- 19 Mart 2017
- 348
- 1.216
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydinnnn
Kizlar bugun kahvaltida 2 yumurtali omlet, domates salatalik yedim
Bakalim yarin tarti günü
Heyecanla bekliyorum
Günaydinnnn
Kizlar bugun kahvaltida 2 yumurtali omlet, domates salatalik yedim
Bakalim yarin tarti günü
Heyecanla bekliyorum
Günaydın kızlarGünaydın canım
Klasik karatay kahvaltısı yaptim bende
hosgeldin canım ama karatayda bir lokma ekmek bile yok ve bulgur hafta da bir kez o bile yavaşlatıyor sen ikisini birden bugün yemissin bilgin olsunMerhaba arkadaşlar bugüne yediklerimi yazmakla başlayabilirim. Malum haftasonu esim ve oğlum evde o yüzden bu saate ancak gelebildim.
Sabah
2 yumurta yağda
2 zeytin
İki lokma ekmek
Öğle
4 tane etsiz çiğ köfte
Bol marul
Domates
Salatalik
2 bardak ayran
Simdilik bunlar var. Akşamı daha plânlamadım. Arkadaşlar dun yazmıştım ama bugün tekrar yazma ihtiyacı hissediyorum. Buraya geliş amacım iki haftadır çok dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum. Hem ac kalıyorum hem de zayıflamıyorum. Bu canımı çok sıkıyor. Daha önce 1 hafta buradakileri takip ederek besledim o hafta 1.2 kg verdim ve yine tekrar buradayım. İnşallah yine faydasını görürüm.
ekmek yerine 8-10 zeytin ve bir caybardagi kadar ceviz yiyebilirsin.öğün aralarininda en az 5-6 saati bulmasına dikkat etMerhaba arkadaşlar bugüne yediklerimi yazmakla başlayabilirim. Malum haftasonu esim ve oğlum evde o yüzden bu saate ancak gelebildim.
Sabah
2 yumurta yağda
2 zeytin
İki lokma ekmek
Öğle
4 tane etsiz çiğ köfte
Bol marul
Domates
Salatalik
2 bardak ayran
Simdilik bunlar var. Akşamı daha plânlamadım. Arkadaşlar dun yazmıştım ama bugün tekrar yazma ihtiyacı hissediyorum. Buraya geliş amacım iki haftadır çok dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum. Hem ac kalıyorum hem de zayıflamıyorum. Bu canımı çok sıkıyor. Daha önce 1 hafta buradakileri takip ederek besledim o hafta 1.2 kg verdim ve yine tekrar buradayım. İnşallah yine faydasını görürüm.
hosgeldin canım ama karatayda bir lokma ekmek bile yok ve bulgur hafta da bir kez o bile yavaşlatıyor sen ikisini birden bugün yemissin bilgin olsun
Tamam Canım bilmiyordum tesekkur ederim. Ekmeği tamamen çıkarıyorum o zaman. Kahvaltımı 9 gibi yapmıştım. Öğle yemeğini ise 3 e yakin yedim. Önerilerin için çok sağol.ekmek yerine 8-10 zeytin ve bir caybardagi kadar ceviz yiyebilirsin.öğün aralarininda en az 5-6 saati bulmasına dikkat et
ne demek canım birbirimize destek için burdayızTamam Canım bilmiyordum tesekkur ederim. Ekmeği tamamen çıkarıyorum o zaman. Kahvaltımı 9 gibi yapmıştım. Öğle yemeğini ise 3 e yakin yedim. Önerilerin için çok sağol.
bende dün aldigim kararin arkasindayim canım bugün saf protein yaptım 3 gün dukan atak yapcam bende ama sabah zetin ve 2-3 cevizi yani yararlı yaglarimi alirim 0 karbonhidrat onlarda zatenYarın artı görmekten çok korkuyorum.2 gün üat üste kaçamak yapmıştım hafta içi
Perşembe cuma saf protein yedim dukan atak gibi.bugünde protein ağırlıklı sıvı beslendim.
Bol ayran kefir bitki çayı vs.
Yarın ki hedefime göre isteğim 70.1
Ama 69 lara da hayır demem :)
Yoğunum kızlar çok giremiyorum affedin
bide yazmayı unutmuşum bugünkü 3 ceviz hakkımı kahvemin yanında yedim ve 2 litre suyumuda içtim 1saatte yürüyüş yaptımakşam:2 parça ızgara tavuk,bir kase naneli yoğur
ustunede sütlü kahve yaptım içiyorum bugünde 2 öğün yapıp erken kapattım
bu arada herkes nerde bugün