• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım sen Karatay yapmıyorsun ekmeği kesip porsiyonlarını küçültmüşsün.Ve 13 günde 4 kilo vermişsin tebrik ederim.Şuan bendeki bütün taşların yerlerini oynattın.
emzirme döneminde biraz dikkat edildimi çok hızlı kilo veriliyor canım emziren insan günlük 2 saat spor yapıyor sayılıyormuş eee...bide dikkat edince su gibi giriyor:KK46: bende emzirirken diyet bile yapmadim sadece spor ve dansla 10 kiloya yakın verdim ama emzirmeyi kesdigim andan itibaren bir daha veremedim diyetle bile 2-3 kilo çok zor ve onuda hemen geri aliyordum bir yıldır emzirme bittiğinden beri ilk kez burda 68 i gördüm:anne: yani emzirmenin kiymeti bilin iyi degerlendirin:KK46:

emzirme döneminde biraz dikkat edildimi çok hızlı kilo veriliyor canım emziren insan günlük 2 saat spor yapıyor sayılıyormuş eee...bide dikkat edince su gibi giriyor:KK46: bende emzirirken diyet bile yapmadim sadece spor ve dansla 10 kiloya yakın verdim ama emzirmeyi kesdigim andan itibaren bir daha veremedim diyetle bile 2-3 kilo çok zor ve onuda hemen geri aliyordum bir yıldır emzirme bittiğinden beri ilk kez burda 68 i gördüm:anne: yani emzirmenin kiymeti bilin iyi degerlendirin:KK46:
Emzirmeyle alakalı olduğunu sanmam bende emziriyorum.Ve diyetimden hiç ödün vermedim ozaman benim 20 kilo vermem lazım.Bende ilk hafta 3300gr @Z02718 4000 Gr verdi.Hemde fizik tedavi de olduğu için spor bile yapmadan.Ben bu kadar hızlı kilo verimini sadece ödem gitmesine bağlıyorum.10 günde 4 kilo yağ gitmesi imkansız bence.

Emzirmeyle alakalı olduğunu sanmam bende emziriyorum.Ve diyetimden hiç ödün vermedim ozaman benim 20 kilo vermem lazım.Bende ilk hafta 3300gr @Z02718 4000 Gr verdi.Hemde fizik tedavi de olduğu için spor bile yapmadan.Ben bu kadar hızlı kilo verimini sadece ödem gitmesine bağlıyorum.10 günde 4 kilo yağ gitmesi imkansız bence.
canım 10 gunde 4 kilo tabiki ödem ama emziren insanın vücudu süt üretebilmek için spor yaparmiscasina çalışıp kalori yakiyor zaten sende bu yuzden her hafta bizden fazla kilo veriyorsun istersen arastir nette de bakabilirsin emzirmenin kilo vermeye olan faydalarını

canım 10 gunde 4 kilo tabiki ödem ama emziren insanın vücudu süt üretebilmek için spor yaparmiscasina çalışıp kalori yakiyor zaten sende bu yuzden her hafta bizden fazla kilo veriyorsun istersen arastir nette de bakabilirsin emzirmenin kilo vermeye olan faydalarını
Emzirirken kilo alan tek benim snrm:anne:
81 le dogumdan ciktim.emzirme doneminde 88 kilo oldum.tabi bunun sebebi annemle kayinvalidem.ye süt olsun diye diye yedirdiler tatlilari borekleri:KK12:

Emzirirken kilo alan tek benim snrm:anne:
81 le dogumdan ciktim.emzirme doneminde 88 kilo oldum.tabi bunun sebebi annemle kayinvalidem.ye süt olsun diye diye yedirdiler tatlilari borekleri:KK12:
Bende aldım canım 1 Gr bile vermedim.Sabahlara kadar emzirdiğim halde hemde.Şans işte :)

tabiki emzirirken kilo alinmaz diye bir şey söz konusu diil sadece daha rahat verilir sonuçta burda hem spor yapip hde bukar herseyimizi kistigimiz halde kilomuzun sabit kaldigi haftalar oluyor yada cogumuz 300gr 600gr anca zor veriyorken emzirme donemindeyim diye borekler kekler tatlılar yiyenler elbette alır emzirmiyor olsaydınız o yenilenlerle çok daha fazlasinida alirdiniz yani düşünün suan bir gun kacamak yapsak kilo fazla çıkıyor

sonuçta bilimsel bir kalori hesabı var normalde kadınlar yaklaşık 2000 kalori yakiyorken emzirenler 2500 kalori yakiyor siz normal 2000 kalori almaya devam esince vucudun fazladan yaktigi 500 kalori uzun donemlerle kilo vermeyi saglar bu normal yiyerek ayda 2 kilo vermeye eait oluyor ama emziriyorken ekmek,borek,corek derken 3000 kalori alsiysaniz bu sefer vucuda her gun fazladan giren500 kalori devo edilip yavas yavas surekli kilo almaya devam edersiniz .emzirmedeki yakilan 2500 kalori kadar 2500 kalori alirsanizda hep sabit kalirsiniz

kızlar birşeyi çok merak ettim herkes nereli yani nerede yaşıyorsunuz?benden başlayalım ben izmirliyim:KK200: izmirde karşıyakada yaşıyorum:KK15:
Merhaba arkadaşlar
Moraller yerinde maşallah.
Ben kirsehirde yaşıyorum.
Var mi bana yakın.???:KK200::KK200:

Şu kefir mayalama işini bende hiç yapamadim. Yapsam içebilir miyim bilmiyorum ama çok faydaliymis bagisikligi guclendiriyormus. Çocuklar için vazgeçilmez olmalı ama ben henüz icirmedim keske yogurt gibi onu da mayalasak evde bulunsa güzel olur.

3 günlük atağı böylece kapattım sonuç süper 1yıldır görmedim rakam yaaa :KK71::skandal:68.8 kızlar tartinin fotosunu çektim çok uğraştım ama bir türlü buraya yukleyemedim dosya boyut uygun diil falan dio aaayyyy tutmayin beni:KK71::KK71::KK73:canlarim bugün artık sebzelerime falan geri dönüyorum bide bu arada bugun kahvaltim klasik karatay:halay::21:
Süpersin canım sıra bende banada motive oldun sen harikasın

Back