Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gündür misafirlerle haşır neşirim. Bugün öğledensonra bir de anneme bayramlık bişeyler bakmaya gittik. O da karataycı biliyorsunuz. 16 kilo oldu onun da verdiği. Çok şık bir döpiyes aldı. Annem diye söylemiyorum, pek güzeldir kendisi:)
Ne güzel bu süreci kaçamaksız ve yürüyüşlerimi de yaparak atlattım diyordum ki, bugün eve gelince bir baktım, kadın sütlaç yapmış! Çok da güzel yapıyor... 1 kase yedim
Yarın da tartı günü... Neyse artık... Olan oldu. Yola devam!
annene Tebrikler canım keşke ben de annemi karartaycı yapabilsem ama kendi istemiyor
sütlaç için de afiyet olsun yarın telafi edersin
2 gündür misafirlerle haşır neşirim. Bugün öğledensonra bir de anneme bayramlık bişeyler bakmaya gittik. O da karataycı biliyorsunuz. 16 kilo oldu onun da verdiği. Çok şık bir döpiyes aldı. Annem diye söylemiyorum, pek güzeldir kendisi:)
Ne güzel bu süreci kaçamaksız ve yürüyüşlerimi de yaparak atlattım diyordum ki, bugün eve gelince bir baktım, kadın sütlaç yapmış! Çok da güzel yapıyor... 1 kase yedim
Sağol canım, annem adına.
Annemdeki azmin yarısı bende olsaydı nolurdu:))
Moral için de teşekkür ederim ficans. Yarın, öbür gün telafi edicez tabii de, tartıda durum ne olacak bilmem:)
meraba kızlar bende kitabı yeni aldım aranıza yeni katılıyorum.kitabı okuyorum gayette mantıklı ama biz o organik zeytin yağıydı tereyağydı yok özgür gezen özgür tavuklardı nerden bulcaz onlar?sizler evde olanlarlamı yapıyosunuz diyeti?
Aramıza hoşgeldin
Zeytinyağını marketten alıyorum ben soğuk sıkım sızma zeytinyağı
özgür tavuk bulamıyorum arada bir onu da marketten alıyorum çok sık tavuk da yapmıyorum zaten
Yumurtalar da köy yumurtası yiyemediğim için normal marketten alıyorum
tereyağı da s.ütaş ya da aoç nin alıyorum
Kızlar bugün benim doğumgünüm akşam menüm biraz cıslı olabilir
canım sağol ya valla kitabı okurken moralim bozuldu bunları nerden bulcam dye.zaten markası belli yicekler kullanıyrm ama saf organik bulmak çok zor.artık elde olanlarla idare etcez.zaten şekerli gıdaları ekmeği aburcuburu biile kesmek bi devrim olsagerek:)
Canım dün çok yoğundum , giremedim siteye.Doğumgünün kutlu olsun.Yeni yaşın sana şimdiye dek yaşadıklarından daha güzel günler getirsin inşallah...
Sabah yürüyüşümden sonra ebruyla birlikte pilatesimi de yaptım
pilates üzerine 1 kupa yeşil çay
Öğlen yemeğim çiğ köfte ve ayran
yemekten sonra tekrar bi 40 dakika daha yürüdüm ulaşım amaçlı
Kuaföre gittim 4 saat de orada oturdum, bu arada adaçayı içtim, saçlarıma da gölge yaptırdım
akşam yemeğim imambayıldı ve bulgur pilavı yoğurt
2-3 çay kaşığı n.utella yedim malum dönemdeyim
sen gelmişsin ben çıkmışım gıı..Sersuuum,
Nörüyon gııı???
Geçmişi mi okuyosun?
bende de o malum dönem krizi var..bakalım yarın noolcek..:26::26:saçlarını güle güle kullan tatlım..saçlarımdaki kızıllar gitsin ben de gölge yaptırıcam bekliyorum..
ben de bugün aşure yedim tatlım yaa..boşver napalımm..sonraya bakalımm..
sen gelmişsin ben çıkmışım gıı..
Canım sen tartı günü diye düşünüp stres olma rahat ol
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun o zaman
İyi geceler sersumum gidip yatayım bugün çok yoruldum bol leptinler olsun hepimize