Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkürler canım Afyet olsun Buarada

Sürekli spor yapıp bisiklet süren bir arkadaş vardı kaç kilo verdi acaba merak ettim.İki arkadaşı birbirine karıştırıyorum.Ne alâka bilmem.
tatlım ben pek yürüyüşe cikamiyorum ama evde her gün kondisyon bisikleti sürüyorumacaba benimi diyorsun yoksa başka bisiklet yapan varmıben bu hafta 700gr mı yoksa 1 kilomu vermiş oldum bilmiyorum gecen hafta tartı günü 69.9 a düşmüştüm liste ye 69.9 yazildim ama ertesi gün tartı 70.2 bi gün sonra 70.3 dedi ve kalan bir kaç gün bisiklete devam ederken sirf protein beslenince bugün listede 69.2 oldum

Bir kilo vermişsin canım kutlarım

Süpersin afiyet olsun
Teşekkür ederim canım.
kızlar hangi diyeti yaparsanız yapın zaten bırakınca herşeyi kontrolsuzce yemeye baslarsaniz mutlaka hepsini geri alırsınız.önemli olan diyet bitince kontrolü elinizden tekrar bırakmamak zaten
Haklisin canım. Kendimizi saldığımız zaman verilen kilolar hoop hemen geri geliyor.

Bir kilo vermişsin canım kutlarım
Asıl ben seni kutlarim 1.200 süperya darısı başıma ama ben baya zor veriyorum canım her hafta 1 kilo versem yeter baska bir şey istememtabi bu hafta hiç kacamaksizdim belkide diğer haftalar ufak kacamaklardan dolayı daha az verdimama artık bu haftaki gibi kaçamak yok sana yetişmem lazım

Günaydınlaarrrr

İyi ki varsınız arkadaşlar.güne sizi düşünerek başlıyorum,kahvaltımı sizi düşünerek yapıyorum.kim ne yedi,kim kaç kilo verdi diye.seviyorum sizi

Peynirli omlet
Sütlü kahve
2 gün kurusu

Bugün ceviz almalıyım.bide şu filtre kahve şeysine bakayım :) dün biraz yorum okudum filtre kahve için.tadını alan bi daha nescafe içemez diyolar.çok iddialı

Afiyet olsun canım.
Teşekkürler,inşallah hep beraber kilo vermemiz devam eder.

Afiyet olsun canım.Biz de seni çok seviyoruz.Böyle heyecanla aşkla diyet yapanlara ihtiyacımız var.

Afiyet olsun canım,yaşasın karatay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…