• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

süper olmuş bence, akşamı da sebzeyle kapatabilsen keşke, ben lahana ve yoğurt yemeyi planlıyorum... sana bir tarif veriyim beğenirsen yaparsın :KK200:

lahanayı ince kıy, soğanı ince kıy bir çay bardağı bulgur yıka hazırla, hepsini tencereye koy, zencefil, tuz, karanfil ve bir çubuk tarçın ya da bir çay kaşığı tarçın dök, üzerine kaynar su koy bir bardak.... düdüklüde 5, normal tencerede 15 dk'da hazır ... müthiş bir lezzet :dondurma:
Tarif için teşekkürler canım.En kısa zamanda deneyeceğim inşallah.:KK200:

Bugün niyetliyim.üç ayların ilk günü olduğundan
akşamda sahur yapmamıştım ve karnım çok acıktı. İftara kendime güzel bir karatay ziyafeti çekeceğim.
Bu ay pco nedeniyle adet olmadım o yüzden karnım şişti ve bugün kilom 71
9 gösteriyordu. Keşke her gün tartılmayi bırakabilsem. İşte böyle bir gün
Allah kabul etsin canım.Günler uzadı sahursuz oruç zor olur artık.:KK200:

Evet canım emziriyorum.İki öğün yapıyorum.Sabah 10-10:30 arası akşam 17:30-18 arası yiyorum.Aralarda hiç bir şey yemiyorum sadece çay kahve içiyorum..Gece yatmadan kefir içiyorum birtek.Bebeğim 19 ayını dün doldurdu.Bugün yarın keseceğim memeden.Cesaret edemiyorum.
Gece sık uyanıyordu değil mi Freyza__ Freyza__ ?Bu seferde biberonda süt mü hazırlaman gerekecek,uyanmaları azalır mı acaba?Büyük oğlumda değişiklik olmamıştı.Süt ısıtmak için kalkar olmuştum.
memeden keserken tuvalete alışırken bebekten önce annenin kendini hazır hissetmesi gerektiğini düşünmüşümdür hep.Hem kararlı hem sabırlı olmak için.İnşallah en uygun zaman olur senin için de bebeğin içinde.
Benim sütüm azaldı bu ara,bugüb badem ıslatacağım akşamdan.Sabah da kabuklarını soyup yiyeceğim.Bir de tavuk sütümü arttırıyoır gibi hissetmiştim.Belki bugün tavuk yaparım.:KK200:

Günaydin...
Sabah kizimin arkadasi kahvaltida bizdeydi
Gozlemeler pağacalar kizartmalar neler neler:hamarat:
Hayır yemiyorum demek hiç bu kadar güzel olmamıştı:KK49:
Kahvaltım
Yesil soganli omlet
Peynir
Kayisi
Fistik
Badem
Roka

Bu sabah mutluyum regl de oldum ohhhhh:KK76::KK76::KK76:
Ellerine sağlık canım,afiyet olsun.Kalabalıkta kahvaltı keyfi de bir başka oluyor.:KK200:

Hello ladies :KK200::nazar:

Muhteşem bir hava var İstanbul'da, öğle arası 30 dk yürüyüş üzerine tabule salatası ve 2 tane köfte yiyerek öğle olayını bitirmiş bulunuyorum... 2 öğünüm arası tam 6 saatti, leeeepppptiiiiiinnnnnn :KK45:
Afiyet olsun canım,tabıle salatasına bakıyorum hemen intarnetten.:KK200:

Günaydın kızlar bugün 4.haftamı doldurdum.29.günüm.1 martta 73200 ile başladığım diyetimde bugün 66800 üm.Kendi haftamda 1 kilo toplamda 6400gr verdim.Hepinize tartıda bol eksili günler dilerim.
Çok iyisin canım,örneksin.İnşallah hafta sonu benimde eksilerim bol olur.:KK200:

Bence aksami 6 da yapmak lazım

Maşallah çok guzel canim. emziriyordun değil mi? Bir de iki ögün yapiyordun? Bana saatlerini yazar misin? Spor yaptın mi gerçi emzirmekte güzel bir spor . kaç aylik bebegin:KK46: Allah bağışlasın. benim ki 10 aylik. :anne:
Benim bebeğimde 10 aylık.Hairan doğumlu.Sık uyanıyor mu geceleri:KK200::nazar:?

Domates. Corbasinda un kavrulur ve karatayda yemeklerde soğan bile rengi değişmeden yapılır. Un kavrulunca kanserojen olur. Ve çok cabuk aciktirir. Yanında bol salata zeytinyağı ile yersen seni tok tutacaktır.yag alımı olmazsa yağ yakimi da olmaz diyor canan karatay. Salatalarimizin içine peynir zeytin ve kuruyemiş atabiliriz.
Ben yağı yeterince almıyorum sanırım,bir eksiklik var diyetimde ama.Acaba porsiyonları mı çok tutuyorum.Ama başka türlü doymuyorum.:KK200:

ben genelde geç kalkıyorum kahvaltimida kaltindan daha da sonra geç yapıyorum normalde kahvaltim 11 hatta 12'leri buluyor aksmada 6-7 civarı yiyorum 2 öğün böyle yapıyorum :bicak: sabah7-8 aksam6 yiyenlere maşallah:nazar: arada 10 saat falan var sizi gerçekten tebrik ederim
Ben de tebrik ediyorum hem de çok.:KK200:

Günaydın hanımlar :KK200:

Dün yazlık kışlıkları ayırmaya başladım, dolayısıyla saati unutmuşum saat 21:002da yedim...

Bir kase yoğurt
Bir tabak lahana yemeği

Geç yediğim için az yedim

Bu sabah kahvaltım

Bir avuç badem
Bir porsiyon lor peynir
5-6 zeytin
1 dilim de ananas

şimdi de yeşil çayımı içiyorum...

Bilmeyenler için söyliyim de kolesterol sorunum olduğu için yumurtaya ara verdim...

Sevgiler ve bol erimeler :nazar::KK200:
Afiyet olsun canım.Ananas çabuk acıktırıyor mu onthebeach onthebeach

Teşekkür ederim paylastigin için. Ben yeni kahvalti yaptim.
İki yumurta
5 zeytin
İki kibrit kutusu peynir
Bol şekersiz çay

İnşallah bende iki ogün yapacağım bugün. Saat 2 veya 3 gibi sütlü türk kahvesi içmeyi planlıyorum. Aksami da 6 da yaparım. Bir aksilik olmazsa. Bütün diyet arkadaşlarıma kolaylik diliyorum.
Sağol canım,Hepimize kolaylıklar erimede:KK200: Afieyt olsun bu arada.

Bugün öğle yemeğinde etli ekmek ayran vardı.Diyete başlamadan önce arkadaşları etliekmek yemeğe davet etmiştim.İptal etmem olmazdı.Ayda bir yenen lahmacun hakkımı kullandım.1 ETLİEKMEK OLARAK GEÇİYOR ONLAR 1,5 YEDİ.Olsa daha yerdim.
Bu arada yürüyüş de yapamadım bugün.
Bakalım akşama ne yerim.
Afiyet olsun çok canım çekti,haftasonu bende lahmacun partisi vericem inşallah.

Kızlar bu arada dün akşam badem çağlası açılışını yaptım. Freyza__ Freyza__ sen aldın mı?Altın fiyatının baya aşağısına düşmüş onthebeach onthebeach 15 tl kilo fiyatı.:KK200::KK15:

yemin ederim sen geldin aklıma migroste gördüm 17.5 liraydı... dedim dur daha çok yüksek fiyatı ama bugün bakarım ben de :KK51:

Back