• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

:spor:1 saat daha kondisyon bisikleti yaptım ve böylece bugün 2 saat kondisyon bisikleti yapmis oldum:KK55: tabi 2 litre su da içildi
akşam yemeği: ızgarada soslu tavuk kanat ve ayran :kk77:şuanda 3.gün saf proteini tamamlamış bulunuyorum :21:yarın 68i ucundan görürüm diye umuyorum :nazar:

Sabah kahvaltım:
3 haşlanmış az cıvık Yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğünde iki çeşit peynir
Bir salatalık
1 mürdüm eriği
Akşam yemeğim:
4 lahmacun
Maydanoz lu sumaklı soğan söğüş
Marul salatası
Ayran

Kizlar iyi aksamlar
Kilo verenleri kutluyorum özellikle Freyza__ Freyza__ yenidencan yenidencan :KK66::KK66: tebrikler
ilk haftasini bitirip harika kilo verenler kutlarim devami gelecek:super:
Eh birde veremeyenler var oda diyetin tuzu biberi yılmak yok toplu gidecek :temizlik:

Haftaya guzel basladim
Kahvaltim
Peynirli omlet
Zeytin
Gunkurusu

Aksam
Ispanak
Iki kasik bulgur pilavi
Yogurt
Havuç salatasi

Arada filtre kahve
Bol su
5 km yuruyuş

Kizlar aksam yemegimi abarttim biraz
Sucluluk hissediyorum suan:silah:
Etli bezelye yemegi 1 tabak patatessiz
1 bardak ayran
Salata
1 tabak semizotu bulgurlu

Keske yemeseydim bezelyeyi:olamaz:
Güzel menü kendini suçlama ekmek yemiyoruz ya bu seferde canımız başka nişastalı karbonhidratlı şeyler çekiyor

:spor:1 saat daha kondisyon bisikleti yaptım ve böylece bugün 2 saat kondisyon bisikleti yapmis oldum:KK55: tabi 2 litre su da içildi
akşam yemeği: ızgarada soslu tavuk kanat ve ayran :kk77:şuanda 3.gün saf proteini tamamlamış bulunuyorum :21:yarın 68i ucundan görürüm diye umuyorum :nazar:
Süpersin :nazar::nazar:maşallah afiyet olsun

Kizlar iyi aksamlar
Kilo verenleri kutluyorum özellikle Freyza__ Freyza__ yenidencan yenidencan :KK66::KK66: tebrikler
ilk haftasini bitirip harika kilo verenler kutlarim devami gelecek:super:
Eh birde veremeyenler var oda diyetin tuzu biberi yılmak yok toplu gidecek :temizlik:

Haftaya guzel basladim
Kahvaltim
Peynirli omlet
Zeytin
Gunkurusu

Aksam
Ispanak
Iki kasik bulgur pilavi
Yogurt
Havuç salatasi

Arada filtre kahve
Bol su