Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Pkona rağmen çok iyi vermişsin canım tebrik ederimAynen devam 3 hafta sonra 80i görürsün inşallah yeterki kaçamak yapma.

Maşallah canım çok güzel bi sonuç.
Arada kaçırmışım senin menülerini.dönüp bakıcam süpersin.

Not :atın bunu gruptan yaaaa 68 i bile görmeden 67 yi görmüş.
bu hafta hic kacamak yokcanim..agirlik protein..salata..bol su..veolmazsa olmazim neskafe. Tok tutuyr beni...bu hafta neskafeyi 7den sonra kesecegim ..bakalim degisiklik olacak mi

Canım sende çok iyi biliyorsunuz ki Karatay da bir tabak kısırla 800 Gr falan alamazsın.Vücudun su tutmuştur.Bir iki güne gerçek kilonu görürsün.

lastrose6
kahvaltim:2 yumurtadan yapılan omlet,kalın bir dilim peynir,3 zeytin,üstüne sütlü kahve ve 30dk kondisyon bisikleti
safpotein:yumurta,süt,peynir,yoğurt,kefir,ayran,tavuk,balık,et,sakatat cnm
tabi yaninda maydonoz, nane gibi aroma verici otlar,baharatlar,limon,sirke serbest canım her çeşit çay,kahve serbest bol su çok önemli birde ben zeytin yiyorum zaten son yıllarda dukan bile kitabinda guncelleme yapip gunluk 1 kaşık zeytin yağı ekledi

Valla imrendim.hem iradene hem başarına.darısı başımıza inşallah.
karatayi yapmadan once karatay yapiyormusum meger.yani protein agirlukli ve salata. Tabi bir iki dilim ekmek yerdim..hamilelikte aldigim 26 kg boyle verdim...ama 70de kaldim hamilelik oncesi kilom..o da fazla 60 olacagim ins..sizle birlikte .gazlayalim birbirimizi

sag ol canim..keske her hafta boyle olsa ama zor . İlk hafta su da gidiyr onu hesap etmek lazim..is yaglara gelince yavasliyor..
ben hiç su tutmuyorum galiba canım haftada 1kilo verdiğim bile olmuyor ama olsun yarım kiloda gitse mutlu oluyorum yeterki gitsin

Merhaba kızlar

Kilo verenleri tebrik ederim. Ilk haftalar verilen kilolar motivasyonu arttiriyo.
Birkac gundur okudum ama yazmadim kendime ceza verdim küçük kaçamaklar yaptim malesef.

Neyseki tartıda uzulmedim 67.9 um...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…