- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
Kizlar tartildim 70le baslamistim ve 67.5 ciktim..ilk haftam cok mutluyum
MaasallahKizlar tartildim 70le baslamistim ve 67.5 ciktim..ilk haftam cok mutluyum
Pkona rağmen çok iyi vermişsin canım tebrik ederimKızlar bugün ilk haftam bitti
86.6 ile başlamiştim.bugün tartildim 84.7
ilk hafta 1.900 vermisim
Az gibi geldi bana ilk hafta cok veriliyor diyetlerde.hem de 2 ögün yaptim dikkat ettim baya.sıkı tuttum.günde 1 saate kadar yürüdüm işe gidip gelirken
Moralim bozuldu
Siz ne düsünüyorsunuz ne yapmaliyim
bu hafta hic kacamak yokcanim..agirlik protein..salata..bol su..veolmazsa olmazim neskafe. Tok tutuyr beni...bu hafta neskafeyi 7den sonra kesecegim ..bakalim degisiklik olacak mi
Maşallah canımçok güzel bi sonuç.
Arada kaçırmışım senin menülerini.dönüp bakıcam süpersin.
Not :atın bunu gruptan yaaaa68 i bile görmeden 67 yi görmüş.
cok mutluyumMaasallah
Canım sende çok iyi biliyorsunuz ki Karatay da bir tabak kısırla 800 Gr falan alamazsın.Vücudun su tutmuştur.Bir iki güne gerçek kilonu görürsün.Eki Görüntüle 1976130 Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız
Ben ıyı degılım maalesef
Gecen Günler'de bır kısır maceram olmuştu buluyorsunuz. Ondan baska kacsmagın olmadı fakat 65 kg geldım tartıda800 gr almışım. Cok üzüldüm gerçekten 63 beklerken hemde
Tebrik ederim canımKizlar tartildim 70le baslamistim ve 67.5 ciktim..ilk haftam cok mutluyum
Valla imrendim.hem iradene hem başarına.darısı başımıza inşallah.bu hafta hic kacamak yokcanim..agirlik protein..salata..bol su..veolmazsa olmazim neskafe. Tok tutuyr beni...bu hafta neskafeyi 7den sonra kesecegim ..bakalim degisiklik olacak mi
canım bir haftada 2.5 kilo müthiş seni çok tebrik ederimKizlar tartildim 70le baslamistim ve 67.5 ciktim..ilk haftam cok mutluyum
Ins cnmPkona rağmen çok iyi vermişsin canım tebrik ederimAynen devam 3 hafta sonra 80i görürsün inşallah yeterki kaçamak yapma.
tesekkur ederimm.. İns..ama ilk hafta boyle olur sonra yavaslar..haftada 1versek yine iyiTebrik ederim canımDevamının gelmesini dilerim.
tabi yaninda maydonoz, nane gibi aroma verici otlar,baharatlar,limon,sirke serbest canım her çeşit çay,kahve serbest bol su çok önemli birde ben zeytin yiyorum zaten son yıllarda dukan bile kitabinda guncelleme yapip gunluk 1 kaşık zeytin yağı ekledilastrose6
kahvaltim:2 yumurtadan yapılan omlet,kalın bir dilim peynir,3 zeytin,üstüne sütlü kahve ve 30dk kondisyon bisikleti
safpotein:yumurta,süt,peynir,yoğurt,kefir,ayran,tavuk,balık,et,sakatat cnm
sag ol canim..keske her hafta boyle olsa ama zor . İlk hafta su da gidiyr onu hesap etmek lazim..is yaglara gelince yavasliyor..canım bir haftada 2.5 kilo müthiş seni çok tebrik ederimaayyy bizede nasıl morel motivasyon oluyor yola devam etmek için
karatayi yapmadan once karatay yapiyormusum meger.yani protein agirlukli ve salata. Tabi bir iki dilim ekmek yerdim..hamilelikte aldigim 26 kg boyle verdim...ama 70de kaldim hamilelik oncesi kilom..o da fazla 60 olacagim ins..sizle birlikte .gazlayalim birbirimiziValla imrendim.hem iradene hem başarına.darısı başımıza inşallah.
ben hiç su tutmuyorum galiba canım haftada 1kilo verdiğim bile olmuyor ama olsun yarım kiloda gitse mutlu oluyorum yeterki gitsinsag ol canim..keske her hafta boyle olsa ama zor . İlk hafta su da gidiyr onu hesap etmek lazim..is yaglara gelince yavasliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?