benimde kabızlık sorununm var nasıl çözdün canımcım evde kayısı konservesi var ama onu yemek istemiyorum başka fiki olan varmı2.günüm wc yeçıkamadım tartıda hemen farkediyor + çıkıyorum..
sabah: klasik karatay kahvaltımı yaptım.
normalde 2 öğün yapıyorum ama bugün öğlende yedim.
2.öğünüm: 2 kepçe ıspanak
yoğurt
nescafe
ceviz
3.öğünüm:
2kepçe çorba
3 parça tavuk
salata
Selam kizlar hepinize
Nasilsiniz
Bu aralar giremedim,dun aksam da annemlere geldim
Saat 5 den beri de uyuyamadim,cok karisik ruyalar gordum ve cok agladim ruyamda ,Allahim hayir olsun,ben de sizleri okuyum dedim
Aksam yemegim iyiydi ama sonu.......
Annecim serbetli hamur tatlisi yapmis,cok guzeldi,yedim,yemesem olmazdi,ama su an resmen agzimin ici zehir gibi,aksam kesinlikle yemiycem bir daha,
evet benimde aynı oluyor artık sabahları agzımın içi acıyor
gunaydinn
dun çok limonlu su içmi$timmm
bugun -600 gordum :))
ben bekleyemem haftada bir tartilmayi yaaa
kahvaltimi yapmaya gidiyrum $imdi
tebriklerrrr darısı başımaaa
evet bende diyet bozup azıtınca sabahları hamileler gibi ödem yapıyorum ellerim kapanmıyorGünaydın canlar,
Sabah klasik karatay kahvaltımı yapıp üstüne de ballı yoğurt yedim. Fena alıştım buna...
Dün ve önceki akşam biraz biraz ekmek yemiştim. 2 sabahtır kalktığımda ellerim şiş oluyor. Sanırım ekmek yüzünden.
Dün yürüyüş de yapmadım Bugün kesin yapmalıyım.
Hepinize güzel bir hsonu diliyorum.
bugün tüm o ++ ların wc yüzünden olduğunu anladım..79 u görmedim ama 81.3 de değilim. 80.2 kg geldim ki hala şişkinim.. yarın daha iyi olacak eminim
birdaha böyle boşuna üzmiycem kendimi..cumaya hedefim belli 79 ....küsuratı kaç olursa kabulüm..
bugün kızım da daha iyi çok şükür.ama ilaçlara devam..
menümü yazıp kaçiyim..evi süpürmem lazım..
sabah..
peynirli salçalı omlet
maydanoz
peynir zeytin
domates
çay çay..
kuruyemişi unuttum..
kabızlık formülünü bekliyorumm
cevaplariniz icin sagolun canlarim.
sorun kitapta köfte tarifi bulamamam.. yeni evliyim, ve köfte hic yapmadigim icin genel olarak nasil yapildigini bilmiyorum.
annem kizartiyordu ben insallah firinda yagli kagitta deniyecegim..
ekmek artik evde hic bulundurmuyorum, onun yerine gelata unu mu kullansam yoksa bulgurmu size?
yumurtayla galet unu iyigidiyor