• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok teşekkürler canım. bugün bir alışverişe gideym o halde :) aşırı bi yorgunluk hissi var dünden beri önceden sürekli bişeyler atıştırırdım belki de vücut alışmaya çalışıyor şuan
Domates. Corbasinda un kavrulur ve karatayda yemeklerde soğan bile rengi değişmeden yapılır. Un kavrulunca kanserojen olur. Ve çok cabuk aciktirir. Yanında bol salata zeytinyağı ile yersen seni tok tutacaktır.yag alımı olmazsa yağ yakimi da olmaz diyor canan karatay. Salatalarimizin içine peynir zeytin ve kuruyemiş atabiliriz.

Günaydın hanımlar :KK200:

Dün yazlık kışlıkları ayırmaya başladım, dolayısıyla saati unutmuşum saat 21:002da yedim...

Bir kase yoğurt
Bir tabak lahana yemeği

Geç yediğim için az yedim

Bu sabah kahvaltım

Bir avuç badem
Bir porsiyon lor peynir
5-6 zeytin
1 dilim de ananas

şimdi de yeşil çayımı içiyorum...

Bilmeyenler için söyliyim de kolesterol sorunum olduğu için yumurtaya ara verdim...

Sevgiler ve bol erimeler :nazar::KK200:

Ben işten dolayi sabah 7.30 da kahvalti , 18.30 da aksam yemegi yiyorum
Teşekkür ederim paylastigin için. Ben yeni kahvalti yaptim.
İki yumurta
5 zeytin
İki kibrit kutusu peynir
Bol şekersiz çay

İnşallah bende iki ogün yapacağım bugün. Saat 2 veya 3 gibi sütlü türk kahvesi içmeyi planlıyorum. Aksami da 6 da yaparım. Bir aksilik olmazsa. Bütün diyet arkadaşlarıma kolaylik diliyorum.

Dün yazlık kışlıkları ayırmaya başladım, dolayısıyla saati unutmuşum saat 21:002da yedim...

Bir kase yoğurt
Bir tabak lahana yemeği

Bu sabah kahvaltım

Bir avuç badem
Bir porsiyon lor peynir
5-6 zeytin
1 dilim de ananas

Bilmeyenler için söyliyim de kolesterol sorunum olduğu için yumurtaya ara verdim...

Geçmiş olsun,Afiyet olsun.

ben genelde geç kalkıyorum kahvaltimida kaltindan daha da sonra geç yapıyorum normalde kahvaltim 11 hatta 12'leri buluyor aksmada 6-7 civarı yiyorum 2 öğün böyle yapıyorum :bicak: sabah7-8 aksam6 yiyenlere maşallah:nazar: arada 10 saat falan var sizi gerçekten tebrik ederim
Evet benim 10 saati buluyor ama mecburiyetten.calistigim icin işten 6 da cikiyorum.ama haftasonu kahvaltim 10 da aksam yemegim 5 gibi

ben genelde geç kalkıyorum kahvaltimida kaltindan daha da sonra geç yapıyorum normalde kahvaltim 11 hatta 12'leri buluyor aksmada 6-7 civarı yiyorum 2 öğün böyle yapıyorum :bicak: sabah7-8 aksam6 yiyenlere maşallah:nazar: arada 10 saat falan var sizi gerçekten tebrik ederim
Canan karatay diyor ki insan vücudu 12 saatlik açlığa dayanikli yaratilmistir. Beni zorlar gibi geliyor haklısın bir denemek lazım.yapan arkadaşımız çok sabırlı olmali

İki yumurta
5 zeytin
İki kibrit kutusu peynir
Bol şekersiz çay

İnşallah bende iki ogün yapacağım bugün. Saat 2 veya 3 gibi sütlü türk kahvesi içmeyi planlıyorum. Aksami da 6 da yaparım. Bir aksilik olmazsa. Bütün diyet arkadaşlarıma kolaylik diliyorum.
Arada tarcinli süt deneyebilirsin.tarcin kan sekerini dengeliyor ve acikmiyorsun.ben denedim

Kendim yaptım bide :confused:
Yememek için zırt pırt kalktım masadan :)
Bide yarın sabahı atlatsam.kahvaltı en dayanamadığım :KK43:
Söylemesi ayıp çokta güzel hazırlarım :cool:
yasak olmayanlardan ye cnm sende

Günaydin kizlarrr:KK25:
Kahvaltim
Peynirli yumurta 1 domates maydonoz 3 zeytin yeşil çay
Günaydın
Kuruyemiş yokmu

Günaydın canlarım:KK36:
bugün erken kalkma rekorum oldu:nazar:
hepimize musmutlu,bol enerjili,bol leptinli bir gün diliyorum:21:
Günaydın cnm

