- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Tarif için teşekkürler canım.En kısa zamanda deneyeceğim inşallah.süper olmuş bence, akşamı da sebzeyle kapatabilsen keşke, ben lahana ve yoğurt yemeyi planlıyorum... sana bir tarif veriyim beğenirsen yaparsın
lahanayı ince kıy, soğanı ince kıy bir çay bardağı bulgur yıka hazırla, hepsini tencereye koy, zencefil, tuz, karanfil ve bir çubuk tarçın ya da bir çay kaşığı tarçın dök, üzerine kaynar su koy bir bardak.... düdüklüde 5, normal tencerede 15 dk'da hazır ... müthiş bir lezzet
Çok güzel bir öğün olmuş canım.Bayılırım yayla çorbasına.merhaba kızlarrr öğle yemeğinde yayla çorbası tavuk pirzola ve kısır vardı bugün hepsinden azar azar yedim. öğünlerim arası 5 saat vardı.
Allah kabul etsin canım.Günler uzadı sahursuz oruç zor olur artık.Bugün niyetliyim.üç ayların ilk günü olduğundan
akşamda sahur yapmamıştım ve karnım çok acıktı. İftara kendime güzel bir karatay ziyafeti çekeceğim.
Bu ay pco nedeniyle adet olmadım o yüzden karnım şişti ve bugün kilom 71
9 gösteriyordu. Keşke her gün tartılmayi bırakabilsem. İşte böyle bir gün
Pirinç yasaklar arasında hemen şekeri yükseltip aciktirdigi için.Çok güzel bir öğün olmuş canım.Bayılırım yayla çorbasına.
Kızlar çorbada ve sarmada pirinç serbest miydi?
Gece sık uyanıyordu değil miEvet canım emziriyorum.İki öğün yapıyorum.Sabah 10-10:30 arası akşam 17:30-18 arası yiyorum.Aralarda hiç bir şey yemiyorum sadece çay kahve içiyorum..Gece yatmadan kefir içiyorum birtek.Bebeğim 19 ayını dün doldurdu.Bugün yarın keseceğim memeden.Cesaret edemiyorum.
Ellerine sağlık canım,afiyet olsun.Kalabalıkta kahvaltı keyfi de bir başka oluyor.Günaydin...
Sabah kizimin arkadasi kahvaltida bizdeydi
Gozlemeler pağacalar kizartmalar neler neler
Hayır yemiyorum demek hiç bu kadar güzel olmamıştı
Kahvaltım
Yesil soganli omlet
Peynir
Kayisi
Fistik
Badem
Roka
Bu sabah mutluyum regl de oldum ohhhhh
Ohhhhhh missss,afiyet olsun.Kahve arkadaşı da var mı?Simdi ögle arasi..
gelsin sade türk kahvesi hemde double
Afiyet olsun canım,tabıle salatasına bakıyorum hemen intarnetten.Hello ladies
Muhteşem bir hava var İstanbul'da, öğle arası 30 dk yürüyüş üzerine tabule salatası ve 2 tane köfte yiyerek öğle olayını bitirmiş bulunuyorum... 2 öğünüm arası tam 6 saatti, leeeepppptiiiiiinnnnnn
maşallah cnm. Cok guzel vermişsın. Hıç durmadan devam gıtsın kıloların umarım :))
Afıyet leptın olsun cnm. Harıkasın gercekten
allah kabul etsın
Yok cnm.işyerinde herkes yemek yiyorOhhhhhh missss,afiyet olsun.Kahve arkadaşı da var mı?
Çok iyisin canım,örneksin.İnşallah hafta sonu benimde eksilerim bol olur.Günaydın kızlar bugün 4.haftamı doldurdum.29.günüm.1 martta 73200 ile başladığım diyetimde bugün 66800 üm.Kendi haftamda 1 kilo toplamda 6400gr verdim.Hepinize tartıda bol eksili günler dilerim.
