Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gunaydın bıdenem:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:
hakkımı yeme 100 degıl 200 grm:KK1::KK1::KK1:saka bır yana takma bebısım bu topıcde ne kılolar verıldı ve de verılmeye devam edılecek sıkıntı yok:KK76::KK76:

ellerıne saglık bebısımmm:KK54:bende butun arkadaslarımı emegınden dolayı kutluyorumEn Büyük KKEn Büyük KK

Sağol papişimm:KK54::KK54::KK54:

En son yemeğimi 12 de yiyiroum.

Akşam 5 te yemek çıkıyor ama zaten bana bu yemekler kilo aldırdı. yiyememki

Sadece kuruymişle doyarmıyım ki??

Kuruyemiş olur zeytin olur peynir olur domates olur yasaklı olmayan herşey olur.. Yanında rahatça taşıyabileceğin kuruyemişler bizi tok tutuyor.. Acıkırsan bide süt içersin geç yemenden iyidir:KK34:

kızzlarr..benim moralim çok bozuldu bugün.:KK5::KK5:.biliyorum çok saçma oldu ve şimdi çok pişmanım ama 2 tadelle ve 1 tane kek yedim.:KK43::KK43::KK43:.
veremiyorum işte veremiyorum diye..:KK43::KK43:eşim de nöbetçi bugün..naapçam şimdi..yarın da ++ larıma ++ ekledim:KK19::KK19:
nekadar iradesizim değil mi...offff...........:KK14::KK14::KK14:

Hımmm :emir_bebek: nasıl derdi sana biliyo musun " seni gidi seni" işaret parmağını sağa sola oynatıp kızardı:KK1::KK1:
Yooo iradesiz filan değilsin tatlım gayet iyi gidiyorsun:KK19::KK19::KK19::KK19: Moralin bozulursa bizimle konuş bundan sonra:112:

Tebrik ederim topraksu. :KK9::KK9:Darısı hepimizin başına.

Sersum, hasta mısın canım? Geçmiş olsun.

Kiloyu da kafana takma. Ben hastayken vücudum çok su tutar, belki sende de öyle olmuştur. E, tuvalete çıkamamak zaten başlı başına yalancı kilo demek. Artık hepimiz öğrendik bunu.

Yok, bunların dışında diyorsan, acaba gıda alerjin olabilir mi diye düşündüm. Hergün yediğin bişeye... Mesela yumurta gibi. İntolerans testleri hem orda yapılmıyor olabilir, hem de çok pahalı. Acaba, her hafta hayatından 1 gıdayı çıkartıp, kilo verişini takip etsen... Sesli düşünüyorum işte... Saçmalıyor olabilirim.

Benim yüzdem 0,74 İyiniyetlim. Yani yalancıktan 1. olmuşum. Yine de güzeldi:)))

Sana torpil geçmişim:KK1::KK1::KK1::KK1:

merhabalar canlarım.
hayırlı cumalar hepinize...
hemen dünkü menümü bildireyim.
SABAH
klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE
1elma
1muz
tarçınlı süt
AKŞAM
1tabak türlü
kıymalı yumurta
yoğurt
gecede bolca bitki çayı
SPOR
1SAAT BİSİKLET
50 MEKİK
:KK76:

Canım sporun için :KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba kızlar , 2 günden beri felaket hastayım. bugün sabah dayanamadım artık dr gittim. boğazım tamamen kapanmış. 1 gün istirahat verdi. sabahtan beri yatıyorum sesim kısıldı. kilo bildirimi yapacak güçte bile değildim:KK5::KK5: haftaya bildirmimi yaparım artık
geçmiş olsun canım..ben de aynı durumdayım maalesef..:KK5::KK5:
canım vazgeçmek yok , mevlanın sözü gibi "tövbeni bozsanda yine gel" kaçamaklarımız oluyor ama vazveçmeyeceğiz, başaracağız :KK19::KK19:

evet canım sağol..düzeldim kendime geldim sayenizde..:KK19::KK19:

Canımcım nasıl oldun?:KK16:

Sersumum çıktın mı neden?

bugün çok moralim bozulduğu için girmeyeyim dedimdi..saçmaladım işte:18::18::KK17:..ilaçlarla idare ediyom canım:KK5::KK5:
Gecmis olsun canim.. enerjin düsmesin beslenme dikkat et..

Bi kereye mahsus olduktan sonra hic birsey olmaz hatta hevesini aldigini düsünerek
uzun bi süre cikolata istememeye progamlarsin kendini..
evet canım haklısın..:KK3::KK16::KK16:

Hımmm :emir_bebek: nasıl derdi sana biliyo musun " seni gidi seni" işaret parmağını sağa sola oynatıp kızardı:KK1::KK1:
Yooo iradesiz filan değilsin tatlım gayet iyi gidiyorsun:KK19::KK19::KK19::KK19: Moralin bozulursa bizimle konuş bundan sonra:112:

sağol bebeemm...:KK19::KK19: hepiniz sayesinde düzeldi moralim zaten..:KK16::KK16: iyi ki varsınız..hepinizi çok seviyom..:KK54::KK54:
sersum kendine geldi merak etmeyinEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

bu sabah yataktan külçe gibi kalktım:KK5:..tartıldım daha da kötü oldum..:KK43::KK43::KK43:

yaa ben kendimi biyerlerden atmak istiyorum..10 gündür düzenli yürüyorum..1 gün kötü bir kaçamağın dışında çok fazla kaçamak ta yapmadım..sadece 2 gündür 3 öğün yedim..

reva mı bu bana yaww:KK43::KK43:..hem kilo vermemiş gözüküyorum..hatta almışım:KK43::KK43:..ama tabii wc ye çıkmadım da bu kaa farkeder mi yaww:KK43::KK43::KK43:

ben bu hafta izninizle listeye girmiycem kızlar..yine de kilomu yazayım..geçen hafta..80.7kg bugün 81.3 kg..:KK43::KK43::KK43:

halbuki geçen cumartesi 79.7 i görmüştüm..:KK47::KK47:uffff..işte böylee

işten de erken çıktım..ilacın etkisiyle iyice uyuklamaya başlamıştım arkadaşlar git eve yat dediler sağolsunlar..:KK5:

sersumum moralini bozma ama ya,:KK50::KK50::KK50:reglin falan mı yakın acaba:44::44:

X