- 25 Eylül 2014
- 1.258
- 2.138
- 208
- 41
TesekkurlerMenü Harika yürüyüş daha da güzel tebrikler
Yürüyüş harika gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TesekkurlerMenü Harika yürüyüş daha da güzel tebrikler
Birşey sorucam canım ben kaç Aydır hep bu kilodayım gidiyor geliyorum tabi kaçamak yaptım mı evet yaptım bunu kaç hafta yAda kaç gün yapmak lazım benim insülin direncim,tip 2 diyabetim ve tiroid bezim az çalışıyor bir faydası olur mu senceDukanin atak evresi gibi.proteinle beslenerek hizli kilo veriliyor.yafa karatsydaki kuruyemis baklagil ve zeytini cikartip..ama uzun süre yapilmamali tabi
Hadi inşallahsabahı iple çekiyorum tekrar eksi görmek için hepimize bol leptinler
canım 3 gün yapman yeterli genelde atak ortalama 5 gün ama daha az vermek istiyenlere 3 gün yetiyor zaten sen 3 gün dene bu kilo takılmasına mükemmel iyi bende 3gün yaptım suan 3.günümü bitirdim ve uzun suredir takilan kilom hemen oynadı sonucda vucudu şaşırttığın için zaten metobolizmanda hızlanıyor canımBirşey sorucam canım ben kaç Aydır hep bu kilodayım gidiyor geliyorum tabi kaçamak yaptım mı evet yaptım bunu kaç hafta yAda kaç gün yapmak lazım benim insülin direncim,tip 2 diyabetim ve tiroid bezim az çalışıyor bir faydası olur mu sence
Yaaa beni bekleeee1 saat daha kondisyon bisikleti yaptım ve böylece bugün 2 saat kondisyon bisikleti yapmis oldum tabi 2 litre su da içildi
akşam yemeği: ızgarada soslu tavuk kanat ve ayran şuanda 3.gün saf proteini tamamlamış bulunuyorum yarın 68i ucundan görürüm diye umuyorum
Tamam canım çok sağol Allah razı olsun bakalım bende işe yarayacak mı tavuk yemiyorum ben 20 kusur yıl olmuştur onun yerine kırmızı et ve balık yemeyi deneyeyimcanım 3 gün yapman yeterli genelde atak ortalama 5 gün ama daha az vermek istiyenlere 3 gün yetiyor zaten sen 3 gün dene bu kilo takılmasına mükemmel iyi bende 3gün yaptım suan 3.günümü bitirdim ve uzun suredir takilan kilom hemen oynadı sonucda vucudu şaşırttığın için zaten metobolizmanda hızlanıyor canım
Ayy inşallah canımsabahı iple çekiyorum tekrar eksi görmek için hepimize bol leptinler
Ben gecen yil 10 gün yaptim araliksiz.4 kg verdim.bende de pko ve insulin direnci var.ama sonra dayanamadim bozdum.dikkat etmedim.verdigim hizda geri aldimBirşey sorucam canım ben kaç Aydır hep bu kilodayım gidiyor geliyorum tabi kaçamak yaptım mı evet yaptım bunu kaç hafta yAda kaç gün yapmak lazım benim insülin direncim,tip 2 diyabetim ve tiroid bezim az çalışıyor bir faydası olur mu sence
çok yariyor canım bu 3 günde her gün kilo veriyorsun emin ol bak ben yarin yine tartilicam yazarımTamam canım çok sağol Allah razı olsun bakalım bende işe yarayacak mı tavuk yemiyorum ben 20 kusur yıl olmuştur onun yerine kırmızı et ve balık yemeyi deneyeyim
Tamam canım deneceğim normalde böyle şeyler yapmam ama artık şu 7 ki rakamlardan sıkıldım çok sağolçok yariyor canım bu 3 günde her gün kilo veriyorsun emin ol bak ben yarin yine tartilicam yazarım
Canım ben onun presini aldım züccaciye satan yerlerden 10 tlKızlar bu filtre kahve nasıl oluyor.makinası falan mı var
Ne güzel yazmissin Çok hoşuma gitti.Kızlar şöyle birşey keşfettim
Sabahları kendime ne kadar bakım yaparsam o gün çok yiyemiyorum.kıyamıyorum kendime :)
Güzel bir duş.saçlara fön.bakım kremleri şık giysiler giyince kendimi çok güzel hissediyorum ve yazık bana kilo vermeliyim çünkü çok güzelim diyorum
bende dukan ile bir ayda 10 kilo verip bütün fazlamdan kurtulmuş ve hamile kalana kadar hiç almamıştım tatlım zaten karataydan sebze cikinca dukan atağı oluyor yani atak somrasi dukandada sebze ekleniyor nerde ise ayni şey oluyor seyir evresinde ceviz zeytin ve yağ dışında hiç bir fark yokBen gecen yil 10 gün yaptim araliksiz.4 kg verdim.bende de pko ve insulin direnci var.ama sonra dayanamadim bozdum.dikkat etmedim.verdigim hizda geri aldim
İşte bende ondan korkuyorum kilonun fazla olarak geriye gelmesi malesefBen gecen yil 10 gün yaptim araliksiz.4 kg verdim.bende de pko ve insulin direnci var.ama sonra dayanamadim bozdum.dikkat etmedim.verdigim hizda geri aldim
Süpersin afiyet olsunKızlar iyi aksamlar. Menümü yazayım.
Sabah
2 yumurta
Peynir
4 zeytin
Domates
Salatalik
Marul
Öğle
2 bardak ayran
Aksam
Kabak yemeği
Biraz kırmızı et
Bol salata
1 bardak ayran
Su 2.5lt.
Karatay diyetine uyuyorum arkadaşlar.
Kesinlikle Zaten karatayı diyet değilde yaşam biçimi yaparsak çok daha iyi olur bizim mutfağımıza en uygun beslenmekızlar hangi diyeti yaparsanız yapın zaten bırakınca herşeyi kontrolsuzce yemeye baslarsaniz mutlaka hepsini geri alırsınız.önemli olan diyet bitince kontrolü elinizden tekrar bırakmamak zaten