• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım ben yollayayım sana istersen postahane kargosuyla.
Olur Freyza__ Freyza__ ,koruma nasıl olur acaba.Havalar da ısındı.Bakteri falan ürer mi ne dersin.Gelinimiz yüksekokul gıda bölümünde görvli.Bir de ona sorayım.Olmadı senden isterim canım benim.Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun canımmm.:KK200::KK19:

Ben de yollardım ama henüz paylaşacak kadar büyümedi benim minnoş :KK200:
Çok sağol canım benim.Teşekür ederim.Allah razı olsun.:KK19::KK200:

Ben de yollardım ama henüz paylaşacak kadar büyümedi benim minnoş :KK200:
Bi
Olur Freyza__ Freyza__ ,koruma nasıl olur acaba.Havalar da ısındı.Bakteri falan ürer mi ne dersin.Gelinimiz yüksekokul gıda bölümünde görvli.Bir de ona sorayım.Olmadı senden isterim canım benim.Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun canımmm.:KK200::KK19:

Çok sağol canım benim.Teşekür ederim.Allah razı olsun.:KK19::KK200:
Canım onu kullanmadığında dolapta muhafaza ediyorsun.Biz 4 yıldır aynı mayayı kâh çoğaltıp kâh isteyene veriyoruz.Sen araştır ben burdayım ;)

Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız bu gun, tam gaz devam kacamaksız bu hafta o kılolar gıdecek :))

Günaydın kızlar herkese sağlıklı Birgün dilerim :KK200::KK200::KK200:
Günaydın cnm. Sanada sağlıklı gunler

Günaydin arkadaslar
Bu sabah ne yedim yaziyim hemen
2 yumurtadan yapilmis omlet
Kaşar peyniri
Domates salatalik maydonoz
4 ceviz
10 adet yeşil zeytin:KK76:
Afıyet olsun cnm

Günaydınlaarrrr :KK54:

İyi ki varsınız arkadaşlar.güne sizi düşünerek başlıyorum,kahvaltımı sizi düşünerek yapıyorum.kim ne yedi,kim kaç kilo verdi diye.seviyorum sizi :KK68:

Peynirli omlet
Sütlü kahve
2 gün kurusu

Bugün ceviz almalıyım.bide şu filtre kahve şeysine bakayım :) dün biraz yorum okudum filtre kahve için.tadını alan bi daha nescafe içemez diyolar.çok iddialı :kahve:
Günaydın cnm benım. Sende sevılıyorsun:)
Afıyet olsun

Enson mersinde yediğim bir lahmacun vardı içi evde hazırlanan.Bir daha öyle bir lahmacun yiyemedim.
Lahmacunculara afiyet olsun.Beceriklisin velhasıl Freyza__ Freyza__ :KK200::nazar:
Antep'te yedınmı cnm lahmacun:)
Evde yapmak cok zor degıl cnm, bıraz hamur acsbılıyorsan elınde yatkınsa çabucak yapıcerırsın. :)

Evde var d vitamini bugün akşam yapayım canım,aç tok fark eder mi acaba?:KK200:

:rolleyes:
Amin canım inşallah.Evet kabızlık için içtim.Geçen hafta zorlanmadan kaynaklanan kanamam olmuştu 2-3 gün.
Kefir bulmam lazım önce Freyza__ Freyza__ kefir kardeşliğinden bahsetmişti gruba katıldım.Ama vebal vermişler kefiri öldürmemek için,devam ettiremem belki diye istekde bulunmadım.Etrafımdan da araştırma yapmadım var mı diye.:uykucu:tembellik boyut kazandı bende belkide.:KK200:
Zeytınyagı, Çığ yumurta bunları içmek bana işkence.
Cnm tutkıyede altarlarda var dıye bılıyorum kefır mayası. Benımkıde haftasonu bı akrabamız gonderdı, bu gun gıdıp getırecegım :)

Merhaba kızlar ben 3 günlük bir detoks başladım o bitince burdan karataya devam edecegim. Umarım bir motivasyon kaynağı olur bana.
Insallah faydası olur cnm

Cnm bısey merak edıyorum. Tatılde nasıl yapıyorsun, 2-3 haftada ölmezlermi :KK43:
Pegasus kefir tamamen eşimin sorumluluğu nda ama sanırım süt yada suyun içine koyarak cam ve kapaklı bir kasede dolapta muhafaza ediyor.İstersen ayrıntılı öğrenirim.Hiç birşey olmuyor.

