Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tartı gününüz pazartesi ise bende sizinle birlikte baslayayim olur mu.
pazar ve pazartesi canım 2 gün tartiloyoruz hangisi sana uygunsa yada hangisi daha az çıktıysa onu listeye aliyoruz en geç pazartesi öğleden önce bildiriyoruz ki pazartesi öğlene doğru liste açıklanıyor

Bugün anneanne günüydü çocuklarımın deyimiyle :)) annemdeydim o yüzden pek giremedim. Çocuklar hafta içi çok sıkılmışlardı onlara degisiklik oluyor hava soguk cikilmiyor disari. Bugün pek saat tutamadım yemek konusunda. Annemi sadece haftasonu görebiliyorum.
Çocukların hastalığı idare eder kaşınıp duruyorlar. Bizde krem sürüyoruz napalim bu da böyle bir hastalikmis her gün ekleniyor yeni benekler ama bebeğim de yok şükür henüz. Hepinizi özledim valla. Az biraz kaçırdım yemek ama yazmayayim. Yarın tartida görüşürüz arkadaşlar.

Kızlar yoğurt kürü deneyen oldumu icinizde?
işe yariyor mu gercekten
Yoğurt zencefil zerdecal pul biber limon suyu diye okudum
Yada baska herhangi bir kür uygulayan varmi

kızlar çağla nın kalorisi çok yuksekmis nette biraz araştırdım diyette fazla yenmemeli diyor şeker ve kaloriye dikkat edenler için uygun diil diyor onun disinda faydaları çok ama zaten badem in olmamış hali olduğu için sanırım yiyecegimiz gün baska kuruyemiş yememek lazım

Ben 6.30 yiyorum en gec

pazarmis..ben de yeniyim ..kizlar oyle demisti
Tamam canım. Bende yarin tartılayım inşallah.
en geç 8 canım ama ben genelde 6da yiyorum burda çoğu kişi de 6 da yiyor

pazar ve pazartesi canım 2 gün tartiloyoruz hangisi sana uygunsa yada hangisi daha az çıktıysa onu listeye aliyoruz en geç pazartesi öğleden önce bildiriyoruz ki pazartesi öğlene doğru liste açıklanıyor
Pazara tartılırım.Takim yarışmasında da cuma günleri tartılıyoruz. Çok gün farkı olmamış olur.

Ben.karatay kitabını okuduğum da bundan 4 yıl önce seker icerdigini hatırlıyorum. Hatta kendi kayısı ayaklarımızın bile caglasini yememistim. Ama net hatirlayamadigim için kesin bilgi vermek istemedim.

Kızlar bugün ilk haftam bitti
86.6 ile başlamiştim.bugün tartildim 84.7
ilk hafta 1.900 vermisim
Az gibi geldi bana ilk hafta cok veriliyor diyetlerde.hem de 2 ögün yaptim dikkat ettim baya.sıkı tuttum.günde 1 saate kadar yürüdüm işe gidip gelirken
Moralim bozuldu
Siz ne düsünüyorsunuz ne yapmaliyim

Bravo canım, çok iyi vermişsin. Kilona göre verme hızın çok iyi. İlk hafta çok gidenlerin ödemleri varsa geçerli, su tutmadığın için şanslısın.. Moral bozmak yok..

Bence çok iyi bir sonuç. Darısı başıma inşallah bende boyle verdiğim günleri görürüm. Maşallah diyeyim.

Kızlar benim baskulun pili zayıf iyi sonuç vermiyor. Devamlı farklı yarin pil almaya calısıcam. Ben cuma günkü kilomu yazayım zaten iki gün oldu. Cuma 72 idim. Haftaya inşallah 1 kilodan fazla verebilirim. 72 de takildim 3 haftadır inemiyorum.

Bence de moralini bozma ne kadar güzel vermissin. Tebrik ederim şimdiden birinci sensin gibi.

evet canım nette de şekeri yüksek diyor
Nasıl gidiyor blonde ambition
Ben Anneme gidince biraz şimardım galiba. Ama bundan sonrası için şimarmayı yasakliyorum kendime. Beraber karar verdiğimiz gibi protein yogurt salata yiyeceğim hem de çok severim. Akşamları balik artı salata düşünüyorum. Keşke ton balığı yasak olmasaydı. Bana kolay olurdu. Ama diğer türlüde atarim balığı tavaya oluverir. Çocuklar olunca üşenmiyorum ama is bana gelince amaan diyorum.

Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız
Ben ıyı degılım maalesef
Gecen Günler'de bır kısır maceram olmuştu buluyorsunuz. Ondan baska kacsmagın olmadı fakat 65 kg geldım tartıda 800 gr almışım. Cok üzüldüm gerçekten 63 beklerken hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…