Günaydın canım bende ise zor yetiştim kahvalti 9 a kaldi . 9 da kahvalti yapınca iki ogün mu yapıyorsunuz arkadaşlar. Normalde ben. 06 30 da kahvalti yapıyordum. Bilemedim ne yapacağımı.
2 öğün yapabılırsen cok ıyı olur :)
Saat kacta sabah. Akşam yapıyorsunuz iki ögün yiyen.arkadaslar yazabilir mi acaba
Sabah 8:30-9 gıbı yapıyorum aksam 5-6 gıbı aksam yıyorum. Aksam yemegı zamanı bıle ac olmadan , sırf yemek için yıyorum :)

günaydın kızlar dün akşam 2 kase domates çorbası ve bi kase yoğurt yedim.
bu sabah da 2 yumurta ve 5 tane yeşil zeytin yanında çay
ama bişey sormak istiyorum dün akşamdan beri bende inanılmaz bir halsizlik var kolumu bile kıpırdatamıyorum.
yanlış yaptığım birşey mi var sizce
Afıyet olsun cnm. Kuruyemiş ekle daha ıyı gelır
kahvalti: iki zeytin,az peynir domates,bir omlet,şekersiz çay:kahve:bunları bile zor yedim erken kalkınca iştah sıfır
Afıyet olsun cnm.

Bir kase yoğurt
Bir tabak lahana yemeği

Bu sabah kahvaltım

Bir avuç badem
Bir porsiyon lor peynir
5-6 zeytin
1 dilim de ananas

Afıyet olsun cnm. Bende ayırayım dıyorumda daha ısınmadı buralar

İki yumurta
5 zeytin
İki kibrit kutusu peynir
Bol şekersiz çay

Afıyet olsun cnm Çiğ kuruyemiş ekle daha tok tutar:)

E
yasak olmayanlardan ye cnm sende

Günaydın
Kuruyemiş yokmu

Günaydın cnm

2 öğün yapabılırsen cok ıyı olur :)
Sabah 8:30-9 gıbı yapıyorum aksam 5-6 gıbı aksam yıyorum. Aksam yemegı zamanı bıle ac olmadan , sırf yemek için yıyorum :)

Afıyet olsun cnm. Kuruyemiş ekle daha ıyı gelır
Afıyet olsun cnm.

Afıyet olsun cnm. Bende ayırayım dıyorumda daha ısınmadı buralar

Afıyet olsun cnm Çiğ kuruyemiş ekle daha tok tutar:)
Evde ciğ kalmamis kavrulmus yemek istemedim.o yüzden kuruyemis yok

Evet benim 10 saati buluyor ama mecburiyetten.calistigim icin işten 6 da cikiyorum.ama haftasonu kahvaltim 10 da aksam yemegim 5 gibi
akşam 6 da erkenden kapatınca sabaha aran çok oluyor eee sabahda zaten 10 saat ara oooyyy ooyyy senin leptinler tam fora tabi:KK53:yağlar cayır cayır yanıyor böyle :temizlik:aayyy darısı başıma:super:

Canan karatay diyor ki insan vücudu 12 saatlik açlığa dayanikli yaratilmistir. Beni zorlar gibi geliyor haklısın bir denemek lazım.yapan arkadaşımız çok sabırlı olmali
evet canim gunduz bana aynen öyle dayanilmaz gibi geliyor oysa gece çok geç yatan biri olmama rağmen bayadir akşam yemeğimi 6'da yiyorum ve öğlene doğru kahvalti yapiyorum yani ben genelde gece 17 saat falan aç kalmış oluyorum buda aynı şekilde faydalımı acaba?

evet canim gunduz bana aynen öyle dayanilmaz gibi geliyor oysa gece çok geç yatan biri olmama rağmen bayadir akşam yemeğimi 6'da yiyorum ve öğlene doğru kahvalti yapiyorum yani ben genelde gece 17 saat falan aç kalmış oluyorum buda aynı şekilde faydalımı acaba?
Bence aksami 6 da yapmak lazım
Günaydın kızlar bugün 4.haftamı doldurdum.29.günüm.1 martta 73200 ile başladığım diyetimde bugün 66800 üm.Kendi haftamda 1 kilo toplamda 6400gr verdim.Hepinize tartıda bol eksili günler dilerim.
Maşallah çok guzel canim. emziriyordun değil mi? Bir de iki ögün yapiyordun? Bana saatlerini yazar misin? Spor yaptın mi gerçi emzirmekte güzel bir spor . kaç aylik bebegin:KK46: Allah bağışlasın. benim ki 10 aylik. :anne:

Günaydın kızlar bugün 4.haftamı doldurdum.29.günüm.1 martta 73200 ile başladığım diyetimde bugün 66800 üm.Kendi haftamda 1 kilo toplamda 6400gr verdim.Hepinize tartıda bol eksili günler dilerim.
Harikasin canım ya :KK37:darısı başıma:110:

Back