Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.10.2012 tarihli kilo bildirimim..
Geçen hafta 56.2
Bu hafta 55.4
Yüzde: %1.423
Başlangıç kilom 64.5
Toplam verilen kilo 8.3
Oyam aldıklarını huzur ve mutlulukla giy canım iyi günlerde:112:
Dogum gunun kutlu olsunbişey değil canım, kesinlikle haklısın şekerli ve unlu gıdalardan uzak durabilmek başlıbaşına bir olay, diğer şeyler içinde imkanlarımız ölçüsünde ne varsa onu kullanıyoruz
Birdycim çok teşekkür ederim canım, âmin inşallah
hos geldin canim dogru yerdesinHerkeze iyi geceler... Eski bir kadınlar kulübü üyesi olarak daha önceki bilinçsiz yaptığım diyetler sonucu 11 kilo verdim, 8 kilo aldım, 5 kilo verdim 10 kilo aldım ve artık Canan Karatay'ın kitabını alarak okuyorum 1 haftadır kalıcı olarak kilo vermek daha doğrusu yağlarımdan kurtulmak istiyorum..Artık arnızda bende varım. Ne sıklıkta girebilirim bayram yoğunlundan bilmiyorum ama kilolarımdan arınmak istiyorum...
Benimde once on kol ve bacaklar inceldi ama ust kol egzersiz incelmediselam dostlarım
bugün sabah az menemen ve birkaç bademle kahvaltı ettim,yanında nane demleyip içtim
akşama da kızartma yaptım(patatesleri çocuklar yedi,ne zamandır yapmadıydım,görünce gözleri ışıladı),patlıcanları uzunlamasına dörde böldüm suda haşladım,mısırununa bulayıp az yağda kızarttım,onu da ben yedim,yanında cacıkla,pek diyete uygun olmadı farkındayım ama,en azından bugün ekmek yemedim ve 8 den önce yeme işini bitirdim,şimdi de yine nane kaynattım içerken size takılıyorum,bugünkü sporum 2 kez dağa çıkıp inmek oldu,kızı hem götürüp hem aldım,yorucu biraz ama bugün kolum aynada bakarken gözüme incelmiş gibi göründü,pehlivan gibiyim diye uyuz oluyordum,hemen ölçtüm ama balık hafızalı olduğumdan önceki ölçü yok tabi,bilmiyorum bana mı öyle geliyor,olurmuki kızlar,insan ilk evvel kollarından zayıflarmıki?
Günaydın canlar.
İlk bildirimi ben yapayım demiştim ama amiboid benden önce davranmış.
Başlangıç tarihi: 21 eylül 2012
Başlangıç kilo: 82,6 kg
Geçen hafta: 80,2 kg
Bu hafta:79,0 kg
Fark:1,2kg
sersum açılışı yapar ve kaçar..
kilo bildirimi
rumuz:sersum
baş.kg: 82 kg
geçen haftakg:79.9 kg
bu haftakg:79.6 kg
fark:300 gr
yüzde:%0.375
beden:42-44
çok değil emme iyidir..regl var sonuçta..
herkese iyi günler..listeci arkadaşa kolay gelsin..:
Geçen hafta: 79,0 kg
Bu hafta:78,3 kg
Fark:0,7kg
Toplam fark:4,3 kg
Fark %:0,88
kilo bildirimi
herkese iyi günler..listeci arkadaşa kolay gelsin..
aşarı
selam dostlarım
bugün sabah az menemen ve birkaç bademle kahvaltı ettim,yanında nane demleyip içtim
akşama da kızartma yaptım(patatesleri çocuklar yedi,ne zamandır yapmadıydım,görünce gözleri ışıladı),patlıcanları uzunlamasına dörde böldüm suda haşladım,mısırununa bulayıp az yağda kızarttım,onu da ben yedim,yanında cacıkla,pek diyete uygun olmadı farkındayım ama,en azından bugün ekmek yemedim ve 8 den önce yeme işini bitirdim,şimdi de yine nane kaynattım içerken size takılıyorum,bugünkü sporum 2 kez dağa çıkıp inmek oldu,kızı hem götürüp hem aldım,yorucu biraz ama bugün kolum aynada bakarken gözüme incelmiş gibi göründü,pehlivan gibiyim diye uyuz oluyordum,hemen ölçtüm ama balık hafızalı olduğumdan önceki ölçü yok tabi,bilmiyorum bana mı öyle geliyor,olurmuki kızlar,insan ilk evvel kollarından zayıflarmıki?
Herkeze iyi geceler... Eski bir kadınlar kulübü üyesi olarak daha önceki bilinçsiz yaptığım diyetler sonucu 11 kilo verdim, 8 kilo aldım, 5 kilo verdim 10 kilo aldım ve artık Canan Karatay'ın kitabını alarak okuyorum 1 haftadır kalıcı olarak kilo vermek daha doğrusu yağlarımdan kurtulmak istiyorum..Artık arnızda bende varım. Ne sıklıkta girebilirim bayram yoğunlundan bilmiyorum ama kilolarımdan arınmak istiyorum...
2 gündür misafirlerle haşır neşirim. Bugün öğledensonra bir de anneme bayramlık bişeyler bakmaya gittik. O da karataycı biliyorsunuz. 16 kilo oldu onun da verdiği. Çok şık bir döpiyes aldı. Annem diye söylemiyorum, pek güzeldir kendisi:)
Ne güzel bu süreci kaçamaksız ve yürüyüşlerimi de yaparak atlattım diyordum ki, bugün eve gelince bir baktım, kadın sütlaç yapmış! Çok da güzel yapıyor... 1 kase yedim
Yarın da tartı günü... Neyse artık... Olan oldu. Yola devam!
annene canım,ne güzel vermiş
sen de sütlacı takma kafana,arada bi olur öyle
kilo bildirimi
herkese iyi günler..listeci arkadaşa kolay gelsin..
Geçen hafta: 79,0 kg
Bu hafta:78,3 kg
Fark:0,7kg
Toplam fark:4,3 kg
Fark %:0,88