- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emzirme döneminde biraz dikkat edildimi çok hızlı kilo veriliyor canım emziren insan günlük 2 saat spor yapıyor sayılıyormuş eee...bide dikkat edince su gibi giriyor bende emzirirken diyet bile yapmadim sadece spor ve dansla 10 kiloya yakın verdim ama emzirmeyi kesdigim andan itibaren bir daha veremedim diyetle bile 2-3 kilo çok zor ve onuda hemen geri aliyordum bir yıldır emzirme bittiğinden beri ilk kez burda 68 i gördüm yani emzirmenin kiymeti bilin iyi degerlendirinCanım sen Karatay yapmıyorsun ekmeği kesip porsiyonlarını küçültmüşsün.Ve 13 günde 4 kilo vermişsin tebrik ederim.Şuan bendeki bütün taşların yerlerini oynattın.
Emzirmeyle alakalı olduğunu sanmam bende emziriyorum.Ve diyetimden hiç ödün vermedim ozaman benim 20 kilo vermem lazım.Bende ilk hafta 3300gr @Z02718 4000 Gr verdi.Hemde fizik tedavi de olduğu için spor bile yapmadan.Ben bu kadar hızlı kilo verimini sadece ödem gitmesine bağlıyorum.10 günde 4 kilo yağ gitmesi imkansız bence.emzirme döneminde biraz dikkat edildimi çok hızlı kilo veriliyor canım emziren insan günlük 2 saat spor yapıyor sayılıyormuş eee...bide dikkat edince su gibi giriyor bende emzirirken diyet bile yapmadim sadece spor ve dansla 10 kiloya yakın verdim ama emzirmeyi kesdigim andan itibaren bir daha veremedim diyetle bile 2-3 kilo çok zor ve onuda hemen geri aliyordum bir yıldır emzirme bittiğinden beri ilk kez burda 68 i gördüm yani emzirmenin kiymeti bilin iyi degerlendirin
canım 10 gunde 4 kilo tabiki ödem ama emziren insanın vücudu süt üretebilmek için spor yaparmiscasina çalışıp kalori yakiyor zaten sende bu yuzden her hafta bizden fazla kilo veriyorsun istersen arastir nette de bakabilirsin emzirmenin kilo vermeye olan faydalarınıEmzirmeyle alakalı olduğunu sanmam bende emziriyorum.Ve diyetimden hiç ödün vermedim ozaman benim 20 kilo vermem lazım.Bende ilk hafta 3300gr @Z02718 4000 Gr verdi.Hemde fizik tedavi de olduğu için spor bile yapmadan.Ben bu kadar hızlı kilo verimini sadece ödem gitmesine bağlıyorum.10 günde 4 kilo yağ gitmesi imkansız bence.
Emzirirken kilo alan tek benim snrmcanım 10 gunde 4 kilo tabiki ödem ama emziren insanın vücudu süt üretebilmek için spor yaparmiscasina çalışıp kalori yakiyor zaten sende bu yuzden her hafta bizden fazla kilo veriyorsun istersen arastir nette de bakabilirsin emzirmenin kilo vermeye olan faydalarını
Bende aldım canım 1 Gr bile vermedim.Sabahlara kadar emzirdiğim halde hemde.Şans işte :)Emzirirken kilo alan tek benim snrm
81 le dogumdan ciktim.emzirme doneminde 88 kilo oldum.tabi bunun sebebi annemle kayinvalidem.ye süt olsun diye diye yedirdiler tatlilari borekleri
Merhaba arkadaşlarkızlar birşeyi çok merak ettim herkes nereli yani nerede yaşıyorsunuz?benden başlayalım ben izmirliyim izmirde karşıyakada yaşıyorum
Bende DenizliBen de Samsunda yaşıyorum kızlar
Tebrikler canımkızlar gözlerime inanamiyorum 68.8
Anladım canım tuzlu çok tükettiysen ödem yapmıştırYok cnm ben yuruyus yapamiyorum.sadece işe gidip gelirken 20 dk
Canım keçi sütünden mayalanır mıPegasus kefir tamamen eşimin sorumluluğu nda ama sanırım süt yada suyun içine koyarak cam ve kapaklı bir kasede dolapta muhafaza ediyor.İstersen ayrıntılı öğrenirim.Hiç birşey olmuyor.
Süpersin canım sıra bende banada motive oldun sen harikasın3 günlük atağı böylece kapattım sonuç süper 1yıldır görmedim rakam yaaa 68.8 kızlar tartinin fotosunu çektim çok uğraştım ama bir türlü buraya yukleyemedim dosya boyut uygun diil falan dio aaayyyy tutmayin benicanlarim bugün artık sebzelerime falan geri dönüyorum bide bu arada bugun kahvaltim klasik karatay
dene canım dene vücut şaşırsın ve metobolizman tekrar hareketlensin, hizlansizduraklamaya yada tartida fazla çıkmaya başlayan herkese tavsiye ederimSüpersin canım sıra bende banada motive oldun sen harikasın
Kesinlikle deneceğimdene canım dene vücut şaşırsın ve metobolizman tekrar hareketlensin, hizlansizduraklamaya yada tartida fazla çıkmaya başlayan herkese tavsiye ederim