- 19 Mart 2017
- 348
- 1.216
- 63
Ton baligi yasak mi canimNasıl gidiyorblonde ambition
Ben Anneme gidince biraz şimardım galiba. Ama bundan sonrası için şimarmayı yasakliyorum kendime. Beraber karar verdiğimiz gibi protein yogurt salata yiyeceğim hem de çok severim. Akşamları balik artı salata düşünüyorum. Keşke ton balığı yasak olmasaydı. Bana kolay olurdu. Ama diğer türlüde atarim balığı tavaya oluverir. Çocuklar olunca üşenmiyorum ama is bana gelince amaan diyorum.
Olsun cnm bozma moralini.alindigi gibi verilir deEki Görüntüle 1976130 Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız
Ben ıyı degılım maalesef
Gecen Günler'de bır kısır maceram olmuştu buluyorsunuz. Ondan baska kacsmagın olmadı fakat 65 kg geldım tartıda800 gr almışım. Cok üzüldüm gerçekten 63 beklerken hemde
Bravo canım, çok iyi vermişsin. Kilona göre verme hızın çok iyi. İlk hafta çok gidenlerin ödemleri varsa geçerli, su tutmadığın için şanslısın.. Moral bozmak yok..
Bence çok iyi bir sonuç. Darısı başıma inşallah bende boyle verdiğim günleri görürüm. Maşallah diyeyim.
canım bence süper ben aynı kiloyu 20 günde verdim yinede pes etmedim canım keşke ilk hafta verebilseydim ama ilk hafta bukadar kilo vereni burda hiç gormedim yani ben yokken veren olduysa bilmiyorumKızlar bugün ilk haftam bitti
86.6 ile başlamiştim.bugün tartildim 84.7
ilk hafta 1.900 vermisim
Az gibi geldi bana ilk hafta cok veriliyor diyetlerde.hem de 2 ögün yaptim dikkat ettim baya.sıkı tuttum.günde 1 saate kadar yürüdüm işe gidip gelirken
Moralim bozuldu
Siz ne düsünüyorsunuz ne yapmaliyim
Bence de moralini bozma ne kadar güzel vermissin. Tebrik ederim şimdiden birinci sensin gibi.
canım bence süper ben aynı kiloyu 20 günde verdim yinede pes etmedim canım keşke ilk hafta verebilseydim ama ilk hafta bukadar kilo vereni burda hiç gormedim yani ben yokken veren olduysa bilmiyorum
canım şimdilik harika gidiyor dün saf protein yaptım salatada kullanmadım 3 günümü sebze ve karbonhidratsiz geciricem dukan atağı gibi olsun vücut sasirsin diye canım dukan da tonbaligi vardı burda sirf konserve sağlık acisindan islenmistir falan diye vermiyorlar bence kilo vermeye yardci ürün.Dün aksam tavuk,yogurt,ustunede sutlu kahve ile tam protein yaptm aksam migdem kazindi sadece yoğurt yedim yarım saat bisiklet 1 saatten civarı yani tam 3.5 km yürüyüş yaptım ve en az 2.5 lt su içtim bakalım eğer basara bilirsem bugun ve yarın devamNasıl gidiyorblonde ambition
Ben Anneme gidince biraz şimardım galiba. Ama bundan sonrası için şimarmayı yasakliyorum kendime. Beraber karar verdiğimiz gibi protein yogurt salata yiyeceğim hem de çok severim. Akşamları balik artı salata düşünüyorum. Keşke ton balığı yasak olmasaydı. Bana kolay olurdu. Ama diğer türlüde atarim balığı tavaya oluverir. Çocuklar olunca üşenmiyorum ama is bana gelince amaan diyorum.
Canım karatay da konserve ve işlenmiş gıda yasak. Kullanan var mi bilmiyorum.Ton baligi yasak mi canim
Dun marketten zeytinyagli ton baligi aldim
Arada salataya koyarim diye dusunmustum
Canım yaa tahmin edebiliyorum hayal kırıklığınıEki Görüntüle 1976130 Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız
Ben ıyı degılım maalesef
Gecen Günler'de bır kısır maceram olmuştu buluyorsunuz. Ondan baska kacsmagın olmadı fakat 65 kg geldım tartıda800 gr almışım. Cok üzüldüm gerçekten 63 beklerken hemde
Afiyet olsun canım yogurt varsa sorun yok protein denince aklıma yogurt gelmemişti . çok severim. Kahvaltıda ne yedin ben budun zeytin soğan yedim bir de ceviz. Olmamış mi kahvaltim??canım şimdilik harika gidiyor dün saf protein yaptım salatada kullanmadım 3 günümü sebze ve karbonhidratsiz geciricem dukan atağı gibi olsun vücut sasirsin diye canım dukan da tonbaligi vardı burda sirf konserve sağlık acisindan islenmistir falan diye vermiyorlar bence kilo vermeye yardci ürün.Dün aksam tavuk,yogurt,ustunede sutlu kahve ile tam protein yaptm aksam migdem kazindi sadece yoğurt yedim yarım saat bisiklet 1 saatten civarı yani tam 3.5 km yürüyüş yaptım ve en az 2.5 lt su içtim bakalım eğer basara bilirsem bugun ve yarın devam
Fatoş tartıldın mı canım göremedimcanım bence süper ben aynı kiloyu 20 günde verdim yinede pes etmedim canım keşke ilk hafta verebilseydim ama ilk hafta bukadar kilo vereni burda hiç gormedim yani ben yokken veren olduysa bilmiyorum
canım bozma morelini toparlarsin hatta yarına bile sonuç değişe bilir vücut su tutmuştur cnm bugün bol su iç.bak bende hafata içi 300gr fazla çıkıyordum ama proteini suyu arttirinca dün bir baktım tekrar 300gr geri gitmiş ustune dun gene protein bol su yürüyüş bugün bir 300gr daha gitmiş bakalım yarın sabaha ne olacakEki Görüntüle 1976130 Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız
Ben ıyı degılım maalesef
Ins cnm.T Tandem felix canım müthişsin
Nerdeyse 2 kilo.bence süper.bu iki kilolar birikirse ne olur biliyosun dimi :)
Aynen devammmm
Offff şu dış etkenlerKizlar bahçeye gidecektik pide yaptırmayı düşünüyorlar ama yemeyeceğim. Onlar onu yerken bende yogurt filan yiyeyim bari
tatlım ben pazartesileri sonuç yaziyorum ama her gün tartima bakiyorum tatlım dün 69.9a geri döndüm bugün 69.6 yı gördüm v yarın biraz daha gitmiş olur yine saf protein bol su sonuçlarıFatoş tartıldın mı canım göremedim
Başarıcaksın tabi.yedik yedik mutsuz olduk.düz karın,yuvarlak kalçalar,sütun gibi bacaklar,incecik kollarIns cnm.
Motivasyonumu artirdiniz kizlar valla cok sagolun.sizler olmasaniz basaramazdim
Ayyy ne kadar sevindim anlatamamtatlım ben pazartesileri sonuç yaziyorum ama her gün tartima bakiyorum tatlım dün 69.9a geri döndüm bugün 69.6 yı gördüm v yarın biraz daha gitmiş olur yine saf protein bol su sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?