- 19 Mart 2017
- 348
- 1.216
- 63
Ben 6.30 yiyorum en gecAksam
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
Bol salata
Arkadaşlar akşam yemeğini en geç kacta yiyorsunuz ben bugün 8 de yedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6.30 yiyorum en gecAksam
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
Bol salata
pazarmis..ben de yeniyim ..kizlar oyle demistiTartı gününüz pazartesi ise bende sizinle birlikte baslayayim olur mu.
en geç 8 canım ama ben genelde 6da yiyorum burda çoğu kişi de 6 da yiyorAksam
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
Bol salata
pazar ve pazartesi canım 2 gün tartiloyoruz hangisi sana uygunsa yada hangisi daha az çıktıysa onu listeye aliyoruz en geç pazartesi öğleden önce bildiriyoruz ki pazartesi öğlene doğru liste açıklanıyorTartı gününüz pazartesi ise bende sizinle birlikte baslayayim olur mu.
Bugün anneanne günüydü çocuklarımın deyimiyle :)) annemdeydim o yüzden pek giremedim. Çocuklar hafta içi çok sıkılmışlardı onlara degisiklik oluyor hava soguk cikilmiyor disari. Bugün pek saat tutamadım yemek konusunda. Annemi sadece haftasonu görebiliyorum.Günaydın kızlar
Yumurtalar bozulmuş yiyemedim.
Çocuklara mercimek çorbası yapmıştım.
Çorbaylazkaratay kahvaltısı yaptım.
Tartıdan ümidim yok.
Yaklaşık 1 .5 ayda 5 kilo verdim.darısı önümüzdeki günlere inşallah.Hiç yoktan iyudir.105 idim 100 oldum.
Çocuklar nasıl oldulastrose6
![]()
Ben 6.30 yiyorum en gec
Tamam canım. Bende yarin tartılayım inşallah.pazarmis..ben de yeniyim ..kizlar oyle demisti
en geç 8 canım ama ben genelde 6da yiyorum burda çoğu kişi de 6 da yiyor
Pazara tartılırım.Takim yarışmasında da cuma günleri tartılıyoruz. Çok gün farkı olmamış olur.pazar ve pazartesi canım 2 gün tartiloyoruz hangisi sana uygunsa yada hangisi daha az çıktıysa onu listeye aliyoruz en geç pazartesi öğleden önce bildiriyoruz ki pazartesi öğlene doğru liste açıklanıyor
kızlar çağla nın kalorisi çok yuksekmis nette biraz araştırdım diyette fazla yenmemeli diyor şeker ve kaloriye dikkat edenler için uygun diil diyor onun disinda faydaları çok ama zaten badem in olmamış hali olduğu için sanırım yiyecegimiz gün baska kuruyemiş yememek lazım
evet canım nette de şekeri yüksek diyorBen.karatay kitabını okuduğum da bundan 4 yıl önce seker icerdigini hatırlıyorum. Hatta kendi kayısı ayaklarımızın bile caglasini yememistim. Ama net hatirlayamadigim için kesin bilgi vermek istemedim.
Bravo canım, çok iyi vermişsin. Kilona göre verme hızın çok iyi. İlk hafta çok gidenlerin ödemleri varsa geçerli, su tutmadığın için şanslısın.. Moral bozmak yok..Kızlar bugün ilk haftam bitti
86.6 ile başlamiştim.bugün tartildim 84.7
ilk hafta 1.900 vermisim
Az gibi geldi bana ilk hafta cok veriliyor diyetlerde.hem de 2 ögün yaptim dikkat ettim baya.sıkı tuttum.günde 1 saate kadar yürüdüm işe gidip gelirken
Moralim bozuldu
Siz ne düsünüyorsunuz ne yapmaliyim![]()
Bence çok iyi bir sonuç. Darısı başıma inşallah bende boyle verdiğim günleri görürüm. Maşallah diyeyim.Kızlar bugün ilk haftam bitti
ilk hafta 1.900 vermisim
Az gibi geldi bana ilk hafta cok veriliyor diyetlerde.hem de 2 ögün yaptim dikkat ettim baya.sıkı tuttum.günde 1 saate kadar yürüdüm işe gidip gelirken
Moralim bozuldu
Bence de moralini bozma ne kadar güzel vermissin. Tebrik ederim şimdiden birinci sensin gibi.Kızlar bugün ilk haftam bitti
ilk hafta 1.900 vermisim
Moralim bozuldu
Nasıl gidiyorevet canım nette de şekeri yüksek diyor