KK200:
Kesinlikle canım sen şöyle düşün su içiyormuş gibi kokuyu duymamaya çalış birde içtiğin soğuk sıkım zeytinyağı olsun hatta dvit düşükse onu onun içine kır ve iç şifa olsun

Kesinlikle canım sen şöyle düşün su içiyormuş gibi kokuyu duymamaya çalış birde içtiğin soğuk sıkım zeytinyağı olsun hatta dvit düşükse onu onun içine kır ve iç şifa olsun
Evde var d vitamini bugün akşam yapayım canım,aç tok fark eder mi acaba?:KK200:
Mesajı beğenmeye elim gitmedi :KK70:
Şifa olsun.kabızlık için mi içtin?
Eğer öyleyse kefiri öneririm
:rolleyes:
Amin canım inşallah.Evet kabızlık için içtim.Geçen hafta zorlanmadan kaynaklanan kanamam olmuştu 2-3 gün.
Kefir bulmam lazım önce Freyza__ Freyza__ kefir kardeşliğinden bahsetmişti gruba katıldım.Ama vebal vermişler kefiri öldürmemek için,devam ettiremem belki diye istekde bulunmadım.Etrafımdan da araştırma yapmadım var mı diye.:uykucu:tembellik boyut kazandı bende belkide.:KK200:

Evde var d vitamini bugün akşam yapayım canım,aç tok fark eder mi acaba?:KK200:

:rolleyes:
Amin canım inşallah.Evet kabızlık için içtim.Geçen hafta zorlanmadan kaynaklanan kanamam olmuştu 2-3 gün.
Kefir bulmam lazım önce Freyza__ Freyza__ kefir kardeşliğinden bahsetmişti gruba katıldım.Ama vebal vermişler kefiri öldürmemek için,devam ettiremem belki diye istekde bulunmadım.Etrafımdan da araştırma yapmadım var mı diye.:uykucu:tembellik boyut kazandı bende belkide.:KK200:
Canım ben yollayayım sana istersen postahane kargosuyla.

Günaydınlaarrrr :KK54:

İyi ki varsınız arkadaşlar.güne sizi düşünerek başlıyorum,kahvaltımı sizi düşünerek yapıyorum.kim ne yedi,kim kaç kilo verdi diye.seviyorum sizi :KK68:

Peynirli omlet
Sütlü kahve
2 gün kurusu

Bugün ceviz almalıyım.bide şu filtre kahve şeysine bakayım :) dün biraz yorum okudum filtre kahve için.tadını alan bi daha nescafe içemez diyolar.çok iddialı :kahve:
canım bende seviyorum seni :KK200:ve diğer arkadaslarimida çok seviyorum bende aynı dusunlerle gune basliyorum ve yediklerimi gorenler azmime şaşıp kaliyor:nazar: kızlar bunun tek sebebi sizsiniz :KK74:ben sizin sayenizde bukadar azimle sarıldım kendime şaşıyorum 1 ayım biticek hala diyetle ve sıkılmadan:KK200:hepineze teşekkürler

Back