Benim bebeğimde 10 aylık.Hairan doğumlu.Sık uyanıyor mu geceleriBence aksami 6 da yapmak lazım
Maşallah çok guzel canim. emziriyordun değil mi? Bir de iki ögün yapiyordun? Bana saatlerini yazar misin? Spor yaptın mi gerçi emzirmekte güzel bir spor . kaç aylik bebeginAllah bağışlasın. benim ki 10 aylik.
Ben yağı yeterince almıyorum sanırım,bir eksiklik var diyetimde ama.Acaba porsiyonları mı çok tutuyorum.Ama başka türlü doymuyorum.Domates. Corbasinda un kavrulur ve karatayda yemeklerde soğan bile rengi değişmeden yapılır. Un kavrulunca kanserojen olur. Ve çok cabuk aciktirir. Yanında bol salata zeytinyağı ile yersen seni tok tutacaktır.yag alımı olmazsa yağ yakimi da olmaz diyor canan karatay. Salatalarimizin içine peynir zeytin ve kuruyemiş atabiliriz.
Ben de tebrik ediyorum hem de çok.ben genelde geç kalkıyorum kahvaltimida kaltindan daha da sonra geç yapıyorum normalde kahvaltim 11 hatta 12'leri buluyor aksmada 6-7 civarı yiyorum 2 öğün böyle yapıyorumsabah7-8 aksam6 yiyenlere maşallah arada 10 saat falan var sizi gerçekten tebrik ederim
Evet doğru,sanki aklımda çorba ve sarmada serbest diye kalmış.Teşeküğr ederim canım.Pirinç yasaklar arasında hemen şekeri yükseltip aciktirdigi için.
Olsun ne güzel insan kendini iyi hissediyor ,Başkaları yerken ben yemeyeceğim diyip yememek çok güzel bir duygu gerçekten.Yok cnm.işyerinde herkes yemek yiyor
Benim gibi koca bir tava kavrulmuş fıstık yiyeydin de oklava geleydi.E
Evde ciğ kalmamis kavrulmus yemek istemedim.o yüzden kuruyemis yok
Afiyet olsun canım.Ananas çabuk acıktırıyor muGünaydın hanımlar
Dün yazlık kışlıkları ayırmaya başladım, dolayısıyla saati unutmuşum saat 21:002da yedim...
Bir kase yoğurt
Bir tabak lahana yemeği
Geç yediğim için az yedim
Bu sabah kahvaltım
Bir avuç badem
Bir porsiyon lor peynir
5-6 zeytin
1 dilim de ananas
şimdi de yeşil çayımı içiyorum...
Bilmeyenler için söyliyim de kolesterol sorunum olduğu için yumurtaya ara verdim...
Sevgiler ve bol erimeler
Sağol canım,Hepimize kolaylıklar erimedeTeşekkür ederim paylastigin için. Ben yeni kahvalti yaptim.
İki yumurta
5 zeytin
İki kibrit kutusu peynir
Bol şekersiz çay
İnşallah bende iki ogün yapacağım bugün. Saat 2 veya 3 gibi sütlü türk kahvesi içmeyi planlıyorum. Aksami da 6 da yaparım. Bir aksilik olmazsa. Bütün diyet arkadaşlarıma kolaylik diliyorum.
Afiyet olsun çok canım çekti,haftasonu bende lahmacun partisi vericem inşallah.Bugün öğle yemeğinde etli ekmek ayran vardı.Diyete başlamadan önce arkadaşları etliekmek yemeğe davet etmiştim.İptal etmem olmazdı.Ayda bir yenen lahmacun hakkımı kullandım.1 ETLİEKMEK OLARAK GEÇİYOR ONLAR 1,5 YEDİ.Olsa daha yerdim.
Bu arada yürüyüş de yapamadım bugün.
Bakalım akşama ne yerim.
Afiyet olsun canım.Ananas çabuk acıktırıyor muonthebeach
Kızlar bu arada dün akşam badem çağlası açılışını yaptım.Freyza__ sen aldın mı?Altın fiyatının baya aşağısına düşmüş onthebeach 15 tl kilo fiyatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?