• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İradem bugün yok :KK42:
Sabah yarım simit
Bi kıymalı poça

Akşam yemeği
Yarım lahmacun
Bi dilim pasta :KK42:

Nefret ediyorum yaa herkes bu haftayı buldu.millet şuan eğleniyo,benim sinirden ağlayasım var :KK42:
Napcan sekerim kalk oyna bari hareket olur:KK71:
Bugune takma kadani yarin yeni bir gun kaldigin yerden devam :KK76:
Sana bu pismanlik bir sure yeter:KK45:

aayy bugün mutlu bitti hiç kacamaksiz bol yürüyüşle bugünü kapattım hatta balığın üstüne helva bile yemedim bizimkiler yedi ben sade çayımı içiyorum:KK39:
afıyet olsun cnm. Ne guzel yapmışsın:halay:

pegasus07 pegasus07 canım aynı sorun bende var sevdiğim şeyleri yapmıyorum yaparsam dayanamayıp kaçırıyorum yani gördünüz oyüzden bende öyle karar aldım sıkı kilo verene kadar diyette yasak yada kısıtlı olan şeyleri evde pisirmiycem
Öyle cnm gerçekten dayanamıyormuşum anladım. En azından 60 olana kadar cıs yok :(
Kisir o kadar kötü degil.en axindan bulgur ve yesillik var icinde
Oylemi dıyorsun cnm ya inşallah pazar günü Acısını cekmem:dua:

Kızlar ben bugün yoğum :ruh:
Kahvaltı misafirleri gitti,süpriz doğum günü partisi çıktı :işsiz:

Yoğum ben yoğummmmm :ruh:
Gecmişolsun cnm bendensin sende bu gün:dondurma:

İradem bugün yok :KK42:
Sabah yarım simit
Bi kıymalı poça

Akşam yemeği
Yarım lahmacun
Bi dilim pasta :KK42:

Nefret ediyorum yaa herkes bu haftayı buldu.millet şuan eğleniyo,benim sinirden ağlayasım var :KK42:
Üzülme cnm ya toparlarsın tartıya kadar:oops:
Bu günü unutup Kaldığımız yerden devam edıyoruz:eğlence:

Selam kızlar, ne hafta ama pazar gününden bu yana Karataya başlayınca inadına hergün ayrı birşey çıkıyor.. Misafirlikler, ikramlar hastalık derken zayıf irademe gün doğdu vallahi.. Kötü örneğim yazmıyorum yediklerimi, kimsenin aklını çelmeyeyim.. Tek yaptığım mümkün olduğunca leptin saatine dikkat etmekti. Neyse son birkaç gün toparlarsam tartı gününe yüzüm olsun..

Bir sıkıntı olmazsa iki ogün yapmayı planlıyorum. Diyeti bozan arkadaşlarım canlarını sıkmadan kaldıkları yerden devam etmelisiniz. beynimiz vücudumuza hükmediyor önce inanalım. Hepimiz öyle günler yaşadık. Allah kolaylik versin hepimize... Bol hareketli :spor:az karbonhidratlı :hamarat:günler diliyorum..:KK200::KK200:

Son düzenleme:
Haklısın canım.bugüne kadar hep bu yüzden kaybettim.aaa nasılsa diyetim bozuldu deyip bıraktım.
Ama bu sefer böyle olmayacak.kaldığım yerden tam gaz devam :KK55:

Dukanın atak günü gibi bugün protein günü yapıcam.
Ben inaniyorum beraber birbirimize destek olacağız yapacağız inşallah.

Hiçbir şey hazırlamayağım canım ilk birkaç gün yediğiyle ve içirmeye çalışacağım sütle uyutucam uyanırsa su vericem.Pışpışlıycam.İnşallah artar sütün canım.
İnşallah canım.Allahım sana da kolaylık versin memeyi bırakırken.İnşallah kolayca halledersin canımç:KK200:

Canım ben uyuyor muyum bilmiyorum sanırım 3 saatlik kesintisiz uyku bana yetiyor benimkilerin biri yatıyor biri kalkıyor. Diğerleri daha kreş yasinda. Eğer gece bebeği doyurucu yedirirsem çok.sık kalkmıyor. Birde gün boyu yediklerine de bağlı. Eğer gün içinde aç kalırsa doymuyor bebek gece saat başı kalkıyor.dişi çıkarken hiç sorma. Hiç yalansiz 20 dk ya bir uyandı. Böyle işte annelik fedakarlık. Dişleri çıktı rahatladik biraz.

Yag alımı konusuna gelince canan karatay yarim bardak soguk sıkı m zeytin yağı iciyormus. Bende salatalarima koyuyorum. Yağsız olmaz zaten kuru kayısı yemiyoruz bagirsaklarimiz çalışmaz o zaman.Birde su çok önemli 100 kilo olduğum için ben 3 litre içiyorum. Benim bu kiloyla daha çok su almaya ihtiyacim var. Su ile de yağ atıyor vücut.
Bu arada 55 dk ka yürüdüm
Akşam yemegim
Izgara tavuk
Az marul
Bir salatalık
Yatmadan yogurt yiyeceğim.
Limon ve kirmizi biber ile göbegimin erimesi niyetine insallahhh.
Bugün de şükür kolay geçti. Tüm diyet arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. ❤❤❤
Canım ALLAH kolaylık versin,senin işin daha zor.Kaç çocuğun var lastrose6 lastrose6 .Dediğin şeyleri yaşıyorum aynen.Bir ara yarım saat 15 dk arayla uyandı ağlayarak.Bu ara biraz daha iyi şükür hamdolsun.Uykusuzluk beni baya sarsıyor her yönden.
Afiyet olsun menün çok güzel olmuş.Yoğurt kürünü duymuştum ben de ama hiç denemedim.Bende de koca bir mide var.:KK200:

kızlar ben çağla açılışını yaptım:KK73:bugün 8de kahvaltı etmeme rahmen öğlen yemek yemedim sadece 1 incir 1 ceviz ve biraz çağla badem yedim hala onla duruyorum:KK71:akşam yemegini yeni hazirliyorum ve menum harika uskumru,şalgam,salata:KK72::kk77:
Çok güzel bir gün olmuş afiyet olsun.Akşam menün harika.:KK200:

Merhaba kızlar, yedıklerımı yazayım utanmadan bıde :KK43:
Sabah klasık Karatay
2-3 gıbı kısır ayran ama öyle böyle bı kısır degıl yedıkce yedim :KK43: pazar günü tartıda cezasını cekerım bılıyorum.
2 lt su
Beyaz cay
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım,şifa olsun.Bu kısır olayına çok sinir oluyorum .Bayılırım kısıra marullu domatesli,neden yasak.Aslında yasak değil ama neden kilo alımımızı durduruyor ki.
pegasus07 pegasus07 3 de yemişsin akşam değil,çok etki edeceğini sanmıyorum tartıya,bence yürüyüşüde bu hafta ekledin bence tartıda eksiyi göreceksin.:KK200:

Back