- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
Aklını çeldiler senin iyi eğlen bari...telafi edersin bol su bol hareket ...Kızlar ben bugün yoğum
Kahvaltı misafirleri gitti,süpriz doğum günü partisi çıktı
Yoğum ben yoğummmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklını çeldiler senin iyi eğlen bari...telafi edersin bol su bol hareket ...Kızlar ben bugün yoğum
Yoğum ben yoğummmmm![]()
Yarin sadece protein yiyerek telafi edebilirsin cnm.üzülmeNapim kızlar yaa
Yarın nasıl telafi edeyim.
100 km yürüsem mi napsam offfg
Napcan sekerim kalk oyna bari hareket olurİradem bugün yok
Sabah yarım simit
Bi kıymalı poça
Akşam yemeği
Yarım lahmacun
Bi dilim pasta
Nefret ediyorum yaa herkes bu haftayı buldu.millet şuan eğleniyo,benim sinirden ağlayasım var![]()
afıyet olsun cnm. Ne guzel yapmışsınaayy bugün mutlu bitti hiç kacamaksiz bol yürüyüşle bugünü kapattım hatta balığın üstüne helva bile yemedim bizimkiler yedi ben sade çayımı içiyorum![]()
Öyle cnm gerçekten dayanamıyormuşum anladım. En azından 60 olana kadar cıs yokpegasus07 canım aynı sorun bende var sevdiğim şeyleri yapmıyorum yaparsam dayanamayıp kaçırıyorum yani gördünüz oyüzden bende öyle karar aldım sıkı kilo verene kadar diyette yasak yada kısıtlı olan şeyleri evde pisirmiycem
Oylemi dıyorsun cnm ya inşallah pazar günü Acısını cekmemKisir o kadar kötü degil.en axindan bulgur ve yesillik var icinde
Gecmişolsun cnm bendensin sende bu günKızlar ben bugün yoğum
Yoğum ben yoğummmmm![]()
Üzülme cnm ya toparlarsın tartıya kadarİradem bugün yok
Sabah yarım simit
Bi kıymalı poça
Akşam yemeği
Yarım lahmacun
Bi dilim pasta
Nefret ediyorum yaa herkes bu haftayı buldu.millet şuan eğleniyo,benim sinirden ağlayasım var![]()
Afiyet olsun canım.Gunaydinnnn
Kahvalti yapiyorum kizlar
2 yumurta
Peynir
Maydonoz
10 zeytin
Birazdan işe gidicem yürüyerek
Hepinize bol leptinli bir gün diliyorum![]()
Ben inaniyorum beraber birbirimize destek olacağız yapacağız inşallah.Haklısın canım.bugüne kadar hep bu yüzden kaybettim.aaa nasılsa diyetim bozuldu deyip bıraktım.
Ama bu sefer böyle olmayacak.kaldığım yerden tam gaz devam
Dukanın atak günü gibi bugün protein günü yapıcam.
İnşallah canım.Allahım sana da kolaylık versin memeyi bırakırken.İnşallah kolayca halledersin canımçHiçbir şey hazırlamayağım canım ilk birkaç gün yediğiyle ve içirmeye çalışacağım sütle uyutucam uyanırsa su vericem.Pışpışlıycam.İnşallah artar sütün canım.
Canım ALLAH kolaylık versin,senin işin daha zor.Kaç çocuğun varCanım ben uyuyor muyum bilmiyorum sanırım 3 saatlik kesintisiz uyku bana yetiyor benimkilerin biri yatıyor biri kalkıyor. Diğerleri daha kreş yasinda. Eğer gece bebeği doyurucu yedirirsem çok.sık kalkmıyor. Birde gün boyu yediklerine de bağlı. Eğer gün içinde aç kalırsa doymuyor bebek gece saat başı kalkıyor.dişi çıkarken hiç sorma. Hiç yalansiz 20 dk ya bir uyandı. Böyle işte annelik fedakarlık. Dişleri çıktı rahatladik biraz.
Yag alımı konusuna gelince canan karatay yarim bardak soguk sıkı m zeytin yağı iciyormus. Bende salatalarima koyuyorum. Yağsız olmaz zaten kuru kayısı yemiyoruz bagirsaklarimiz çalışmaz o zaman.Birde su çok önemli 100 kilo olduğum için ben 3 litre içiyorum. Benim bu kiloyla daha çok su almaya ihtiyacim var. Su ile de yağ atıyor vücut.
Bu arada 55 dk ka yürüdüm
Akşam yemegim
Izgara tavuk
Az marul
Bir salatalık
Yatmadan yogurt yiyeceğim.
Limon ve kirmizi biber ile göbegimin erimesi niyetine insallahhh.
Bugün de şükür kolay geçti. Tüm diyet arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. ❤❤❤
Çağlaya izin varmış arkadaşlar bakmıştı.Öğünde doyana kadar yiyebiliyormuşuz.Caglaya izin var miki?? Ben kendi caglalarimizi bile düşünüyorum yesem mi diye?
Çok güzel bir gün olmuş afiyet olsun.Akşam menün harika.kızlar ben çağla açılışını yaptımbugün 8de kahvaltı etmeme rahmen öğlen yemek yemedim sadece 1 incir 1 ceviz ve biraz çağla badem yedim hala onla duruyorum
akşam yemegini yeni hazirliyorum ve menum harika uskumru,şalgam,salata
![]()
Afiyet olsun,hafta sonu şok olacaksın tartıdaki rakamı görünce.Merhaba kizlar
Bu aksamki menum somon izgara+ salata
4. Günüm bitiyorve ben tartilmamak icin kendimi zor tutuyorum
Afiyet olsun canım,şifa olsun.Bu kısır olayına çok sinir oluyorum .Bayılırım kısıra marullu domatesli,neden yasak.Aslında yasak değil ama neden kilo alımımızı durduruyor ki.Merhaba kızlar, yedıklerımı yazayım utanmadan bıde
Sabah klasık Karatay
2-3 gıbı kısır ayran ama öyle böyle bı kısır degıl yedıkce yedimpazar günü tartıda cezasını cekerım bılıyorum.
2 lt su
Beyaz cay
1 saat yürüyüş