Kızlar kefır mayalamayı yazabılırmısınıx, Internet'ten baktım bıraz sadece plastıkte yapın dıyolar, cam kasede olmazmı ?
Açık sütle çok güzel oluyor market günlük sütle ben beğenmiyorum.Cam kavanoza ılık sütü koyuyor mayayı koyuyor tahta kaşık sapıyla karıştırıp ağzını kapatıp.Etrafını bir bezle sarıp karanlık bir mutfak dolabına koyuyor.2 günün akşamı pirinç süzgeciyle süzüyor.Mayayı süzgeçten alıp dolaba koyuyor.Bizim evde dolapta herzaman en az iki kavanoz kefir olur yani mayamız sürekli aktif.

3 günlük atağı böylece kapattım sonuç süper 1yıldır görmedim rakam yaaa :KK71::skandal:68.8 kızlar tartinin fotosunu çektim çok uğraştım ama bir türlü buraya yukleyemedim dosya boyut uygun diil falan dio aaayyyy tutmayin beni:KK71::KK71::KK73:canlarim bugün artık sebzelerime falan geri dönüyorum bide bu arada bugun kahvaltim klasik karatay:halay::21:

Merhabalar .bende 13 gün önce Karatay diyeti ile beslenme seklimi değiştirmeye kara verdim.baslamadan önce bu topigi takip ettim hep.bana motivasyon oldunuz.
Ekmek ve şekere abur cubura duskunlugumden 6 ayda 8 kilo almistim.
68 ile başladım su an 64 um çok şükür.
Ben de yediklerimi paylasayim:)
Sabah: 2yumurta haşlanmış.7-8 zeytin tuzlu yiyorum.peynir yarım avuç içi kadar tuzlu.dereotu.bir tatlı kaşığı tahin pekmez.1domates.yarim çay bardağı yer fıstığı kahvaltıyı saat dokuzda bitirmiş oluyorum.

Öğlen: bir kase yoğurt .bazen dereotu katıyorum içine

Akşam :bulgur pilavı yersem sadece 3 kaşık yanında tavuk veya balık fırında yapıyorum.sebze yemeği olursa yanında 3kasik makarna.pirinc tuketmedim bu surecte.bol salata akşam yemeğinde.

Akşam saat sekiz gibi yoğurt ve kivi yiyorum.

Kısmen de olsa karatayin dışına çıktım çünkü emziriyorum.
Ekmek ve şeker bu süreçte hiç tuketmedim.Yuruyus yapmıyorum bebekten dolayi.

Açık sütle çok güzel oluyor market günlük sütle ben beğenmiyorum.Cam kavanoza ılık sütü koyuyor mayayı koyuyor tahta kaşık sapıyla karıştırıp ağzını kapatıp.Etrafını bir bezle sarıp karanlık bir mutfak dolabına koyuyor.2 günün akşamı pirinç süzgeciyle süzüyor.Mayayı süzgeçten alıp dolaba koyuyor.Bizim evde dolapta herzaman en az iki kavanoz kefir olur yani mayamız sürekli aktif.
Teşekkürler cnm. Aksam Yaparım bende becerebılırsem :)

Merhabalar .bende 13 gün önce Karatay diyeti ile beslenme seklimi değiştirmeye kara verdim.baslamadan önce bu topigi takip ettim hep.bana motivasyon oldunuz.
Sabah: 2yumurta haşlanmış.7-8 zeytin tuzlu yiyorum.peynir yarım avuç içi kadar tuzlu.dereotu.bir tatlı kaşığı tahin pekmez.1domates.yarim çay bardağı yer fıstığı kahvaltıyı saat dokuzda bitirmiş oluyorum.

Akşam :bulgur pilavı yersem sadece 3 kaşık yanında tavuk veya balık fırında yapıyorum.sebze yemeği olursa yanında 3kasik makarna.pirinc tuketmedim bu surecte.bol salata akşam yemeğinde.

Hosgeldın.
Afıyet olsun cnm. Tahın pekmez yasak, makarna yasak, meyve sadece sabah önerılıyor ve 8 den sonra yemek işi bıtmelı. Süt için bol su iç, rezene cayı da sutu arttırıyor :)Bebegını koy bebek Arabasına, havalar guzel artık hem kuzucuk hava alır hemde sana yuruyus olur :)

Canım sen Karatay yapmıyorsun ekmeği kesip porsiyonlarını küçültmüşsün.Ve 13 günde 4 kilo vermişsin tebrik ederim.Şuan bendeki bütün taşların yerlerini oynattın.

Back