Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tarif için teşekkürler canım.En kısa zamanda deneyeceğim inşallah.

Allah kabul etsin canım.Günler uzadı sahursuz oruç zor olur artık.

Gece sık uyanıyordu değil mi Freyza__ ?Bu seferde biberonda süt mü hazırlaman gerekecek,uyanmaları azalır mı acaba?Büyük oğlumda değişiklik olmamıştı.Süt ısıtmak için kalkar olmuştum.
memeden keserken tuvalete alışırken bebekten önce annenin kendini hazır hissetmesi gerektiğini düşünmüşümdür hep.Hem kararlı hem sabırlı olmak için.İnşallah en uygun zaman olur senin için de bebeğin içinde.
Benim sütüm azaldı bu ara,bugüb badem ıslatacağım akşamdan.Sabah da kabuklarını soyup yiyeceğim.Bir de tavuk sütümü arttırıyoır gibi hissetmiştim.Belki bugün tavuk yaparım.

Ellerine sağlık canım,afiyet olsun.Kalabalıkta kahvaltı keyfi de bir başka oluyor.

Afiyet olsun canım,tabıle salatasına bakıyorum hemen intarnetten.

Günaydın kızlar bugün 4.haftamı doldurdum.29.günüm.1 martta 73200 ile başladığım diyetimde bugün 66800 üm.Kendi haftamda 1 kilo toplamda 6400gr verdim.Hepinize tartıda bol eksili günler dilerim.
Çok iyisin canım,örneksin.İnşallah hafta sonu benimde eksilerim bol olur.

Benim bebeğimde 10 aylık.Hairan doğumlu.Sık uyanıyor mu geceleri?

Ben yağı yeterince almıyorum sanırım,bir eksiklik var diyetimde ama.Acaba porsiyonları mı çok tutuyorum.Ama başka türlü doymuyorum.

Ben de tebrik ediyorum hem de çok.

Afiyet olsun canım.Ananas çabuk acıktırıyor mu onthebeach

Sağol canım,Hepimize kolaylıklar erimede Afieyt olsun bu arada.

Afiyet olsun çok canım çekti,haftasonu bende lahmacun partisi vericem inşallah.

Kızlar bu arada dün akşam badem çağlası açılışını yaptım. Freyza__ sen aldın mı?Altın fiyatının baya aşağısına düşmüş onthebeach 15 tl kilo fiyatı.

yemin ederim sen geldin aklıma migroste gördüm 17.5 liraydı... dedim dur daha çok yüksek fiyatı ama bugün bakarım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…