Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebnemciğim tatilden dönmüşsün ,hoş geldin canım
iyiniyetlim ,bende tüm pilates takımı var ,fakat yapmak için istek yok. yazılarını okuyunca gaza geliyorum
kızlar B-FİT spor merkezinden 1 günlük deneme paketi kazandım. hafta içi gideceğim. daha önce giden var mı? neler yapılıyor, faydası nasıl oluyor bu konuda yazarsanız sevinirim
Sabah 8:00-8:40 ebru ile plates
Sonra avm de biraz dolaştım. M.vi jeanse girdim 28 beden kot pantolon istedim.. Bayan bana size 28 beden olmaz dedi
Netten almamışım iyi kiiii 26-30 bedenimmm Allahım çok mutluyum szilerle paylaşayım dedim. Bir göbüş vardı o da kalmadı
:119::119::119::119:
beebeemm yaww çok sevindim senin adına..
ben de 38 beden giyebilecek miyim yaza acepp
Merhaba kızlar .. İyi akşamlar .. Nasılsınız ???
Kiz kardeşler , ben hiç ii degilim .. Hastayim .. Özel gunumdeydim .. Bide nezle grip gibi birşey olmuşum baş ağrısı , burun akıntısı , halsizlik .. Durum fena Hafta sonundan hiç bir zevk almadım maalesef .. Nete de girmedim .. Vitaminler , meyve çayları ile kendimi iiiyileştirmeye çalışıyorum ..
iyi geceler
sana da geçmiş olsun canım.. ben de aynı durumdayım..
kıslar bugün plates lastiği ve plates halkamı da aldım. Tam teşekkül hazırım platese
kızlar B-FİT spor merkezinden 1 günlük deneme paketi kazandım. hafta içi gideceğim. daha önce giden var mı? neler yapılıyor, faydası nasıl oluyor bu konuda yazarsanız sevinirim
Oyam lacey günaydın
Sersum kaneell daha iyisinizdir inş.
Sabah 8:00-8:40 ebru ile plates
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
taze fındık (tazesine bayılıyorum)
domates kırmızı ve yeşil biber salatalık
çay
2 hurma
4 omega 3
Ardından çorba yaptım etrafı topladım pazara ve kuaföre gittim. Sonra İle çaya gittik. Yemek beklerken kuru pasta varmış 4 kuru pasta yemek zorunda kaldım çay içtim.
Sonra avm de biraz dolaştım. M.vi jeanse girdim 28 beden kot pantolon istedim.. Bayan bana size 28 beden olmaz dedi
Netten almamışım iyi kiiii 26-30 bedenimmm Allahım çok mutluyum szilerle paylaşayım dedim. Bir göbüş vardı o da kalmadı
:119::119::119::119:
Neyse eve geldim yarım kase mercimek çorbası içtim.. 1 domates 3 yeşil biber bir kırmızı biber çeçil peyniri veee fındık yedim
Bugün sabah 7:00-8:00 arası eşimle yürüdük
Akşamüstü de platesimi yaparım
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
domates kırmızı ve yeşil biber
2 zeytin
fındık
çay
patates kızartması
beyaz ve tulum peyniri
4 omega 3
üzerine kahvemi de içtim
Mutfağımı topladım evimi süpürdüm
Oyam lacey günaydın
Sersum kaneell daha iyisinizdir inş.
Tabii ki giyeceksin. 1 Nisanda konuşalım bunu tekrar. Unutma bak.
Ben de 70 olup 40 beden giymek istiyorum.
İkinize de geçmiş olsun. Çabucak iyileşin inş.
Ben de onun bir benzerine gitmiştim. Gittiğin müddetçe işe yarıyor. Yalnız ben artık bu işe para harcamak istemediğime karar verdiğim için gitmiyorum.
Tüüüm yemediklerine değmedi mi 26 beden pantolon almak iyiniyetlim? Çoook alkışlıyorum seni(sarı kafaları kullanamadım nedense). Tebrik ederim.
Tabii ki giyeceksin. 1 Nisanda konuşalım bunu tekrar. Unutma bak.
Ben de 70 olup 40 beden giymek istiyorum.
İkinize de geçmiş olsun. Çabucak iyileşin inş.
Kaça aldın sorması ayıp. Ve nereden? Bazen a101den falan alıyorsun ya... Öyle bir yerden aldınsa, ben de burdan alabilirim o zaman. Oyüzden soruyorum.
Ben de onun bir benzerine gitmiştim. Gittiğin müddetçe işe yarıyor. Yalnız ben artık bu işe para harcamak istemediğime karar verdiğim için gitmiyorum.
sağol canım..sesim dışında iyiyim..karga gibin çıkıyorr
sağol tattımm. giyeriz di mi canım yaa..
tamam kaydettim 1 Nisan
sağol canım..sesim dışında iyiyim..karga gibin çıkıyorr
sağol tattımm. giyeriz di mi canım yaa..
tamam kaydettim 1 Nisan
Giyersin canımcım inş:112:
Sonuna kadar değdi canımmm Darısı sizlerin başına olsun
Spor salonuna giderken zaman geçiyor dönüş de zaman + bana göre para kaybı bence de haklısın Oyam. Evde plates aynı işi görüyor tabi yapılabilirse
Ben ebrunun kendi ürünlerinden aldım canım. 25 tl halka 27 tl filan da 3 çeşit(sertliği) plates lastiği. Ben bunlarla uzuuun süre plates yaparım inş.
Benim de aynnenn sesim karga gibi oluyor komik oluyo kendime gülüyorum o zaman ığğğ mümkün olduğunca da konuşmuyorum
ben de bu spor olayında katılıyorum canlarım..hem uzmanlar ömür boyu yapabileceğiniz sporu yapın yoksa bıraktığınız da kiloları fazlasıyla geri alırsınız diyorlar..